|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
2.4.2010 16:21:31   
čili
Mateja 8 men je it v Ikeo super. Ponavad greva z mojim in kar mečeva stvari v voz. Človk tam ugotovi kaj vse potrebuje user posted image .Res da je račun na koncu gromozanski in naju vsakič malo zvije, ja pa ta nakupovalna mrzlica ,ki me tam prime  tista ta prava...Nazadnje sva bila  ko sem bila v 8.m. nosečnosti zdej ste me pa spet zakurle. Samo z malim bo bolj težko... Bo treba na hitro ...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
2.4.2010 18:12:42   
spela**
Joj Ikea je res kot mamilo!!user posted image še moj gre full rad gor!voziček je pa poln še predn si na polovici!!user posted image
mi smo tudi z Borom bili že dvakrat, pa ni bilo nobenih problemov!!ma očitno vsaj to po mami!!!user posted image user posted image

Bor
8.09.2009; 49,5cm , 2820g
8.10.2009; 53cm , 3515g
5.11.2009; 55,5cm , 4375g
10.12.2009; 59cm , 5130g
14.1.2010; 64cm , 5900g
4.3.2010; 67cm , 6.740g
23.9.2010 77cm , 9200g

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
2.4.2010 19:02:43   
Rosca79
Ojla,
imam tolk zanapisat, da sem se odločla da rajši marsikej spustim...vas berem pa me jezijo teli desciuser posted image enkrat mi je en kolega reku, da počakam da bo moj star 30 ker se poj sve spremeniuser posted image (kolega je bil okol 40 takrat, tko da predvidevam je blo iz njegovih lastnih izkušenj). Pa sem bla tud včasih fejst huda pa včasih žalostna, sm si mal v tolažbo rekla mogoč bo pa res kej bol...in po 30 se je res spremenu v najboljšga moža - zej pa še najboljšga atijauser posted image ampak čist zaresuser posted image tko da punce še je upanjeeeee, moram pa priznat da se je tud men preveč dogajal in sva se skupaj odločla kdaj bova sposobna biti fajn in odgovorna starša in tud ljubimcauser posted image

Čili tale tvoj Žan je user posted image tamal pa itak za pojestuser posted image

Lean joj hudo je ko poslušaš pametne nasvete vseh tetk in metk in drugačnih letk - tašče naprimer ti samo kimaj "ja,ja seveda bom, bom, a ja?, ahaaa,..." tako imaš mir, no vsaj jest tako naredim, ker preveč rabim energijo za pomembnejše stvari in delam potem pač po svoje, al pa po vašeuser posted image To seveda pride v poštev če ne najedajo glih vsak dan, tam bi se pa hitr drugač zmenilauser posted image

Danes čez dan pa naša L. kar spi in spi...je včeraj doživela očitno kulturni šok na Štajerski, smo pa bili doma šele mal pred polnočjo. Drugače pa je povsem sodelovala, tudi vožnja brez problemov, pa hranjenja in previjanja v avtu tuduser posted image
Se javim še kasnej....šibam imam obiske

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
2.4.2010 20:19:52   
Mož*
Dober večer, malo pozno, pa vseeno. Sem imela cel kup obveznosti, svet šole, skupščino...

