Anonimen -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (23.2.2010 21:39:46)
|
Punce pozdravljene.. še mal jst. Sm na drugi temi s puncami ki smo skupaj doživljale nosečnost.. namreč.. moj bi moral bit čisti oktobrček.. pa se v vašo debato nism čist znala uklopit ...rabim vas pa očitno mejčkan.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mal mi pomagite.. Tok sm se hvalila par dni nazaj kako fajn spi, kako to in kako ono.... ne pohvalim se več. Isti dan, ko sm pisala... se je zbudil ob 23 in potem vsako uro... in tako je že... evo prihaja 5 noč. Jst sm čist konc.. Naš mali bo čez par dni star 6 mesecev in naj bi bil to spet nek skok v rasti... Ne vem, vem, da sm kot zombi... kako zdržim čez dan, se mi ne sanja. Moram očitno. Ma kera podobno izkušnjo? Sm brala nekje, da če otroček že prespi par dni po celo noč in če se kr začne zbujat ponoči, da je tud to en od znakov, da je pripravljen na GH oz. če si kr skočit želi na mizo, ko mi ta velki papamo. No, naš to absolutno dela... že kakšen mesec. No, od kar že skor sedi. Ja, skoz hoče sedet, ležeči položaj je za njega mučenje... Včeraj se mi je na sedežni kr sam dvignil, ga je pa zaneslo na levo in je obtičal v takem položaju na pouštrčku... , jst sm sam gledala. Ma močn fantek je full. Uglavnem.. dons je dobil korenčka pomešanga z mojim mlekcom. Sm par dni mu prej dala. Mamo atija doma, sm hotla, da je zravn in naju posname . Uglavnem moj sin je užival.... pol je šlo seveda ven, nekaj pa v želodčka. Kakšna žlička pa je pristala v njem. Jutri pa poskusim malo več. Kako ste pa ve začele??? A kr s paličnim pretlačite? DOns sm kr preveč nardila in vse vrgla...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Mal mi je blo hudo...., sm kr čustveno doživljala hranjenje. Ma tok uživam v dojenju, sm se prv navezala na najin mir, nežnost... povezanost... in to je že korak bližje k odstavljanju z joške koroške... No, tko mal me je razžalostil.... sam itaq bomo kmal delal sestrico... tko da ne bo prehudo . Če ma kera čas.. sam par odgovorčkov... Drugače pa LAHKO NOČ
|
|
|
|