|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
21.4.2010 9:13:38   
indy0024
dobro jutrooooo!!!!jz tudi vse pretlacim z vilico ali pac naribam z ribezom,glede oblacenja,pravijo vsaj eno plast vec  kot mi,tako da ji oblecem bodi,majcko,pulover,spodaj zabice pa hlace obvezno pa tenko kapico,pa kaksne copatke ji obujem,to je pa tudi vse.Za zdej jo mazem z navadno kremico sedaj ko bo bolj vroce jo bom pa z zascitno,ker je ta sonce najbolj nevaren za vse!!!user posted image izkoristite lep dan in uzivajte!!!

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
21.4.2010 9:34:49   
Mož*
Dober dan!
Naš pevec je spet vriskal ob petih, ko petelini.
Testenin mu jaz tudi še nisem dala, mu jih pa ne bom miksala, ker prav tako kot Sašek nikoli ne miksam, ampak le pretlačim, oz. narežem.
Zaščitnih krem zaenkrat ne uporabljam.
Kako ga oblečem, je odvisno, kdaj greva ven. Zjutraj ima bodi-kratek rokav, majico dolg rokav, flis-jaknico, spodaj pa nogavičke in debelejše hlače trenirk; opoldne (ko je okoli 20) pa kratek rokav in tanko jopico, ki sem mu jo včeraj slekla, spodaj pa tanjše hlače. Kapice ne uporabljam - znoriiiii; uporablja pa sončna očalauser posted image user posted image user posted image V bistvu je oblečen zelo podobno kot jaz.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
21.4.2010 10:08:16   
eva Ana
Dan!!!!
sasek79: tudi naša je imela vedno tako rdeča lička ko je bila zunaj, pa sem vedno pazla,da ji ni sonce sijalo v obraz, pa ni nič pomagalo. Zgledala je kot da je prav opečena od sonca - kljub temu da je dokaj temne polti! Od prejšnjega tedna jo pa mažem z zaščitno kremo proti soncu in so lička lepa, nežna in gladka!

A še hranite user posted image ponoči? Naša gre ob 19.00 zadnje spat, spi do 1.00-2.00 poje flaško z novalacom ( to rešiva v 5 minutah user posted image ) in spi do 6.00. Kao ne bi ponoči hranil, samo se mi zdi full fajn, da tako pridno spi! SAJ VESTE STO TEORIJ!

Testenin še naša ni jedla, ji pa kuham rjavi riž in ga obožuje. Drugače pa je vse, kar ji damo v usta (brokoli, cvetačo, meso, jogurt, veliko sadja, piro, krompir, palačinke v juhi,...) NI KAR NI!

Tako, zdaj pa hitro perilo obesit, dokler še spi!!

AHA, SPANJE....naš spi strogo na desnem boku al pa na trebuhu!Pa vaši?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
21.4.2010 10:17:50   
yenny
Mi tudi enkrat še jemo ponoči.Ne gre drugače,tako se je odločila in tako je.
Nasploh se s tem ne obremenjujem,važno mi je samo,da gre potem naprej spat.
Enkrat jo bo že minilo!user posted image
Oblačila-body s kratkimi rokavi,čez majčko z dolgimi rokavi in potem še jopica,dopoldan malo debelejše hlače,potem pa take čisto tanke,je pa bolj vroče sorte,tako,da če bo tako lepo vreme bo tudi jopica kmalu odveč.
Kapa ali trak pa če se le da je brez,ker se takoj začne praskati in je cela rdeča in to ne glede na material-imamo vse možne modele in materiale pa jo vse moti!
Včeraj sem ji skuhala testenine s paradižnikovo omako,res dobre,sem probala,pa ni bilo nobenega navdušenja!user posted image
Sem tudi jaz premišljevala kako se bomo zaščitili pred soncem,imamo senčnik,pa seveda senca,samo ne vem če je to dovolj.
Eni pravijo mazati s kremami z zaščitnim faktorjem,eni so proti temu,pojma nimam!

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
21.4.2010 12:17:31   
altaja
Jst verjetno krem ne bom uporabljala, razen na morju ko bo ob vodi. Zaščitila ga bom s senco in oblačili. Tudi jaz se sprašujem če je to dovolj. Je blo danes na oddaji Dobro jutro Slovenija da naj se otroke pod 3 let ne bi mazalo s kremami za sončenje user posted image
Tudi drugače ne uporabljam nobenih krem, razen mandljevo olje po kopanju.