Čili: izjemno lepa imašuser posted image user posted image

Pomaganje moških????, lepo vas prosim, kakšno pomaganje neki. V družini pristanem izključno na sodelovanje, sicer je mnogo udobneje živeti sam. Vsi družinski člani morajo prispevati in sodelovati v skupnosti, sicer je brez veze.
Če smo že pri tem, kaj dela moj: vsa gospodinjska dela, s tem, da lika običajno le on, jaz pa se več ukvarjam z voznim parkom in financami. V njegovi matični družini so vsi moški počeli isto, kot mati.
Tašča, moja mati: se zelo razumemo. Jasno, da imata vsaka tudi svoje fore, (mati me občasno če vedno vzgaja), ampak skozi eno uho notri, skozi drugo ven. Moja mati je pred leti pazila vse prve tri otroke, sedaj bo občasno sodelovala še pri četrtem. Želela ga je popolnoma paziti, pa ocenjujem, da bi jo vseeno preveč utrudilo.
Spanje. saj sem že večkrat napisala, prva ni prav nikoli spala pri naju; iz porodnišnice je spala najmanj 7 ur skupaj; pri treh mesecih pa vsaj 12 ur brez zbujanja. pri tretjem in četrtem pa noč nikoli ne trajas djle kot 7.8 ur; pri čemer sta praktično ves čaas pol-priklopljena. No ja, Klemna sicer dam spat v posteljico, a po prvem bujenju ostane pri naju. Čez dan pa: 2-3 x po 10-20 minut. Konec. Prvi trije so popoldanski spanec opustili pred drugim letom starosti.
Klemen je zelo aktiven: po dnevni sobi se vrti kot vrtavka, gloda, kar mu pride pod roko, liže parket in tepihuser posted image user posted image user posted image , potem mu pa dlačice iz ust vlečem. Najbolj se reži ta drugi, na katero je prav nor. Pa še podoben ji je (ko ga gledam, doživljam prav de ja vu
Ikea: še nikoli nisem bila v Ikei. V tujini sem sicer zelo pogosto, zaradi svojega poklica in dejstva, da je hči alpska smučarka; ampak v zadnjih letih najraje kupujem preko spleta; pohištvo in podobno pa je tako in tako po meri. Kaj kupujete, će ni prevelika skrivnost?

< Sporočilo je popravil Mož* -- 2.4.2010 20:32:25 >

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
2.4.2010 22:22:38   
čili
user posted image

Evo Mož mi take prčkarije kupujemo kot jih vidiš v ozadju:slike, okrasne blazine ,ki so odlična igrača in lizalo-grizalo,pa rožica lučka,ki je sicer plastik fantastik ampak skupaj z varčno žarnico nudi prijetno svetlobo... Potem imamo mizico v dnevni sobi, ki je bila sprva mišljena samo za začasno pa se je odlično prijela.Imajo super potiskane pleničke,posteljnino (le pri merah pazi),super dodatke za kuhinjo,vazice,okvirčke za slike,razne pregrade za lažje pospravljanje po predalih... Sploh pa, kot sem že rekla ,ko prideš tja ugotoviš da potrebuješ maljon stvari in ene 3 ure si pečen in kuhan... No vsaj jaz.Meni je bistveno da je cena ugodna in lahko zadeve menjaš,saj se zelo hitro naveličam enoličnosti. Tko pa se malo igram z dodatki....Če se še kaj spomnim napišem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Samo če bo kej življensko pomemnbnegauser posted image ,ker že zdaj bi me moral za reklamo plačat.

Upam da dragi ne bo hud, ker sem košček njegove lepote nalimalauser posted image   ,ja zgolj v reklamne namene

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
3.4.2010 11:36:03   
čili
DOBRO JUTRO, DOBER DAN...!!! ;))user posted image

pirhi pobarvaniuser posted image ...

Lepe praznike...user posted image user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
3.4.2010 11:58:55   
mateja8
Dober dan....

Evo Žiga je pirhe pobarval, js sm kruh spekla, moj je kuhinjo za nama pospravljal, Vita je spala, šunka je kuhana.......zdej pa navali narode na šunko, hren in jajca. Po končanih praznikih pa shujševalna. user posted image user posted image

Lepo se imejte med temi prazniki. Se še kaj javim, če boste kaj bolj razpoložene za čvek.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
3.4.2010 12:41:59   
Mož*
Dober dan!
Hvala, Čili, za odgovor in še za lepega fantkauser posted image user posted image user posted image . Bom šla enkrat pogledat.

Sicer pa pri nas aktivnost traja že od ranih ur: smučarka je že ob petih startala na tekmo, mož je vse posesal, pomil, jaz sem se z rožami, prahom in Klemnom urvarjala, tudi ta tretji je napovedal vojno prahu. Benti, vsak dan sesam, pa očitno ni pomoči.

