|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: paranormalno- kaj je zdaj s tem????
11.1.2010 22:29:06   
mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

mamamajča, a lahko vprašam,... sicer ni nič v vezi s temo,... ampak vidim samo tvoj nick, brez slike in zvezdic,... pri vseh ostalih pa je tako kot sicer,...

to se tudi jaz sprašujemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
11.1.2010 22:29:42   
mamamajča
pa mam tak lepo slikico.......user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 52
11.1.2010 22:40:26   
zmajaz
Po mojem imaš slikco v rubriki "Dodaten opis", namesto v rubriki "Avatar" - ker se prikaže skupaj s trakcem, trakec se pa lepi v "Dodaten opis".

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 53
11.1.2010 22:41:30   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: oka

saj vem,da so bile nočne more pa vseeno,ko imaš občutek,da ti nekaj na prsih sedi in te duši,da se želiš dret oziroma misliš,da se dereš ampak ne spraviš glasu iz sebe ne moeš premaknit ne glave ne rok ne nog...ko misliš,da traja celo večnost se zbudiš vsa mokra v kričanju.....ja to je groza.

To kar ti opisuješ je spalna paraliza:

http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis

To je imel en  kolega. Pomagal si je tako, da ko ga je zagrabilo, se je sprostil in ni paničaril in 'kričal'.  
Bom pa ga  vprašala, če se mu to še vedno dogaja. 

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
12.1.2010 7:09:10   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: Florina

IZVIRNO SPOROČILO: clara23

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Dedkova sestrična se je prišla poslovit v mojo sobo, potem pa očetovo in mamino spalnico.

OMG..mene bi kap..in na kakšen način se je prišla poslovit?? Je kaj rekla al kaj?

Če bi doživela kar sem jaz bi te pa res lahko kap....ok marsikdo ne verjame tega ampak nikoli v življenju nebom pozabila kar se mi je zgodlo pa ne enkrat ampak trikrat.Prvič v otroštvu,drugič ko sem bila stara 18 let in tretjič pred kakim mesecem.Pa me ni nič strah ok drugo jutro že potem pa ne več nekako odide iz spomina....ampak lahko samo rečem groza od groze...saj vem,da so bile nočne more pa vseeno,ko imaš občutek,da ti nekaj na prsih sedi in te duši,da se želiš dret oziroma misliš,da se dereš ampak ne spraviš glasu iz sebe ne moeš premaknit ne glave ne rok ne nog...ko misliš,da traja celo večnost se zbudiš vsa mokra v kričanju.....ja to je groza.In tudi jaz sem srečala mrtvo sosedo oziroma je umirala,ko so mi naročili naj grem k sorodnikom povem s kolesom v temi,da pač umira in,ko sem se vračala domov sem jo videla sredi ceste....pa me ni bilo strah nevem zakaj ne.Ko sem prišla nazaj sem šla k njej sedet ni še umrla ampak so iz nje šle čiste pene čudne glasove je spuščala naenkrat pa fertik.
Ko nas je ponoči zbudil pasji lajež sve šle z mamo in bratom skoz okno gledat kaj se dogaja in mogoče ne boste verjele pa saj nima veze jaz vem kaj sem videla.Polno psov je po stranski cesti,ki vodi v gozd lajalo med njimi pa je šla bela smrt s koso...Ja smrt s koso še zdaj jo vidim kot takrat.

ok, tele teme sploh ne bom več brala, ker sem morala danes pri prižgani luči spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
12.1.2010 7:12:12   
Anonimen
ok, tele teme sploh ne bom več brala, ker sem morala danes pri prižgani luči spatuser posted image

mislim, da sem tudi sama zakljucila....

papauser posted image

(odgovor članu clara23)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
12.1.2010 11:11:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: oka

saj vem,da so bile nočne more pa vseeno,ko imaš občutek,da ti nekaj na prsih sedi in te duši,da se želiš dret oziroma misliš,da se dereš ampak ne spraviš glasu iz sebe ne moeš premaknit ne glave ne rok ne nog...ko misliš,da traja celo večnost se zbudiš vsa mokra v kričanju.....ja to je groza.

