|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
12.2.2010 14:56:40   
baby blue
Bravo Aurora... Mi smo pa še vedno samo pri obratu iz trebuha na hrbet... Nazaj nam pa še ni uspelo...

Drugače pa zdej spi ati pa tud tako da ima mami čas za računalnik user posted image

Midva zaenkrat še ne razmišljava o vrtcu... Jst imam tako ali tako tako službo da bi bila lahko tudi pri meni ali pa v zgornjem nadstropju pri moji mami... Tako da jo najbrž zaenkrat še ne bova dala v vrtec bova vidla...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
12.2.2010 15:01:26   
kepica
Helov punce!

Se spet malo oglašam, da ne pozabite nameuser posted image Sej mi ni treba razlagat, da nimam časa, a neuser posted image Preberem vas že sem pa tja, tako, da sem proibližno na tekočem, napisat mi pa komaj kaj uspe.

Najprej bi se rada zahvalila dolenjki, ki mi je iz MC priskrbela super kostumček in slinčkeuser posted image user posted image in dobri dušici dreji79, da je bila tako prijazna in mi vse skupaj dostavila v Kranj. Najlepša hvala obemauser posted image
Sem pa seveda Anžeta takoj oblekla v kostum in je taka faca. Tapravi medvedek. Bom ob priliki poslikala in prilepila slikico.

Drugače pa mali sedajle drnjoha, jaz pa vmes kuham in deskamuser posted image Uspešno že uvajamo tudi GH. Poskusila sva že korenček, krompir, cvetačo, brokoli in špinačo. Vse je njami, sploh špinača in sem prav vesela, ker je v našem gospodinjstvu poleg mene edini, ki je zelenjavouser posted image Danes sva pa uvajala jabolko, pa se je najprej malo kislo skremžil, potem pa pojedel pol lončkauser posted image Nama kar greuser posted image

Noči so pa še zmeraj pestre.
Danes se je zbudil ob 00.30, 3.30, 5.15, 6.30. Sem brala včeraj na eni temi tukaj, da kvas pomaga pri daljšem spanju. Je katera poskusila?? Sem takoj preverila pri pediatru, ker sem ziheraš, če kaj škoduje in je rekel, da ne, da ima veliko vitaminov in, da mu ga lahko dam. Danes probam in če stvar deluje, aleluja, bomo vsi veseliuser posted image

Toliko na hitro. Letim kuhat, pa se še kaj oglasim.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
12.2.2010 15:07:58   
anitka7
zdaj se je začel tud neke montesori stvari vpeljevat v javne vrtce...so prov predavanja za vzgojiteljice,kolk pa pol kera vzg vključi to v svoj program je njena odločitev...men je bl pomembno delo vzg kot pa kako se reče programu.
To da se otroci sami igrajo pri montesori programu mi je všeč ampak ni mi pa všeč ,da se ne igrajo z njim. npr. če daš ti otroku na mizo eno škatlo polno različnih deščic pa mu rečeš igraj se user posted image pri kurikulumu je pa tko, da mu daš gglih tak deščicepotem pa se z njim igraš,pokažeš kakšno idejo predvsem pa spodbujaš in pomagaš pri problemu.
To je mne pri kurikulumu najbolj všeč....spodbujanje,da otroka pohvališ,še vedno ga pustiš ,da sam dela,samo si stalno prisoten,če te rabi.

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
12.2.2010 15:09:36   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dober dan iz bolnice Franja user posted image

Boljš sem v toliko, da ni več vročine, vse ostalo na psu. Morda malo manj kašljam, pljuča bolijo k sv****, glava me cele dneve boli, pa me drugače nikoli user posted image V glavnem sem čist v buli in se mi meša user posted image Pa še abstinenčna kriza po tortici me daje user posted image Tale Hikoncil je res ena kamilica user posted image Upam, da bom v ponedeljek že človeku podobna user posted image
Grem dojit, pa ležat naprej, ker nisem sposobna bit več kot 5 minit za PCjem user posted image

saj bo počas user posted image user posted image user posted image ti sam velik počivi oz kolkr moreš pa ne se preveč naprezat...počasi

