lean -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (23.2.2010 14:20:25)
|
Uf, kolk ste napisale, bom rabla en cajt, da si zapomnim kdo je kdo, eh moji možgani, ne delajo več tko kot so včasih, ampak jih bom spravla v formo, imam naslednji teden izpit pa še diplomo za dokončat, upam da do maja. Sem preveč časa odlašala z dipl., pa so mi dodali še en izpit, če hočem diplomirat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].Bo pa moj, kar dopust vzel pa gremo vsi trije v Lj, to bo še projekt, saj se zadnjih 5 mesecev gibljem v radiju 20 km okrog doma. Kakšni cukrčki so ti naši otročki, ste me kar premamile, mogoče bom pa tud jaz prilimala kakšno slikico, čeprav sem rekla, da nebom. Jaz pa zelo počas uvajam GH, ji dam skoraj vsak dan nekaj za probat par žličk, sam ji še sadne in zelenjavne kašice niso tok všeč, ima pa zelo rada navadno mlečno kašico. Pa danes spet podira rekorde s svojo budnostjo, drugače ponoč pa nimam problemov, se zbudi max 2X, se podoji pa spi naprej, povečini pa spi od 11 do 12 ur, je pa lepo spala tud podnevi, ampak zadnje dni ji pa kar ne gre.
|
|
|
|