|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: paranormalno- kaj je zdaj s tem????
11.1.2010 16:24:05   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

sem si pa v mislih potem še 1m govorila:"Prosim, ne obiskuj me, ker me bo kap!"...za vsak slučaj..

user posted image  faca si.

sej je babica vedela, da te je strah, zato te ne bi obiskala. Poslovili sta se, druga pa ni potrebovala.

Tudi na mojega moža je babica čakala, da je prišel k njej se poslovit in je nato umrla.

ko sem se zavedla, da gre za dedkovo sestrično, me ni bilo več strah. Imela me je zelo rada, zato nisem videla slabega razloga ob njenem obisku, ampak slovo.

Če pa že dobiš obisk od kakšnega pokojnega sorodnika ali znanca in ne razumeš namena, pa mu je treba mašo plačat.

Mojo mamo je bilo nenormalno strah stričeve žene, ko je umrla. Ponoči sploh ni upala ven. Pol ji je pa moja babica (njena mama) rekla, naj ji plača mašo, kar tud je in od takrat je strah izginil.

mamajača, predlagaj svoji sorodnici, da vaši babici plača mašo. babica bo našla mir in je ne bo več obiskovala. Onidve imata nekaj nerešenega. najbrž kakšno malenkost, ki babici nekaj pomeni.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.1.2010 17:37:34   
luan

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Sem prebrala nekaj takih podobnih knjig,ampak to so vse samo ugibanja in ne dokazi!

Seveda.Če bi se dalo dokazat ne bi bilo več tako zanimanje.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.1.2010 17:38:26   
Anonimen
Verjamete?

verjamem.
zakaj ona? nekateri ljudje so "mediji", če to hočejo ali pa ne.

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
11.1.2010 18:17:37   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: mika

user posted image  faca si.

sej je babica vedela, da te je strah, zato te ne bi obiskala. Poslovili sta se, druga pa ni potrebovala.

Tudi na mojega moža je babica čakala, da je prišel k njej se poslovit in je nato umrla.

ko sem se zavedla, da gre za dedkovo sestrično, me ni bilo več strah. Imela me je zelo rada, zato nisem videla slabega razloga ob njenem obisku, ampak slovo.

Če pa že dobiš obisk od kakšnega pokojnega sorodnika ali znanca in ne razumeš namena, pa mu je treba mašo plačat.

Mojo mamo je bilo nenormalno strah stričeve žene, ko je umrla. Ponoči sploh ni upala ven. Pol ji je pa moja babica (njena mama) rekla, naj ji plača mašo, kar tud je in od takrat je strah izginil.

mamajača, predlagaj svoji sorodnici, da vaši babici plača mašo. babica bo našla mir in je ne bo več obiskovala. Onidve imata nekaj nerešenega. najbrž kakšno malenkost, ki babici nekaj pomeni.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko o paranormalnem in o neznanem lebdenju duš...."kad se plača, više se ne vrača".....še višji in nam navadnim smrtnikom nerazumljivi nivoji duš oz. paranormale so se zmaterializirali....

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.1.2010 18:37:02   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko o paranormalnem in o neznanem lebdenju duš...."kad se plača, više se ne vrača".....še višji in nam navadnim smrtnikom nerazumljivi nivoji duš oz. paranormale so se zmaterializirali....

Mauser posted image razumi kakor hočeš.

Če bi denar bil dovolj, bi ji ga  v grob nastavila in bi nematerialni svet postal materialni.

pišem o maši za pokojno, ta se pač plača, a ne? Če pa bo župnik zastonj maševal, pa bo zastonj.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.1.2010 18:57:04   
mamamajča
Jaz sem brala knjigo Prehod duš in mi je dala misliti. Ja, jaz verjamem v te stvari.
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
verjamem.
zakaj ona? nekateri ljudje so "mediji", če to hočejo ali pa ne.

Ja, to se sprašujem. Ne bi rekla, da mata kaj nerazčiščenega.
Strah me je teh reči, ampak stare mame se ne morem bati, tudi če bi jo zdaj vidla, po smrti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.1.2010 19:01:17   
mamamajča
Še ena stvar me tako muči....
Nazadnje sem jo videla za Božič. Ko smo odhajali, je jokala, in me vprašala, kdaj spet pridemo. ne vem, sem rekla. Prvega al pa drugega, verjetno drugega.

Drugega dopoldne je umrla in smo dejansko lahko šli tja, kot sem ji obljubila.
Enako moj stric, njen sin, sta se nazadnje videla v sredini decembra, pa ji je obljubil, da po novem letu spet pride. No, in je tudi prišel.....
Mah, ironija....

Neposredna povezava do sporočila: 32
11.1.2010 19:08:30   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča
. Ne bi rekla, da mata kaj nerazčiščenega.

nerazčiščeno je za staro mamo lahko samo kakšna beseda, neka malenkost, ki ji ne da miru, ki za nikogar od vas nima neke teže.