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
12.2.2010 15:12:56   
baby blue
kepica kako pa misliš tole s kvasom user posted image ... Mi ni čisto jasno... Jaaaaa poslikaj malo maškarco user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
12.2.2010 15:16:58   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

zdaj se je začel tud neke montesori stvari vpeljevat v javne vrtce...so prov predavanja za vzgojiteljice,kolk pa pol kera vzg vključi to v svoj program je njena odločitev...men je bl pomembno delo vzg kot pa kako se reče programu.
To da se otroci sami igrajo pri montesori programu mi je všeč ampak ni mi pa všeč ,da se ne igrajo z njim. npr. če daš ti otroku na mizo eno škatlo polno različnih deščic pa mu rečeš igraj se user posted image pri kurikulumu je pa tko, da mu daš gglih tak deščicepotem pa se z njim igraš,pokažeš kakšno idejo predvsem pa spodbujaš in pomagaš pri problemu.
To je mne pri kurikulumu najbolj všeč....spodbujanje,da otroka pohvališ,še vedno ga pustiš ,da sam dela,samo si stalno prisoten,če te rabi.

Zdaj, ko tole berem o teh programih, mi je na misel pršlo, da potem lahko otroka pustiš kar doma samega, če se noben z njimi ne ukvarja. Kaj a pol vzg. tam sedijo, kvačkajo po svoje otroc so pa prepuščeni sami seb. To je zame tumač user posted image  Sej jest k pridem v novo službo, se tud z mano nekaj časa ukvarjajo, da se naučim novih stvari, prav tako pa je potrebno otroku pokazat, kaj se s kaskšno stvarjo počne user posted image
Da pa je še vse skupaj na principu egoizma user posted image , pa kam bo pa prišla ta naša družba, če bodo začeli že iz vrtca hodit sami egoisti.user posted image  Ni ga lepšega, ko greš v šolo na govorilne ure in ti povejo, da tvoj otrok pomaga tudi svojim sošolcem, če jim kaj ne gre. Če bi v vrtcu zrasel v egoista, potem verjetn tega ne bi počel.

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
12.2.2010 15:17:36   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dober dan iz bolnice Franja user posted image

Boljš sem v toliko, da ni več vročine, vse ostalo na psu. Morda malo manj kašljam, pljuča bolijo k sv****, glava me cele dneve boli, pa me drugače nikoli user posted image V glavnem sem čist v buli in se mi meša user posted image Pa še abstinenčna kriza po tortici me daje user posted image Tale Hikoncil je res ena kamilica user posted image Upam, da bom v ponedeljek že človeku podobna user posted image
Grem dojit, pa ležat naprej, ker nisem sposobna bit več kot 5 minit za PCjem user posted image

saj bo počas user posted image user posted image user posted image ti sam velik počivi oz kolkr moreš pa ne se preveč naprezat...počasi

se podpišem user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
12.2.2010 15:18:23   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Helov punce!

Se spet malo oglašam, da ne pozabite nameuser posted image Sej mi ni treba razlagat, da nimam časa, a neuser posted image Preberem vas že sem pa tja, tako, da sem proibližno na tekočem, napisat mi pa komaj kaj uspe.

Najprej bi se rada zahvalila dolenjki, ki mi je iz MC priskrbela super kostumček in slinčkeuser posted image user posted image in dobri dušici dreji79, da je bila tako prijazna in mi vse skupaj dostavila v Kranj. Najlepša hvala obemauser posted image
Sem pa seveda Anžeta takoj oblekla v kostum in je taka faca. Tapravi medvedek. Bom ob priliki poslikala in prilepila slikico.

Drugače pa mali sedajle drnjoha, jaz pa vmes kuham in deskamuser posted image Uspešno že uvajamo tudi GH. Poskusila sva že korenček, krompir, cvetačo, brokoli in špinačo. Vse je njami, sploh špinača in sem prav vesela, ker je v našem gospodinjstvu poleg mene edini, ki je zelenjavouser posted image Danes sva pa uvajala jabolko, pa se je najprej malo kislo skremžil, potem pa pojedel pol lončkauser posted image Nama kar greuser posted image

Noči so pa še zmeraj pestre.
Danes se je zbudil ob 00.30, 3.30, 5.15, 6.30. Sem brala včeraj na eni temi tukaj, da kvas pomaga pri daljšem spanju. Je katera poskusila?? Sem takoj preverila pri pediatru, ker sem ziheraš, če kaj škoduje in je rekel, da ne, da ima veliko vitaminov in, da mu ga lahko dam. Danes probam in če stvar deluje, aleluja, bomo vsi veseliuser posted image

Toliko na hitro. Letim kuhat, pa se še kaj oglasim.