Sedaj pa ven.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
3.4.2010 13:32:43   
yenny
Dan!
Pri nas tudi jajca pobarvana,letos sem jih polovico prvič barvala v vinu-za vsak slučaj,če ne bi ratalo!user posted image
Pa moram priznati,da so res lepa!
Starejša jih je pa na klasičen način,če nič drugega,da vsaj malo packa.
No in letos sem spekla prvič v življenju potico,sem pa delala kokosovo,če bi bilo treba,da pristane v smeteh,se mi zdi škoda,če bi bila namazana z orehi!user posted image
Tudi ta ni slaba,lahko bi bila malo bolj sočna,ampak za prvič ne sprejemam nobenih pripomb!user posted image
Bom pa popoldan delala blagovno menjavo in jo nekaj zamenjala za bratovo makovo!
Naša no je bila nikakva,naša se je odločila,da ob 2 ne bi več spala!user posted image
Pa sploh ni nobene lune,pa ga punca takole sračka!
Potem enkrat do 4 jo je zmanjkalo in je celo potegnila do 7-zanjo je to že luksuz!
Trenutno smo v fazi,ko jo zanima vse kar je vsaj malo podobno daljincu,mobitelu ali pa kakšnemu kablu ali žički-kot oči,ne moreš zgrešiti!
Samo da vidi kaj od tega je čisto gotova!
Lep dan vsem!

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
3.4.2010 14:55:53   
mateja8
Oj....

Vas sem mal pozdravm, pol pa letimo ven, ker je tak lep sonček zuni. Papa-papa.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
3.4.2010 19:39:22   
mateja8
Dober večer.....mi smo meli danes dve urno turo z vozičkom, Žiga pa peš, zdej pa ko kaka stara baba jamra, da ga noge bolijo. Upam, da ste dan izkoristili kar najbolje.

Gremo se rihtat spat.....Vita in Žiga seveda.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
3.4.2010 21:26:13   
mateja8
Joj, joj, joj.......čisto sama samcata sem tu gor...........user posted image user posted image user posted image

Jah nič.......grem pa spat.

Sladke sanje vsem.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
3.4.2010 21:37:32   
lean
Dober večer

Danes je bla pri nas ludnica, skoz obiski. Vsi sosedje  so Nevi prinesli ramenke-pirhe in ostale dobrote, vmes sem probala hišo v red spravit, a ostala je še kopalnica in seveda še ogromno posode v kuhinji. Ta mala je tolk uživala, da še jest ni imela časa. Skoz nasmejana, je res družabno bitje pa nobenga se ne boji. Zvečer pa so še moji sorodniki prišli, tako da je bil super dan, sicer sem nekoliko utrujena, a nič hudega, sem prav vesela, da jo imajo vsi tako radi.
Moj je bil tud danes priden, mi je pri vsem pomagal, je skuhal kosil, medtem ko sem jaz pripravla žegenj in pucala pa še N. je merkal.
Včeraj sem obisk pri njegovih kar zdržala, edin brez njenih pripomb seveda ni šlo. Se je zdaj spomnila, da se Neva ziher zarad tega tolkrat ponoč joka, ker atija ni v spalnici, kao v smislu, da če bi on z njo spal, se ziher ne bi, ma sem se sam vsedla v avto, tud dalo se mi razpravljat, ker itak ne bi nikamor prišla. Je pa drugače gospodinja doma in je hotla, da bi ta malo merkala, ko si bom našla službo, pa sem svojemu rekla ni šans, sem jo raje v vrtec vpisala kot pa da bi bla tam, nekje bom že našla denar še za to.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
3.4.2010 21:38:31   
lean
a si še tle ? user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
3.4.2010 21:41:56   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: yenny