To kar ti opisuješ je spalna paraliza:

http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis

To je imel en  kolega. Pomagal si je tako, da ko ga je zagrabilo, se je sprostil in ni paničaril in 'kričal'.  
Bom pa ga  vprašala, če se mu to še vedno dogaja. 

Ja ampak nevem kak se lahko v tem primeru sprostiš,ko te je strah,ko bi rad pobegnil pa ne moreš premaknit nič niti glasu spravit iz sebe.Saj takrat nisi čisto buden,da bi si dopovedal:nebom kričal ali paničaril.Nevem no ampak to je groza od groze.Po drugi strani pa sploh nevem ali sem res spala ali bila budna pojma nimam,ker se dogaja tak strašno in živo ampak,ko sem nekak se kao zbudla sem kričala to vem.
Sem pa našla en tak podoben link.

http://vizita.si/clanek/novice/ko-sem-se-zbudila-sem-bila-paralizirana.html

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
12.1.2010 11:17:23   
liliana
To se je meni tudi že nekajkrat zgodilo......in očitno še nekaterim na tem forumi in izven njega.....samo eni pač poiščemo razlago za to, drugi pa si predstavljajo, da so mediji....da vidijo duhove.......da imajo nadnaravne sposobnosti.....da se jim mrtvi prikazujejo.......in kaj še vem kaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
12.1.2010 11:19:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

To se je meni tudi že nekajkrat zgodilo......in očitno še nekaterim na tem forumi in izven njega.....samo eni pač poiščemo razlago za to, drugi pa si predstavljajo, da so mediji....da vidijo duhove.......da imajo nadnaravne sposobnosti.....da se jim mrtvi prikazujejo.......in kaj še vem kaj...

Ja saj sem povedala tole že komu ampak nikoli nisem iskala nobene razlage al kaj ,sem mislila pač nočna mora.Do danes,ko sem prebrala kaj to sploh je.

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
12.1.2010 11:25:15   
liliana
Saj sem tudi jaz tako mislila, da me more tlačijo....potem pa sem enkrat na televiziji gledala nekaj podobnega in takrat sem izvedela za to.......nikoli pa si sebe nisem predstavljala kot junakinje X-filesov.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
12.1.2010 11:29:52   
Anonimen
Saj nisem rekla,da se mnekaj junakinja temveč sem opisala kar se mi dogajalo.

Sicer pa o takih paranormalnih se da marsikja napisat in vedet najbloj od res starih ljudi.Nekoč se dogajalo vsega i svašta.

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
12.1.2010 11:31:28   
liliana
Florina, nisem mislila tebe......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
12.1.2010 11:33:24   
Anonimen

Ajauser posted image

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
12.1.2010 11:46:18   
TomTaylor

Ja saj sem povedala tole že komu ampak nikoli nisem iskala nobene razlage al kaj ,sem mislila pač nočna mora.Do danes,ko sem prebrala kaj to sploh je.

tudi meni se to večkrat sanja, ampak ne da mi kdo (ali duh, demon)  na prsih sedi, ampak da me kakšna poznana oseba tako močno objame, da doživim vse opisano. Ponavadi se tik preden me objem utegne zadušiti od panike zbudim in imam ude čisto mehke, da se niti premakniti ne morem, potem pa dobim po celem telesu mravljince (enako kot če ti npr zaspi roka) kot da se mi je kri vrnila v telo. Vse skupaj izgleda tako kot da sem v sanjah glih na tem da umrem, pa se vsakič tik pred tem zbudim. Me je dostikrat prešinilo - kaj pa če se ne bi zbudila??user posted image ...No, jz sem to pol začela povezovat s težavami z zdravjem...