Ni za kaj! user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
12.2.2010 15:23:28   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

kepica kako pa misliš tole s kvasom user posted image ... Mi ni čisto jasno... Jaaaaa poslikaj malo maškarco user posted image user posted image

Včeraj sem zasledila tole temo: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1097836&mpage=1&key=kvas
Me je pošteno zamikalo. Ampak sem raje pri pediatru preverila, ker se ne upam kar tako it. Torej, preverjeno pri pediatru, da kvas ne škoduje. Če pa deluje, pa jutri sporočim.

Neposredna povezava do sporočila: 2884
12.2.2010 15:29:31   
baby blue
hmmm zanimivo... Bom prav zahec enkrat probala sam po kvas moram it... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2885
12.2.2010 15:41:49   
dolenjka
Sem spet za PCjem, ker je Katrin prišla po robo od MCja, pa kosilo sem si privošlila user posted image

Punce moje drage, tole temo s kvasom smo že ko sem Taro rodila obdelovale in lahko samo to rečem, kar sem takrat: dajte najprej same zvečer pred spanjem spit kvas in ga imet v želodcu (seveda več kot ga boste otrokom dale - ker ste težje), pol pa to še otroku naredite user posted image A se vam nič ne smilijo user posted image
Verjamem, da je težko, če ne spijo, Maks prvi mesec tut ni glih briljantno, samo to je pač tako, sej večno ne bo user posted image Verjamem pa, da ste pripravljene marsikaj probat, tko kot Lenderotova, k je nek cvirn limala na čelo user posted image user posted image No, tiste februarke ki so takrat kvas sprobale na svojih otročičkih se še danes ne pohvalijo z najboljšimi nočmi, tko da pomojem ni prav velko v kvasu user posted image
Vsaka naj sicer dela po svoje, samo premislite kako to v želodčku zgleda user posted image

Grem na kavč, težit drugim, vam sem dost user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2886
12.2.2010 16:05:35   
vila MaLiNa
Pozdravljene

Včeraj sem zasledila tole temo: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1097836&mpage=1&key=kvas
Me je pošteno zamikalo. Ampak sem raje pri pediatru preverila, ker se ne upam kar tako it. Torej, preverjeno pri pediatru, da kvas ne škoduje. Če pa deluje, pa jutri sporočim.

ti le poročaj.

Mi smo imeli tudi ponoči burno... ne in ne zaspati, ko bi vsaj zjutraj kaj potegnila...user posted image Tudi ne... Pa danes je samo 20 min spala, energije pa za izvoz.

Dreja škoda, da se še pri meni nisi ustavilauser posted image . Sem ti bila čisto na potiuser posted image

Dolenjka le pozdravi seuser posted image user posted image user posted image

Antika kje ti vse namažeš Neli z materino dušico?

Mož* zakaj greš na dopustuser posted image user posted image Kdo nam bo pa dajal zdravstvene nasveteuser posted image No upam, da boste uživali in da se bo Klemen kmalu pocajtal.