Dan!
Pri nas tudi jajca pobarvana,letos sem jih polovico prvič barvala v vinu-za vsak slučaj,če ne bi ratalo!user posted image
Pa moram priznati,da so res lepa!
Starejša jih je pa na klasičen način,če nič drugega,da vsaj malo packa.
No in letos sem spekla prvič v življenju potico,sem pa delala kokosovo,če bi bilo treba,da pristane v smeteh,se mi zdi škoda,če bi bila namazana z orehi!user posted image
Tudi ta ni slaba,lahko bi bila malo bolj sočna,ampak za prvič ne sprejemam nobenih pripomb!user posted image
Bom pa popoldan delala blagovno menjavo in jo nekaj zamenjala za bratovo makovo!
Naša no je bila nikakva,naša se je odločila,da ob 2 ne bi več spala!user posted image
Pa sploh ni nobene lune,pa ga punca takole sračka!
Potem enkrat do 4 jo je zmanjkalo in je celo potegnila do 7-zanjo je to že luksuz!
Trenutno smo v fazi,ko jo zanima vse kar je vsaj malo podobno daljincu,mobitelu ali pa kakšnemu kablu ali žički-kot oči,ne moreš zgrešiti!
Samo da vidi kaj od tega je čisto gotova!
Lep dan vsem!

Lepo da si zbrala korajžo za potico, se tud sama spravljam že nekaj časa pa mi še ni ratalo. Letos mi jo je spekla mami. Kako pa se barvajo jajca v vinu?

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
3.4.2010 22:09:27   
lean
Očitno nikogar, mirno noč vsem, jaz pa grem pospravit še posodo in kopalnico.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
3.4.2010 22:20:46   
čili
uf naporen dan nc miru... Smo najprej mi obiskal , potem smo obiske dobili... pa jajca, pa sprehod... No sej sem zlo družabno bitje in imam rada, če se dogaja ampak sem pa vseeno zmatrana. Tko da Mož mi bomo pa jutri prahce ganjal...
Lean
sej človk ščasoma imun rata na tašče, Ko je Žan mal zrastu sem postala bolj sigurna vase in me sploh niso več ganile njene pripombe . Zdej pa niti ne opazim več če kej brihtuje,sem jest že tok brihtola popilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potico pa tašča tok dobro nardi ,da se je men ne splača  user posted image
Mateja hodiš čist prezgodaj spat,jest takrat šele uspem na RR priti...

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
3.4.2010 22:26:04   
čili
na zdej sem pa jest sama ostalauser posted image ...nč nismo usklajene....Ja nč, grem pa spat...

LEPO SPITE PA NE OTROKOM PREVEČ TEŽIT  user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
3.4.2010 23:29:51   
Mož*
No, ja, ko se jaz pojavim, itak že vsi zginejo. Mi smo bili pa na obisku, je mali prav šarmiral, pa beagla je osvajaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
4.4.2010 9:05:28   
mateja8
Vesele velikonočne praznike vsem.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
4.4.2010 9:14:26   
Mož*
Seveda, vesele praznike vsem!
Pri nas ima mož 24-urno dežurstvo, sina ni, deklet še ni na spregled; mali pa raztura že od ranih jutranjh ur. Mu je že povsem jasno, kako "pospraviti" predal previjalne mize, pa prežvečiti vse majice, obdelati kable, trenutno pa eno ropotuljo izpod kavča vleče, ker mu je ušla. Zraven pa renči...
Uživajte!

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
4.4.2010 12:04:07   
čili
Vas moram malo pozdravit...
Naš najmlajši član se je odločil da bo praznike preživel buden  in zraven spada tudi noč.Nekaj ga muči pa še nismo uspel ugotovit kaj... Ga peljemo en krog z vozičkom.

Uživajte!!!

Bi vam sončka zrihtala pa tega žal še ne znam...

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
4.4.2010 12:31:59   
Anonimen
dan!

mi smo spet bolni tko da pri nas še zmeri čakamo na čas ko bo zdravje prišel tudi do nas
lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu čili)
  Neposredna povezava do sporočila: 4348
4.4.2010 16:05:59   
Rosca79
Vam samo zaželim lepe praznikeuser posted image pa da se čimvečkrat te dni skupej pocartateuser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
4.4.2010 19:42:20   
mateja8
Kot ponavadi, sem tudi danes sama tu gor. Grem mal na Facebok in Gmail, pol pa mal pred TV.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?