Testenine je jedel 2x v zajčji obari.. vse pojedel user posted image

Oblečen: naprimer včeraj ko je bilo res lepo vreme: bodi z dolgimi in zgornji del trenirke, kavbojke, nogavičke dokolenke in kapa s šiltom. Čevlje sva dala dol ker mu je bilo vroče. Ko je zaspal (za celih 15 min) sem ga čez nogice pokrila s tanko dekico, bolj zaradi občutka kot da bi ga zeblo.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
21.4.2010 14:53:53   
čili
sem mogla pohitet brat user posted image ,da lahko še kaj napišem. mali spi user posted image -je tak cmok za požrt ko spi.

Oblečeni smo v dvoje dolge rokave,zjutraj ima pa še brezrokavnik pa hlače brez žabic zjutraj s tanko dekico čez noge-ker mene zebe ,če ga gledam brezuser posted image . Jaz ga nikakor ne smem obleči več kot sebe -kvečjem manj user posted image ,je vroč po očiju,mami pa rado zebe.  Sem to napako pri tavelikem delala in ga v ene več oblačila ,pa je velikokrat zakuhaluser posted image . Že sedaj pri 20 stopinjah skače okrog v kratkih rokavih in hlačah.

mIdva imava testenine na jedilniku naslednji mesec.Tudi samo pretlačim hrano ali naribam.

Mi ponoči še enkrat malicamo okrog 5-ih (120ml).Danes je jedel ob 6.30 in zaspal še do 8.30 KOLK JE PA TO PASALO Se zaenkrat z nočnim hranjenjem ne obremenjujem ,dokler sem na porodniški....

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
21.4.2010 14:56:45   
mateja8
No, končno malo več napisanega tu gor.

Hranjenje ponoči: midve se že kak mesec ponoči ne hraniva. Je bla pa danes takšna čudna noč. Se je Vita zvečer po eni uri sranca zbudila in jokala kot nora. Me je kar prestrašeno gledala ko sem jo dvignila. Se je lepo umirila in jo dam nazaj. Je kmal zaspala, potem pa je začela v spanju stokat in jamrat, da je blo joj. Sem jo dvignla in predramila ter dala nazaj. Pol je blo pa v redu. Se mi je zdelo da sanja ali pa tako živo podoživlja dan. Ob enih je bil pa spet jok. Sem jo pa sam k user posted image dala pa je blo o.k.

Oblačenje: Zdej ko je tako toplo jo imam v bodyju z dolgimi in bombažni majčki. Spodaj pa v tankih žabicah in hlačah. Ker si hlače skos gor vleče in jih ima skos nad koleni, tako da se mi zdi, da ne more bit brez žab. Na glavo pa ji dam klobuček, da ji sonček ne sveti diraktno v glavo in v oči. Če ima klobuk vsaj kaj vidi, ker drugače skos miži.

Hranjenje: Se je zdaj že trikrat zgodilo, da je popoldne vstala in bla grozovito lačna, tako da je bila tudi zelenjava dobra. user posted image Se pravi, da tudi tu opažam napredek. Sem čist happy. Drugače pa obožuje mlečne kašica za z vodo mešat od Baby love. Pa seveda "fruhcverge" - kokr kol se že napiše. Tudi testenine in riž ima rada, ja seveda pa meso tudi.

Pleničke: uporabljamo Pampers - 3 (4-9 kg). Jih imam še ene 8 komadov, pol mam pa že štirico kupljeno, pa bomo vidl če bo o.k. Berem pa da vas kar neki uporablja Hoferjeve pleničke, pa bom tut js probala, ko mi bo teh zmankalo.

Zdej pa šibam po sineta v vrtec, da mi ne bo spet reku, zakaj je mogu tolk dolg v vtrcu bit. user posted image

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
21.4.2010 21:34:56   
čili
Huh ,našmu tudi nekaj dogaja. Se med spanjem zbuja ,joka  in ne zaspi nazaj.Dopoldansko je spal 20. min. pop.. pa 45.min., ko se je v joku zbudil in si ni pustil več zaspat nazaj.zdajle se je že 2x zbudil in sem ga lepo spet parkirala v taveliko posteljo bom videla če bo kaj drugače. Se pa bojim da mi dol ne pade ker že tolk miga.Je že tko lepo v svoji postli spal user posted image . Si je pa kot kaže zopet premislil.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
21.4.2010 23:20:46   
Mož*
Dober večer!
Našemu se pa itak skozi nekaj dogaja. A če se hrani ponoči? Ne vem, koliko se hrani, se pa stalno priklaplja. Začel je ubijalsko zgodaj vstajat. Ob petih. In praktično ne spi več čez dan. Danes je med peto in 21.30, ko je končno omagal, spal natanko 1x 17 minut. Je pa zato tem bolj težil. Vsi poskusi "dojenček gre spat" so se, žal, klavrno končali. Se je pa zato učil peči torte. Pa uspel je vstati. Sicer v silni togoti, ampak uspelo mu je pa vseeno.
Pa danes je bil prvič zunaj samo v kratkih rohavih in 3/4 hlačah.