Montesori meni je njihova metoda zanimiva. Ko so prišli računalniki... kdo te ga je navadil uporabljati? Jaz sem se ga kar sama, pa enako word, excel, PP, internet, pošto... Potem mi pada na pamet še šola... v šoli dobimo toliko enih informacij, ne naučijo pa nas kako se učiti (tako, da je znanje ponavadi napiflano, razen če te zares kaj ne zanima in se zopet sam naučiš), v bistvu tudi v šoli uporabljajo montesori metodo, čeprav mi pa to tu ni všeč. Otroci imajo svoj intelekt, ki se bistveno razlikuje od našega... imajo svojo logiko, zato je bolje, da se kaj sami naučijo. Imajo zelo preprosto logiko (nekaj časa nazaj je bilo vprašanje v katero smer vozi avtobus? narisana so bila samo okna. otroci so znali hitro povedati v katero smer pelje in z obrazložitvijo, večina odraslih pa ne), ki hitro vse reši, odrasli pa na žalost vse skupaj preveč zakompliciramo. Tako kot je Altaja rekla - vse skupaj bi moralo biti malce pomešano... Prvo pustiti, da otrok morda sam pogrunta uporabo določene stvari in nato seveda še da ti pokažeš kako pa bi ga ti uporabljal. Čudi me samo, da jim nič ne berejo, pa petje je tudi super user posted image - prav pride, ko imaš svoje otroke, da jim lahko poješuser posted image

Kar se pa glede vere tiče (zakaj pa naj bi bil ta vrtec verski? A zato, ker je to metodo "vzgoje" pogruntala neka nuna?)... sama sem katoličanka, pa ne pustim, da verouk pride v šole. Tisti kateri hočejo obiskovati verouk, ga že itak... zato nevem zakaj bi ga bilo dobro vlačiti v šole kot dodatni predmet.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
12.2.2010 16:07:27   
kepica
Ga bom še jaz pojedla, da bo fer. Je pediater rekel, da ima kvas samo polno vitaminov in ne dela nobene teže in ne napihuje ali kaj podobnega. Bomo sprobali. Če bo pomagalo, HB, mi bo po moje tudi mali hvaležen, saj je cele dneve siten, ker ponoči slabo spi.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
12.2.2010 17:46:10   
altaja
Kepica, še malo moke in soli pa boš zjutraj sveže žemljice kakala user posted image

Ne, resno... mene tud zanima tvoj eksperiment, tko da ne pozabi poročat rezultatov.

Se mi zdi da smo Veselko čist dotolkle z montesori pedagogiko. Men se zdi na splošno fajn in majo zanimive metode, jo pa premalo poznam in stvari ki so me zmotile si mogoče narobe razlagam. Ker je to dokaj nova zadeva v naših vrtcih se mi zdi da mogoče res prepletajo ene metode z drugimi (montesori s kurikulumom in obratno) tko da mogoče sploh ni tko radikalna vzgoja kot si predstavljamo. Se bom malo bolj pozanimala ker se je tudi pri nas odprl.. in je baje čist zabezecan. Za samo vzgojo smo itak starši prvi, tko da..

Spet bluzim tko da grem raj pospravljat... mali spi user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
12.2.2010 18:01:09   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

no, tud naša se je zbudila že ob treh pa že cel teden celo noč prespi brez dojenja... zjutraj sem ji naštimala vrtiljak pa sm mal zadremala pa se zbudim ker nekaj poka..pogledam k Nii pa drži žirafo za noge in jo cuka k sebi. Sploh je ni spustila, pomojem bi se prej vrtiljak pokvaru predn bi odnehala... zdaj pa ne vem, če bi postlco mal znižala, da ne bi doseglauser posted image ker tale vrtiljak je zelo dragocen..večkrat zaspi ko ga gleda, če rabm pol urce zase, jo sam dam v postelco pa užgem in jo brez slabe volje pustim, ker se tok zabava..kar težko ga bom dala stran, čeprav gor piše, da se ga lahko uporablja do 5m starosti. A vi jih imate še?

če maš tiny love vrtiljak, ti iz izkušenj povem, da so vzdržljiviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2890
12.2.2010 18:09:07   
škorpijončica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

no, tud naša se je zbudila že ob treh pa že cel teden celo noč prespi brez dojenja... zjutraj sem ji naštimala vrtiljak pa sm mal zadremala pa se zbudim ker nekaj poka..pogledam k Nii pa drži žirafo za noge in jo cuka k sebi. Sploh je ni spustila, pomojem bi se prej vrtiljak pokvaru predn bi odnehala... zdaj pa ne vem, če bi postlco mal znižala, da ne bi doseglauser posted image ker tale vrtiljak je zelo dragocen..večkrat zaspi ko ga gleda, če rabm pol urce zase, jo sam dam v postelco pa užgem in jo brez slabe volje pustim, ker se tok zabava..kar težko ga bom dala stran, čeprav gor piše, da se ga lahko uporablja do 5m starosti. A vi jih imate še?

