yenny -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (14.4.2010 10:26:10)
|
Dan! Naša noč je bila čisto adijo pamet![sm=hudicek1.gif] jaz ne vem kaj počne,vstala sem sigurno 20x,ves čas se je zbujala pa stokala in jamrala,potem se zrine čisto v zgornji kot in brca kot zmešana,itak vedno odkrita. Potem pa ne veš ali sanja,a jo zebe,a ji je vroče,a je žejna,a bi jedla,a bi kar nekaj,pa luna je,pa dva zobka gledamo že lep čas pa ne prilezeta ven,komaj sem čakala da bo jutro![sm=hudicek1.gif] Potem se je malo umirila je pa moj začel na veliko smrčat![sm=hudicek1.gif] je čisto malo manjkalo pa bi vse popokala in šla v dnevno pa naj se sama menita kaj in kako![sm=smiley13.gif] Večkrat se naši dogaja da tako slabo spi,potem pa spet nekaj noči v bp! Jabolko ji jaz ponavadi dam,samo ji ga ne upam pustiti,da bi sama držala,da ne bi kakšen prevelik kos odščipnila stran! Ga pa res z veseljem obdeluje. Ne vem no,ampak pri ta veliki sem bila veliko na izi,zdaj pa včasih kar nekaj bluzim in kompliciram! Avto smo mi novega kupili kmalu potem ko sem zanosila,tako,da za ta večji avto imamo Berlingota v katerega res spraviš vse živo in vse tisto kar jaz nuuuuujno rabim![sm=smiley36.gif] Pa fino je ker voziček samo zagrabiš in postaviš noter,brez zlaganja. Seveda potem ko se pa jaz spravim da grem z mojim avtom kam pa ugotovim,da sem pozabila kako se voziček sploh zloži![sm=smiley36.gif] A voziček marelo že katera uporablja!?[sm=smiley3.gif] Saj po moje so že dovolj veliki!? Jaz ga še nisem sprobala,razen po stanovanju je prav hecno ko je manjši in lažji.
|
|
|
|