< Sporočilo je popravil Mož* -- 21.4.2010 23:21:50 >

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
22.4.2010 10:39:57   
Mož*
Dober dan, madonca ste(smo) kreativne tu gori. Naš pravkar demonstrira nov način plazenja: plazi se po treh in ne po štirih, desno nogo namreč iztegnjeno vleče za sabo (ne ve čisto, kaj bi z njo). A ja, pa danes je tudi pogruntal, da se človek lahko premika tudi po riti in obeh rokah (tole je počela le smučarka, ker je bila prefina za na kolena).
Nič, greva ven.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
22.4.2010 12:27:18   
mateja8

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Dober dan, madonca ste(smo) kreativne tu gori.

Nič, greva ven.

Kreativne smo pa res.....smo čvekaste da nas ni za ustavit.

Mož* vidva gresta ven? Pri nas je mrzlo, piha in dež pada. Malo smo ble zunaj pa sva hitro zaključile.

Mož* ne govori o tem, kdaj Klenem vstaja, ker naša Vita to sliš in je ta teden že 2x vsala mal po peti. user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
22.4.2010 12:42:28   
čili
haha kreativne mame,kreativni otroci... Mojga je dana ponoč kakat prijelo. Pa to ni delov sred noči že par mescov. Je tazga prdelal da sva se morala previt.

Mož se tolaži, da bo mali pri dveh letih že sam palačinke in torto znal naredit pa boš ti lahko počivala. Sej veš: tisti, ki malo spijo so bol pametni user posted image .

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
22.4.2010 12:43:57   
čili
Pa ne vem v kateri Ljubljani Mož živi, ker v moji Lj. tudi zebe in piha...user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
22.4.2010 13:34:07   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: čili

Pa ne vem v kateri Ljubljani Mož živi, ker v moji Lj. tudi zebe in piha...user posted image

Haj, spet doma. Saj je čisto o.k. zunaj. Punce, pa saj nič ne pada. Piha pa tudi ne??  Res pa je, da ni več 20 st, amoak jih je pa 10.  Jaz tako in tako obožojem sneg in veter ...
Mali od zjutraj še ni šel spat; pravkar je izginil iz mojega vidnega polja.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
22.4.2010 13:41:43   
čili
ha ,mogoče je pa šel torto pečt ,ko se mama s tipkovnico igrauser posted image
Moj je pa spet enga pridelal... Se greva na povijalno spet mal nagca,to ima rad...Potem pa mal barve lovit na sončka user posted image user posted image . Mam eno FB prjatlco ima baje zveze tam gor in bo sončka zrihtala. Je rekla da če ne dans pa jutri user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
22.4.2010 15:01:58   
yenny
V naši Ljubljani je malo bolj hladno,piha pa niti ne.
Ne more se primerjati s prejšnjimi dnevi,ampak boljše je že kot tista dolga zima pa na hektolitre dežja!user posted image
Midve sva izkoristile dan in šle v Domžale prižgat svečko pa nazaj grede še v trgovino.
Prvič po dolgem času se je zgodilo,da je naša spet dala mir v avtu!user posted image
Ponavadi zdrži par km potem se pa že pritožuje in jamra in stoka in joka,tako,da vedno vozim s sabo še nekaj igrač,da jo med vožnjo vsaj malo umirim!
Druge rešitve ne vidim kot to!user posted image
Danes sem ji skuhala korenčkovo juho,noter sem dala še zdrob,zelooo dobro,naša se je pa skoraj zadavila in oči ven vrgla.user posted image
Potem sem ji dala pa eno pripravljeno kašico zelenjave od Hippa in človek ne bi verjel-pojedla jo je pol!user posted image
Prva zelenjava ki jo je naša princesa spravila dol!

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
22.4.2010 16:06:58   
Mož*
Po hudi hvali, kako naš vse poje, je danes dobesedno pljuval, pacek; in to korenček, da je bilo ja vse oranžno. Od zjutraj še ni uspel spati, zdajle se nekaj trudi pod levouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
22.4.2010 20:04:30   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

Vsem, ki ste si vzele čas in rešile anketo se iskreno zahvaljujem.

Želim vam veliko prijetnih trenutkov z vašimi sončki.

P.S. Če katera še želi odgovoriti na anketo, jo lahko še vedno najdete na zgornjem linku.