če maš tiny love vrtiljak, ti iz izkušenj povem, da so vzdržljiviuser posted image

Ja, tiny love imam z opico, nojem in žirafo...so pa vzdržljivi, ja, drugače bi ga nia že dol sklatila. sam res ne vem kaj naj..če bi kar pojstlco znižala...ker mislim, da se vrvic na vrtiljaku ne da skrajšat..

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
12.2.2010 18:12:37   
škorpijončica
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Montesori meni je njihova metoda zanimiva. Ko so prišli računalniki... kdo te ga je navadil uporabljati? Jaz sem se ga kar sama, pa enako word, excel, PP, internet, pošto... Potem mi pada na pamet še šola... v šoli dobimo toliko enih informacij, ne naučijo pa nas kako se učiti (tako, da je znanje ponavadi napiflano, razen če te zares kaj ne zanima in se zopet sam naučiš), v bistvu tudi v šoli uporabljajo montesori metodo, čeprav mi pa to tu ni všeč. Otroci imajo svoj intelekt, ki se bistveno razlikuje od našega... imajo svojo logiko, zato je bolje, da se kaj sami naučijo. Imajo zelo preprosto logiko (nekaj časa nazaj je bilo vprašanje v katero smer vozi avtobus? narisana so bila samo okna. otroci so znali hitro povedati v katero smer pelje in z obrazložitvijo, večina odraslih pa ne), ki hitro vse reši, odrasli pa na žalost vse skupaj preveč zakompliciramo. Tako kot je Altaja rekla - vse skupaj bi moralo biti malce pomešano... Prvo pustiti, da otrok morda sam pogrunta uporabo določene stvari in nato seveda še da ti pokažeš kako pa bi ga ti uporabljal. Čudi me samo, da jim nič ne berejo, pa petje je tudi super user posted image - prav pride, ko imaš svoje otroke, da jim lahko poješuser posted image

Kar se pa glede vere tiče (zakaj pa naj bi bil ta vrtec verski? A zato, ker je to metodo "vzgoje" pogruntala neka nuna?)... sama sem katoličanka, pa ne pustim, da verouk pride v šole. Tisti kateri hočejo obiskovati verouk, ga že itak... zato nevem zakaj bi ga bilo dobro vlačiti v šole kot dodatni predmet.

Sam tko se mi je zdel, zato ker v vrtcu kjer sem bila jst na praksi (Lj zravn maximarketa), so bile vse vzgojiteljice nune.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
12.2.2010 18:16:24   
barika

Ja, tiny love imam z opico, nojem in žirafo...so pa vzdržljivi, ja, drugače bi ga nia že dol sklatila. sam res ne vem kaj naj..če bi kar pojstlco znižala...ker mislim, da se vrvic na vrtiljaku ne da skrajšat..

jaz je ne morem, pa malo vrtiljak dvignem ... drugače se je pa M. obešal gor, da je vse pokalo, zdej pa še malo vse hoče dol vlečt, pa edino kar je se mu na stran prevrže., nekje pri 6. mesecih ga bom pa ukinla, pa samo on glasbeni del pustila za uspavanke, tak kot sem imela do zdej.

Neposredna povezava do sporočila: 2893
12.2.2010 18:21:37   
veselka

Sam tko se mi je zdel, zato ker v vrtcu kjer sem bila jst na praksi (Lj zravn maximarketa), so bile vse vzgojiteljice nune.

ja, ursulinke so pri nas zacele s tem. ne vem pa ce je izumiteljica bla nuna, bla je pediatrinja, kot sem prebrala.

< Sporočilo je popravil veselka -- 12.2.2010 18:22:16 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2894
12.2.2010 18:23:36   
vila MaLiNa
Ja zraven Maxija so Uršulinke zato so tam najbrž same nune v vrtcu. A molit morajo tudi? No sej ni važno... vsak starš se sam odloči kam bo svojega otroka vpisal in verjamem, da se potrudijo/potrudimo po svojih najboljših močeh na naše malčke.

Neposredna povezava do sporočila: 2895
12.2.2010 18:25:50   
dreja79

Pozdravljene

ti le poročaj.

