dolenjka -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (15.1.2010 11:59:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Malinca, zakaj pa si ji hotela dat Calpol, a je vročino dobila [sm=zmeden.gif] Ne, rekel so da iz preventive. pa ta tvoja dohtarca no [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] A pol nej bi človk kar vsak dan ko vstane en lekadol spil iz preventive [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Halooo?? Sori, sam mi gre na jetra k bi eni te malčke kr mal filal z vsem mogočim, kot da ni cepivo dovolj [sm=zmeden.gif] Sej če je potreba ok, ampak kar mal tko, da ne bi kej blo [sm=zmeden.gif] Sem tudi sama tako mislila[sm=zmeden.gif] Samo je dr. zato študirala ne jaz. Sem jo že z AD3 kapljicami in cepljenji nadlegovala z vprašanj, da me je imela še vrh glave po moje, ko je morala na vsa ta vprašanja odgovarjati. Kje imata pa tvoja dva pediatrinjo, če smem vprašat? on je tam zaradi tebe in ne ti zaradi nje, torej ti mora odgovorit na vsa tvoja vprašanja, ker je zato v šolo hodila, ne pa da neumnosti klobasa [sm=hudicek1.gif] Naša P je v Ivančni, Peršin Zupetova [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|