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
12.1.2010 11:49:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

tudi meni se to večkrat sanja, ampak ne da mi kdo (ali duh, demon)  na prsih sedi, ampak da me kakšna poznana oseba tako močno objame, da doživim vse opisano. Ponavadi se tik preden me objem utegne zadušiti od panike zbudim in imam ude čisto mehke, da se niti premakniti ne morem, potem pa dobim po celem telesu mravljince (enako kot če ti npr zaspi roka) kot da se mi je kri vrnila v telo. Vse skupaj izgleda tako kot da sem v sanjah glih na tem da umrem, pa se vsakič tik pred tem zbudim. Me je dostikrat prešinilo - kaj pa če se ne bi zbudila??user posted image ...No, jz sem to pol začela povezovat s težavami z zdravjem...

Meni pa je vedno sedela neka čarovnica na prsih.user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
12.1.2010 18:19:14   
mika

Ja ampak nevem kak se lahko v tem primeru sprostiš,ko te je strah,ko bi rad pobegnil pa ne moreš premaknit nič niti glasu spravit iz sebe.Saj takrat nisi čisto buden,da bi si dopovedal:nebom kričal ali paničaril.Nevem no ampak to je groza od groze.Po drugi strani pa sploh nevem ali sem res spala ali bila budna pojma nimam,ker se dogaja tak strašno in živo ampak,ko sem nekak se kao zbudla sem kričala to vem.
Sem pa našla en tak podoben link.

http://vizita.si/clanek/novice/ko-sem-se-zbudila-sem-bila-paralizirana.html

On se je zavedel da sanja in se prepričal da te groze ni.

Enkrat sem se jaz na podoben način prepričala, da sanjam. Lovila me je čarovnica in nisem mogla bežat. Ker sem pa že sanjala, da lahko pobegnem tako, da po zraku plavam, sem začela plavat in sem ji pobegnila.
Potem takšnih sanj več nisem imela.
Blesavo vse skupaj, vemuser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 12.1.2010 18:30:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
12.1.2010 18:28:47   
mika

najbrž si mislila mene. Pa se nimam ne za medij ne za junakinjo. In če znanstveniki tega ne morejo dokazat, je to njihova stvar in ne moja. Jaz vem kaj sem videla, sploh pa rezultat zjutraj. Potem pa se je zgodilo še očetu. S tem da je on tako čutil že drugič.
Prvič je čutil dedka, maminega očeta. zbudil ga je obučtek, da ga je dedek stresel za ramena in rekel:zbudi se. Pogledal je na uro in je bila 23:30. naslednje jutro so prišli povedat, da je umrl. Umrl je pa ob istem času, ko ga je zbudil.

A si gledala kdaj na reality tv tistega moškega, ki je medij in se mu oglasijo nekateri mrtvi, ki so povezani s prisotnimi?

Če ti česa podobnega nisi doživela, še ne pomeni, da se ne dogaja.

< Sporočilo je popravil mika -- 12.1.2010 18:30:42 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 67
12.1.2010 18:36:40   
Abbey
Jaz vedno gledam tega medija na reality tv, ne moreš verjeti, da se to dogaja, ampak verjamem, da se, ker se vidi, da so ljudje začudeni in šokirani.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 68
12.1.2010 18:37:43   
mamamajča

A si gledala kdaj na reality tv tistega moškega, ki je medij in se mu oglasijo nekateri mrtvi, ki so povezani s prisotnimi?

Nenehno gledamuser posted image

user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 69
12.1.2010 19:31:10   
Anonimen

najbrž si mislila mene. Pa se nimam ne za medij ne za junakinjo. In če znanstveniki tega ne morejo dokazat, je to njihova stvar in ne moja. Jaz vem kaj sem videla, sploh pa rezultat zjutraj. Potem pa se je zgodilo še očetu. S tem da je on tako čutil že drugič.
Prvič je čutil dedka, maminega očeta. zbudil ga je obučtek, da ga je dedek stresel za ramena in rekel:zbudi se. Pogledal je na uro in je bila 23:30. naslednje jutro so prišli povedat, da je umrl. Umrl je pa ob istem času, ko ga je zbudil.

