neli04 -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (14.1.2010 22:27:13)
|
dober večer1 končno imam nekaj časa zase in se javljam.komaj sem prebrala teh nekaj strani,ste kar pridne.mene je pa Anže popolnoma okupiral,čez dan samo drema,če pa grem z njim za računalnik pa kar živčen rata-ni šans. mida imava že od začetka samo športni voziček in zimsko vrečo,sem pa naslon malo dvignila,ker ni bilo šans,da bi ležal.itak pa sem enkrat že napisala,da je pri nas en velik podvg,da gremo vem,lahko samo takrat,ko je koma in da v vozičku zaspi.pa še takrat morava biti blizu doma,ker če se zbudi,je sirena.ne vem zakaj mu ne paše?verjetno zato,ker mora sedeti,on bi bil pa non stop pokonci in opazoval,kaj se dogaja.doma morava kar pri oknu stati in on gleda ven in opazuje-ima vse sosede pod kontrolo. danes sem mu dala malo banane za polizat,pa se je skremžil,potem pa kar cmokal in cmokal.me je tako gledal,ko sem jo jedla. kar se prdcev tiče,ne smrdijo,mu pa blato zelo smrdi,ima kar kiselkast vonj(hči pravi,kot jogurt).je pa še vedno samo dojen. no malo sem se razpisala,zdaj grem pa spat,ker moram ob 2 vzeti antibiotike,potem se pa počasi mladi gospod zbuja na 2-3 ure. pa lahko noč!
|
|
|
|