vila MaLiNa -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (14.4.2010 15:45:50)
|
Hojla, ste pa čveke[sm=jezicek.gif]. Za prebrat sem še imela čas za kaj napisat pa ne[sm=smiley36.gif]. GH: pri moji Sari je joška še zmeraj zakon. Je pa na krhljne narezano sadje, suhe marilice, suhe slive... seveda vse po nadzorom. Pri stari mami pa za posladek dobi še kakšen otroški piškotek, ki ga z veseljem zmaže. Zadnjič ji je hotela pomagati, da bi lepo preprijela piškotek, pa se je Sara zanj ustrašila in kar celega v usta zbasala[sm=smiley36.gif]. No in ga je lepo do kraja pojedla[sm=bravo.gif]. Sama tudi še nimam menstruacije. Ne pa trebuh se tudi še ne veča[sm=jezicek.gif]. Kako sem oblekla mojo malo damo, ko smo šli iz porodnišnice... Ja kupila sem dva rumena kompleta (seveda, ker nisem verjela, da bo res punčka, je imela prijateljica zanimivo izkušnjo s tem[sm=smiley36.gif]) en pliš in en bombažen, odvisno pač od vremena. Vse je bilo v št. 56. No nazadnje je pa šla svakinja kupovati oblačilca za iz porodnišnice[sm=jezicek.gif]. Hja... moja frajla pač ni hotla bit v povprečju[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Avto... sva novega kupila 2 leti nazaj, enoprostorca, ker sva pač vedela, da bova kmalu začela delati na najinem naraščaju. Izbrala sva Opel Zafiro in zaenkrat sva čisto navdušena nad tem avtom. V ožjem izboru pa je bila še Mazda 5 ali 6, Touran in Citroen Picasso c4. Imava pa še Cliota, ki je letos praznoval že 13 let[sm=bravo.gif], pa ga ne dava, sva na najino "žabico" čustveno navezana[sm=jezicek.gif]. No midve sva se pa odločila, pa sva kar šle na sprehod... se nama je že obema malo mešalo, da sva skos v zaprtih prostorih. Sem dala dežno prevleko gor in sva šle za dve uri na špancir. Mi je prav pasalo.
|
|
|
|