Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 dobro jutro Mož a greš na zimovanje v tujino al v Slo...vzemi s sabo laptop,ziher majo kje kak net Hej! V Avstrijo, lani smo bili v idiličnih brunaricah, žal, brez interneta; imaš prav: letos sem pa v hotelu zraven žičnice, bom vzela, ja. Kako je z Neli? sem mislna,če boš pri nas na zimovanju,mam jaz simobilov internet in ga uporabljam sam polet,tko da bi ti komot posodla....sam ne vleče iz avstrije....v hotelu majo pa zihr net,al bo kakšen cyber kafe kje bliz Neli je ful bolš,dans tud hrope ne več...mal še kašlja,nos zlo mal zamašen...no včeri je sicer spet mal sluzi+mal mleka bruhala,kar ne jemljem za slabo,važn da gre sluz vn...ma se prov zadovoljna,da smo se zmazal brez kakšnih antibiotikov saj včeri pa sploh ne bi mogla it k dohtarju...avto mam ob glavni cesti na parkingu in ga je včeri plug zasu s snegom,da se sploh avta ni vn vidl...in to tak že mal leden zbit sneg ga je moj pop več kot eno uro vn kopu... O, ti strela, mislim tole z avtom. Podobno se je dogajalo tudi na stranskih cestah v Lj, ubogi lastniki, ki so danes zjutraj prišli na teren (zelo dvomim, da so imeli s seboj lopate). Super, da je Neli bolje. Pravkar me je poklicala moja mati - z medvedjim glasom, vse teče iz nje, kašlja , dobro je tole naša Zala opravila