Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79 IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: čili Plenice dobila,premajhne,rita zrastla ta čas Mož imaš dober občutek kaj potrebuješ.Vaja dela mojstra .Tudi jaz sem kupila samo nov voziček,lupinico,posteljico in stolček ostalo sposojeno.Pa to v resnici zelo rabimo . Čaka pa nas še : kahlica,avtosedež,stajico pa dobim... Lupinico sem sicer kupila rabljeno, ampak se ji ni videlo , od iste punce sem sedaj vzela še stajico in hodalico Tommy (a veš tisto, ko otrok ob njej vstaja, jo poriva pred sabo, ..). Imela je točne take artikle in barve, kot bi jih kupila nove, ima očitno povsem podoben okus. Stvari pa. ne moreš verjeti, da bi jih kdo uporabljal Primma papa je bil še Aljažev, kupila pa sem novo oblazinjenje, ker je stol prišel od svakinje (nočeš vedet, kakšen ), Bloom je pa res nov. Stokke posteljico sem kupila rabljeno za pol cene (prav tako se ji raba ni videla), brez praske. Sem pa kupila 2 nova Kiddy avtosedeža, ker ju bom imela dolgo, po moje kakih 8 let, če bo le material zdržal. A to si kupila ta avtosedež z mizico (kot npr. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189687), ki je v skupini I, II, III in se kasneje uporablja tudi kot jahač? Ali nisi imela ti rezerviran belega Tobija v BC. Če se ne motim si enkrat pisala tukaj o tem? Kako se obnese mizica? Ali je Klemen rad v stolčku. Jaz razmišljam, da bi za drugi stolček vzeli Kiddy-ja, ker se tako enostavno in hitro montira. Pa še dolgo bo v uporabi in dobre teste ima. Rabljena oprema: Tudi pri nas prakticiramo to. Sem se odločila, da bom od slej kupovala v glavnem rabljene cunje. Menda prihajajo otroci iz vrtca domov kot prašički in včasih madeži sploh ne gredo ven. Od opreme imamo rabljeno lupinico (od kolegov - staro eno leto) in posteljico. Večino oblekic (do št. 68) smo imeli izposojeno. Izposojen imamo tudi kenguru in en ležalnik. Sem pa tudi jaz mnenja, da se da dobiti dobro in ugodno rabljeno otroško opremo. Ja, eden je Confort pro, drugi pa Guardian pro (ki je še malce doteran Confort pro 2010). Res je: imela sem naročenega in rezerviranega belega Tobija. No, potem sem šla s Klemnom na preizkušnjo in je tulil kot lev (Anitka, ki je bila tisti dan slučajno v baby centru, je prišla pogledat, če res sliši znani glas ). Tulil je v Tobiju (čudno sključen), pa v Prioriju, pa v Peg Peregu; v Romerju je dobil pravi napad in čudežno utihnil v Kiddy-u ter se začel celo igrati z mizico. Seveda sva vajo potem še 1x ponovila čez par dni, da bi izključila trenutni dnevni vpliv. Pa se je izteklo skoraj identično. Pa smo Tobija, ki nas je že čakal, odpovedali. Klemen se zelo dobro počuti, veliko manj tuli, kot je v lupinici. Sedež se izvrstno poleži, ga pa ne moreš med vožnjo, kar mnoge ocenjujejo kot slabost. Je pa položen Kiddy, mnogo bolj položen, kot drugi maksimalno v ležeči položaj dani sedeži. Tudi podloga je zelo prijetna, bistveno manj švica, kot je v lupinici (Maxi Cosi cabrifix). Veš, da smo zadovoljni, če smo kar dva nabavili. Tudi VilaMalina ima enakega Kiddy-ja, pa bo morda tudi kaj napisala. Sem velik pristaš rabljene opreme. dobiš stvari, ki se jim sploh ne vidi, da so bile kdaj uporabljene. Pri teh zadevah je tako: samo iz trgovine stopiš, pa je že pol manj vredna. Tudi oblačilc (V glavnem Next, Gap) sem precej kupila rabljenih.