SONČEK LARA
|
Prelep zasneženi dan želim vsem mamicam! Dolgo se nisem oglasila, tudi brala sem zelo malo, kot sem že nazadnje omenila nismo imeli neta, sedaj pa imamo instant internet in je fajn, se bom lahko vključila v debato. Vidim da ste že vsi že pri drugem cepljenju, mi niti prvega še nismo dali čez. Razlog pa je v tem, da je moja starejša Lara fasala v vrtcu norice in tako jih je kljub polnemu dojenju, kar naj bi bila zaščita...fasal tudi Gaber, tako da se vsa cepljenja prestavijo za skoraj dva meseca. Norice pa je prebolel lepše kot starejša, tako da smo sedaj lepo mimo. Drugače pa naši dnevi potekajo nekako tako kot vaši, noči so se zelooo poslabšale...naenkrat je naš gospodič tako lačen, prej je npr. šel zvečer spat do 20.00h in spal do 2-3h, pojedel in potem tam ob šestih pomalcal in spal dalje. Danes pa je noč taka...zaspi še vedno okol osmih, prvo dojenje že ob 23.30, naslednje 1.30. , naslednje, 3.30 in ob 5.00. auf...ker valda tok prenažrt, zaprt je že par dni, in ga mal črviči, prdi huje kot moj predragi...da o smradu ne govorim, pa je samo dojen, nobenega čaja, hrane...samo mleko. Tako da potem eno uro rogovili, potem pa zaspiva, ko je vikend tja do osmih, med tednom pa itak tavelka ustane za v vrtec in ni pogojev da spiva dalje. In jaz sem tako že utrujena. Zakaj kar naenkrat taka potreba po nočnem hranjenju? Vaši tudi veliko ponoči jedo. Prijateljica je bila z malo v razvojni in je tam dr. bila pametna da se po dopolnjenem 6. mesecu začne ukinjat nočno hranjenje. Spomnim se moje Lare, ona je jedla ponoči do 16. meseca. Očitno bo pri temu isto. Sam da je Gaber dojen in je vse na meni, Lara pa je bila na metnem in je futral tudi očka. Berem, da imate že zobke, obračate se na trebušček, že jeste gosto hrano...a se sam men zdi ampak tole je kr hitro. No ja mi smo rojeni 30.9. ali se res v enem mesecu toliko zgodi. Gaber se že dober mesec obrača iz trebuha na hrbet, obratno pa še ne. Zobki...slini se nenormalno, ampak sedaj pri drugem ne bom govorila za vsako stvar, ja zobki bodo. Pri Lari je bilo za vse krivo...zobki bodo, če jo je zvijalo, če se slinila, če ponoči ni splala...pa veste kdaj je bil prvi zob? Pri enem letu... Uvajanje goste hrane...kdaj ste začele? Pa tiste ki samo dojite, ali že dajete čajček, ali po steklenici ali po žlički? Gaber ne zagrabi stekleničke in mu ga zdele en dan dajem kar po žlički, ker je zaprt mogoče mu manjka tekočine?????? Ko se boste naslednjič dobile, ne vem no če ste se že...nisem vsega brala...bi rade volje prišla, v dopoldanskem času imam vedno čas. Pozdravček
|