Moja mama je rekla,da je bila v štali in videla svojega očeta it mimo štale.No kasneje pa so ji javili,da je umrl.Jaz v tole verjamem kajti to pomeni,da se kao pride človek poslavljat.Sploh ne dvomim v to.
In tudi to je res,ko sem nenehno sanjala o svoji mrtvi sestrični kako je živa kako se veselimo skupaj prav kot nekoč,ko je še živela.In to leta in leta mela take sanje dokler nisem šla na njen grob enkrat prižgat svečke.In od takrat nikoli več ni bilo tistih sanj.Pač pravijo,če sanjaš mrtvega,da moraš in prižgat svečko ali zmolit zanj.Pa ne rečem,da sem nevem kak verna ampak verjamem,ker sem doživela sama to.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
12.1.2010 19:47:11   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Verjamete?

verjamem.
zakaj ona? nekateri ljudje so "mediji", če to hočejo ali pa ne.

Se strinjam. Meni se paranormalno ne zdi nič drugega kot normalno. Eni ljudje imajo bolj razvita neka čutila, drugi jih pa sploh nimajo. Tisti, ki teh čutil nimajo razvitih, se daleč najbolj norca delajo iz tistih, ki čutijo. Kar ne pove ničesar o  paranormalnem.

Je pa ogromno, ampak ogromno strogo znastvene literature, ki te reči pojasnjuje. Je pa tako, da znanost je v službi industrije in je podprta z veliko kapitala, ki zahteva samo ene vrste rezultatov, ostale, ki ne ustrezajo stalni praksi uniči in odstrani in znastveniki so svoj poseben lobi, ki izvaja svojo posebno politiko. POdpira samo znanost, ki potrjuje že dolgo ustaljene resnice. Čim nekdo odkroje nekaj res novega, se ga zelo na silo ustavi, degradira, ponižuje in uniči njihov lajf - znanstvenike mislim. IN se jih dobesedno odstrani. Pa ni važno, o čem je reč. Na vseh področjih znanosti je tako. Žal znanost ni nekaj, na kar bi se človek lahko naslonil, pa ne ker ne bi bila resnična, v novejših časih je ogromno res fajn reči bilo odkritih, ampak zato, ker do pravih podatkov tako težko prideš, so strogo varovani ali delete -ani. Prenevarno je, če bi človek izvedel, da so ga leta in stoletja in tisočletja pravzaprav varali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
12.1.2010 20:16:28   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

v novejših časih je ogromno res fajn reči bilo odkritih, ampak zato, ker do pravih podatkov tako težko prideš, so strogo varovani ali delete -ani. Prenevarno je, če bi človek izvedel, da so ga leta in stoletja in tisočletja pravzaprav varali.

Ciljaš na kaj konkretnega?

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 72
13.1.2010 6:56:16   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

v novejših časih je ogromno res fajn reči bilo odkritih, ampak zato, ker do pravih podatkov tako težko prideš, so strogo varovani ali delete -ani. Prenevarno je, če bi človek izvedel, da so ga leta in stoletja in tisočletja pravzaprav varali.

Ciljaš na kaj konkretnega?

mene tud zanimauser posted image user posted image !

In JA, še vedno vas berem, čeprav sem rekla, da sem s to temo zaključilauser posted image user posted image . Sem pa danes spet mogla pri prižgani luči spatuser posted image Sem pač boječkauser posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 73
13.1.2010 8:18:06   
Anonimen
Sicer pri prižgani luči nisem glih nikoli spala od strahu sem pa spala z dolgim nožem pod posteljo,ko sem gledala enkrat neko strašno grozljivko....user posted image user posted image

(odgovor članu clara23)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
13.1.2010 8:27:18   
clara23
user posted image user posted image user posted image user posted image o šituser posted image user posted image

Ma jaz pa v temi skoz neke sence vidimuser posted image . Potem pa luč prižgem pa izginejouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?