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
22.4.2010 20:12:12   
mateja8
Pa kje hodte, punce moje.

Sam js tle gor visim user posted image

Grem otroke pogledat in pokrit, ker že spijo pol pa podolgem, ker je bil danes u iber čudem in zmatran dan. Bom jutr sigurn bol zgovorna, ko bom spočita.

Nočko.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
22.4.2010 20:59:19   
lizika2
živjo.
ste pa zelo aktivne na forumih. zelo pohvalno.
vprašala bi vas, če svojim malčkom že dajete gluten, kako pripravite gres (z adaptiranim mlekom ali z vodo) in kakšne testenine, polento kupujete za otroka. Jaz verjetno kompliciram in vedno pripravljam za tamalga drugačen obrok kot za ostale člane. pa še nekaj... kolikokrat na dan jeste? Naš je pravi jedec goste hrane. do zdaj je bil dojen, zdaj pa zavrača dojenje in mleko po steklenički, vode sploh ne mara, tko da obupavam. tekočino mu uspem dati le po žlički, pa še to le redko dovoli. koliko krat na dan pijejo vaši mleko in po koliko? pa še nekaj... sin že tri dni non stop histerično joka, ko ga vzamem v naročje ali pa če ga zgačkam je zadovoljen, če je sam na blazini pa vrešči. sicer se res veliko ukvarjam z njim, sam se namreč sploh ne zna še zamotit, se še ne plazi, tko da imamo res kar težko obdobje. zgleda zdrav, ne vem, če ga mučijo zobki, ali sem ga enostavno tako razvadila in navadila na naročje. vedno preden zaspi (ponoči in podnevi) nujno mora jokat. prosim, naj še katera reče, da ima podobno situacijo.user posted image

Najlepša hvala za odgovore.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
22.4.2010 22:18:49   
sasek79

IZVIRNO SPOROČILO: lizika2

živjo.
vprašala bi vas, če svojim malčkom že dajete gluten, kako pripravite gres (z adaptiranim mlekom ali z vodo) in kakšne testenine, polento kupujete za otroka. Jaz verjetno kompliciram in vedno pripravljam za tamalga drugačen obrok kot za ostale člane. pa še nekaj... kolikokrat na dan jeste? Naš je pravi jedec goste hrane. do zdaj je bil dojen, zdaj pa zavrača dojenje in mleko po steklenički, vode sploh ne mara, tko da obupavam. tekočino mu uspem dati le po žlički, pa še to le redko dovoli. koliko krat na dan pijejo vaši mleko in po koliko? pa še nekaj... sin že tri dni non stop histerično joka, ko ga vzamem v naročje ali pa če ga zgačkam je zadovoljen, če je sam na blazini pa vrešči. sicer se res veliko ukvarjam z njim, sam se namreč sploh ne zna še zamotit, se še ne plazi, tko da imamo res kar težko obdobje. zgleda zdrav, ne vem, če ga mučijo zobki, ali sem ga enostavno tako razvadila in navadila na naročje. vedno preden zaspi (ponoči in podnevi) nujno mora jokat. prosim, naj še katera reče, da ima podobno situacijo.user posted image

Dober večer!

Meni je pediatrinja rekla, da so trenutne smernice pri uvajanju glutena za dojene otroke med četrtim in sedmim mesecem.

Gres sem mu jaz do sedaj skuhala na riževem mleku, vendar ni bil naudušen. Adaptiranega ne uporabljam, ker je še vedno veliko dojen. Ostalo gosto hrano mu tudi jaz pripravljam posebej, ločeno od najinih obrokov. Meni se to ne tdi kompliciranje, saj dojenčki še ne morejo jest enake hrane kot mi. Poleg tega ima povsem drugačen ritem kot midva. Število obrokov ne štejem, ker je vsak dan drugače. Je zelo odvisno od tega koliko poje. Včasih se hoče kar takoj še dojiti, spet drugoč čez pol ure, eno uro ali pa dve. Dobi pa cca. tri obroke goste hrane, ostalo dojenje (o količini nimam pojma, ker še ni pil mleka po steklenički). Spije povprečno eno malo stekleničko čaja na dan, včasih več, lahko pa tudi manj.

Histerični jok: Naš mali hoče biti tudi veliko na rokah. Histeričen jok čez cel dan (če ga odložiš) smo mi imeli po cepljenju in mogoče še kakšen dan. Mi Ažbeta odlagamo na tla koliko se le da. Se pa hitro naveliča in začne vreščat. Nato ga potolažimo in spet poskusimo s čim zamotit. Zaspati ne zna sam in bi tulil kot zmešan, če bi ga kar pustili. Uspavamo ga na prsih ali na rokah z zibanjem ali petjem. Ko se ponoči zbudi (to je od 5-15x/noč), mu dam najprej dudo, če ne pomaga, ga vzamem v naročje, ga pristavim ali pa celo nosim. Jokati ga ne puščam.

