Mož*
|
Dober večer, malo pozno, pa vseeno. Sem imela cel kup obveznosti, svet šole, skupščino... Čili: izjemno lepa imaš Pomaganje moških????, lepo vas prosim, kakšno pomaganje neki. V družini pristanem izključno na sodelovanje, sicer je mnogo udobneje živeti sam. Vsi družinski člani morajo prispevati in sodelovati v skupnosti, sicer je brez veze. Če smo že pri tem, kaj dela moj: vsa gospodinjska dela, s tem, da lika običajno le on, jaz pa se več ukvarjam z voznim parkom in financami. V njegovi matični družini so vsi moški počeli isto, kot mati. Tašča, moja mati: se zelo razumemo. Jasno, da imata vsaka tudi svoje fore, (mati me občasno če vedno vzgaja), ampak skozi eno uho notri, skozi drugo ven. Moja mati je pred leti pazila vse prve tri otroke, sedaj bo občasno sodelovala še pri četrtem. Želela ga je popolnoma paziti, pa ocenjujem, da bi jo vseeno preveč utrudilo. Spanje. saj sem že večkrat napisala, prva ni prav nikoli spala pri naju; iz porodnišnice je spala najmanj 7 ur skupaj; pri treh mesecih pa vsaj 12 ur brez zbujanja. pri tretjem in četrtem pa noč nikoli ne trajas djle kot 7.8 ur; pri čemer sta praktično ves čaas pol-priklopljena. No ja, Klemna sicer dam spat v posteljico, a po prvem bujenju ostane pri naju. Čez dan pa: 2-3 x po 10-20 minut. Konec. Prvi trije so popoldanski spanec opustili pred drugim letom starosti. Klemen je zelo aktiven: po dnevni sobi se vrti kot vrtavka, gloda, kar mu pride pod roko, liže parket in tepih , potem mu pa dlačice iz ust vlečem. Najbolj se reži ta drugi, na katero je prav nor. Pa še podoben ji je (ko ga gledam, doživljam prav de ja vu Ikea: še nikoli nisem bila v Ikei. V tujini sem sicer zelo pogosto, zaradi svojega poklica in dejstva, da je hči alpska smučarka; ampak v zadnjih letih najraje kupujem preko spleta; pohištvo in podobno pa je tako in tako po meri. Kaj kupujete, će ni prevelika skrivnost?
< Sporočilo je popravil Mož* -- 2.4.2010 20:32:25 >