Mi smo imeli tudi ponoči burno... ne in ne zaspati, ko bi vsaj zjutraj kaj potegnila...user posted image Tudi ne... Pa danes je samo 20 min spala, energije pa za izvoz.

Dreja škoda, da se še pri meni nisi ustavilauser posted image . Sem ti bila čisto na potiuser posted image

Dolenjka le pozdravi seuser posted image user posted image user posted image

Antika kje ti vse namažeš Neli z materino dušico?

Mož* zakaj greš na dopustuser posted image user posted image Kdo nam bo pa dajal zdravstvene nasveteuser posted image No upam, da boste uživali in da se bo Klemen kmalu pocajtal.

Ja, nisem vedla, da ti tud kaj rabiš user posted image user posted image

Zdaj sem si pa jest šla mal prebrat tale montesori vrtec. Kar piše, se niti ne sliši tako slabo user posted image  Sam je pa na sliki z otroki res slikana nunauser posted image , tko da je verjetn res na mal bolj versko varjanto narjen.

Altaja, glede na to, koliko časa so otroci dnevno ločeni od staršev in doma, mi verjemi, da jih skoraj bolj vzgajajo vzgojiteljice, kakor starši. Pa ne tega zdaj vzet dobesedno. Otrok preživi v vrtcu 9 ur dnevno, medtem, ko se mi posvečamo delu.user posted image  In to je narobe. Moje mnenje je, da bi mame mogle delat le polovični delovni čas. Razen tiste, ki želijo delat kariero.

< Sporočilo je popravil dreja79 -- 12.2.2010 18:34:03 >

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
12.2.2010 18:25:52   
jullie

..mi imamo tudi od tiny love in je mali že vsegaboga delal z njim pa je še cel.. imel ga je zelo nizko ravno zato, da se je igračk dotikal in potem kar vrtiljak ustavil...enako zdej dela mala, samo še ni tako močna, da bi ga ustavila.. bom pa itak čez kak mesec že postlco na nižje spustila, ker se mi bo že začela počasi obračati in da ne bi kje ven štrbunknilauser posted image .. ji pa čez noč dam igračke dol in ima samo glasbo, ker zaspi ob njej..

Neposredna povezava do sporočila: 2897
12.2.2010 18:43:51   
škorpijončica

Vila malina, kokr sem bla jst tam, ji ni treba molt, čeprav imajo po vrtcu oltarje. Dreja, ma saj čist teoretično ni toliko zgrešen koncept, kakor potem, ko vidiš kaj vse napisano pomeni...tam recimo ne berejo pravljic..si predstavljašuser posted image ful poudarjajo kako pomembno je delo ampak za otroka in njegov razvoj je dosti bolj pomembna igra.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
12.2.2010 18:45:02   
tulpek

Vrvico prepogneš in jo z elastiko (gumico po naše) skupaj spneš oz. zavežeš, pa je. Js sem naredila tako, ker mi posteljice še ni za nižat. Zdaj jih pa ne doseže in je mir. Lahko pa tudi fotoreportažo naredim, če si ne predstavljaš user posted image . AMpak potem te živalce niso na tako dolgih vrvicah in ne bingljajo tako lepo. Pač izbereš eno možnost, kar ti je boljše.uporabim pa tiste čisto tanke in male elastike.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 12.2.2010 18:46:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 2899
12.2.2010 18:56:45   
škorpijončica
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Vrvico prepogneš in jo z elastiko (gumico po naše) skupaj spneš oz. zavežeš, pa je. Js sem naredila tako, ker mi posteljice še ni za nižat. Zdaj jih pa ne doseže in je mir. Lahko pa tudi fotoreportažo naredim, če si ne predstavljaš user posted image . AMpak potem te živalce niso na tako dolgih vrvicah in ne bingljajo tako lepo. Pač izbereš eno možnost, kar ti je boljše.uporabim pa tiste čisto tanke in male elastike.

Čakam fotko ;) Aja, tako si to mislila, zdaj razumem..bom probala, hvala za idejo..al pa če kar s selotejpom skupaj zlepim vrvice, da bodo mal krajše..

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?