Skratka lizika2, nisi edina z zahtevnejšim user posted image .

(odgovor članu lizika2)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
22.4.2010 22:25:33   
sasek79
Mož: Tudi naš fant skoz dviguje rito in ima stegnjeno desno nogo. Vendar kobaca pa kar po vseh šritih. Po treh se pa samo ziblje in izgleda kot da hoče vstati. Ob zelo nizkem kavču se dvigne na kavč in stoji ob njem (ter vleče stvari z njega - dalinci in telefoni so zakon). Z zgornjim delom telesa leži na kavču. Nogice so še kot čigumi. Se že upira na njih, vendar njegovih 10 kg pa še ne morejo nosit brez podpore.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
23.4.2010 8:58:23   
mateja8

IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

IZVIRNO SPOROČILO: lizika2

živjo.

Jaz sem svoji gluten že vpeljala. Tako, da ne pazim več, ali izdelek vsebuje gluten ali ne. Dam ji kruh, rogljiček, bebi kekse, testenine in še kaj. Tudi mlečne izdelke sem vpeljala. Dam ji skute, jogurt in gres, ki ga skuham na kravjem mleku. Ne kompliciram, saj nima nobene reakcije na hrano. Pridno je vse razen zelenjave. Mi pa hitro zmanka idej za pripravo obroka, če ne mara niti pireja s kako omakico. Če je pri nas ne meniju za kosilo kaj takega, kar dajem tudi Viti, potem imamo en obrok skupen. Naprimer: če imamo mi testenine z omako dam tudi Viti. Pa pire in špinačo, zelenjavno juho, govejo juho in podobno. Poskusiti pa ji dam tudi kaj tekega, kar ona ne je. Včeraj smo mi jedli segedin pa sem ji dala dve žličke. Moram rečt, da navdušenje ni blo pretirano.
Zavračanje dojenja. No, Vita je to naredila pri šestih mesecih. Se dojimo samo še zvečer, pa še to samo 10 do 15x potegne in je veselja konec. Nad vodo ni navdušena, prav tako nad čajem ne. Sem probala s sokovi od Frutka, ki jih rečim z vodo - to ji pa gre v ritko. Tako, da pijemo sok. Pijemo iz stekleničke.
Uspavanje: Uspavamo je ne. Jo odnesem v postelco in zaspi. Če pa ne jo dvignem, se malo pocartamo in potem gre nazaj v postelco kjer zaspi. Vita se v igralnem centru res veliko zamoti, prav tako pa uživa v stajci. Sploh zdaj, ko jo dam not sedet. Histeričnega joka ne poznamo in upam, da ga ne bomo. Do pred dveh dni je sploh nisem slišala jokat. Potem pa je v spanju jokala, da sem jo dvignila pomirila in dala nazaj. To je bil naš prvi jok.

Sem ena tistih katere otrok je strašno nezahteven. user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
23.4.2010 8:59:33   
mateja8
Sem pa nardila citat, ja. user posted image Se zgodi.user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
23.4.2010 9:19:06   
Mož*
Živio!
Naš nikoli, razen izjemno redko v vozičku, ne zaspi sam. Zaspi ob user posted image user posted image user posted image . Ko se ponoči zbudi, (tam 7-10_x_), ga uspavam z user posted image user posted image user posted image . Zadnja 2 dni sem mu 2x ponoči dala dudo, ki jo je celo zagrabil. To je popolnoma nov momemnt, ki bo morda uspel zmanjšati število priklopov. Jokat ga ne pustim.
Ekstremno malo spi in je precej mobilen, saj je celo stanovanje njegovo.
Kuhanje: včasih skupaj, večkrat posebej. Će delam zelenjavne enolončnice, kuham skupaj, pire skupaj, špinačo skupaj, bučke skupaj, brokoli skupaj, ipd., samo posolim kasneje in malemu pretlaćim. Obrokov goste hrane ima 2-3.
Mlečni gris je poskusil s steriliziranim mlekom.  Gluten je od sredine šestega meseca. rad topi kakšne koščke kruha. Na veliko je razne Hippove mlečne in žitne kaše, ki se jih pripravlja z vodo. Še vedno se ogromno doji in dojenja nikakor ne zavrača.

< Sporočilo je popravil Mož* -- 23.4.2010 9:20:18 >

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?