Če bi bila sorodnica samo medij, bi dobila sporočilo v kakršnikoli obliki. Tako pa hodi k njej. Staro mamo tišči nekaj v zvezi z njo.

Neposredna povezava do sporočila: 33
11.1.2010 19:16:30   
mamamajča
Vem... mogoče to- ko je S prišla na obisk k mojim, je vedno šla direkt v kuhinjo, kdor je bil tam, je bil, kdor ne, je pač ni videl. Pa sem ji vedno govorila, naj gre stari mami reče dober dan, ker je v svoji sobi, vendar ni šla, ampak je bila mnenja, da bo stara mama že prišla ven in se bosta vidli.... Ne vem...? Iščem neko pametno razlago, zakaj ravno k njej......

Tistega jutra mi je marsikaj rojilo po glavi. Razmišljala sem o tem, kak sta lahko moja stara starša ponosna nase in na nas vse, ker sta še oba živa in imata osem PRAvnukov! No, takoj zatem so me klicali od doma in mi povedali...
Moja tašča pravi, da je bilo to tudi ene vrste slovo....................user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
11.1.2010 19:31:51   
Anonimen
Če bi bila sorodnica samo medij, bi dobila sporočilo v kakršnikoli obliki

mogoče pa ga je dobila, a ga ne opazi.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
11.1.2010 19:36:34   
madela
Mamamajča,to se mi zdijo samo naklučja.Jaz se spomnim,kaj mi je moj govoru o svoji botri.
Jaz je nisem dobro poznala,videla sem jo samo 2x. Ženska je bila dokaj zdrava in je mojemu vedno govorila,da ko bo spoznala njegovo življensko sopotnico,da takrat bo pa lahko umrla.

In še ni minil en mesec,kar me je predstavil,jo je pa zadela kap in je umrla.
Zame je to neko čudno naključje in v tem ne vidim nekaj paranormalnega. Je pa vsekakor malo skery-priznam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.1.2010 19:48:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Dedkova sestrična se je prišla poslovit v mojo sobo, potem pa očetovo in mamino spalnico.

OMG..mene bi kap..in na kakšen način se je prišla poslovit?? Je kaj rekla al kaj?

Če bi doživela kar sem jaz bi te pa res lahko kap....ok marsikdo ne verjame tega ampak nikoli v življenju nebom pozabila kar se mi je zgodlo pa ne enkrat ampak trikrat.Prvič v otroštvu,drugič ko sem bila stara 18 let in tretjič pred kakim mesecem.Pa me ni nič strah ok drugo jutro že potem pa ne več nekako odide iz spomina....ampak lahko samo rečem groza od groze...saj vem,da so bile nočne more pa vseeno,ko imaš občutek,da ti nekaj na prsih sedi in te duši,da se želiš dret oziroma misliš,da se dereš ampak ne spraviš glasu iz sebe ne moeš premaknit ne glave ne rok ne nog...ko misliš,da traja celo večnost se zbudiš vsa mokra v kričanju.....ja to je groza.In tudi jaz sem srečala mrtvo sosedo oziroma je umirala,ko so mi naročili naj grem k sorodnikom povem s kolesom v temi,da pač umira in,ko sem se vračala domov sem jo videla sredi ceste....pa me ni bilo strah nevem zakaj ne.Ko sem prišla nazaj sem šla k njej sedet ni še umrla ampak so iz nje šle čiste pene čudne glasove je spuščala naenkrat pa fertik.
Ko nas je ponoči zbudil pasji lajež sve šle z mamo in bratom skoz okno gledat kaj se dogaja in mogoče ne boste verjele pa saj nima veze jaz vem kaj sem videla.Polno psov je po stranski cesti,ki vodi v gozd lajalo med njimi pa je šla bela smrt s koso...Ja smrt s koso še zdaj jo vidim kot takrat.

(odgovor članu clara23)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
11.1.2010 19:50:37   
mamamajča

Je pa vsekakor malo skery-priznam!

hehe, pa res je.

No tako, mislim, da smo vsi še toliko prizadeti in žalujoči, da še ne moremo trezno razmišljati. Oziroma, ker nam ni bilo dano, da jo še vidimo in se poslovimo, se mi zdi, vsaj zase lahko rečem, da nekako iščem nekaj, za kar bi lahko rekla, da je bilo neke vste slovo. Ker mi je hudo. In jasno, če mi kdo reče "tako se je prišla poslovit," mi bo lažje. Aha, se je poslovila. Ok.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 38
11.1.2010 19:50:53   
Anonimen
zdajle sem se pa naježila,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
11.1.2010 19:54:54   
madela
Mamamjča,ona živi v tvojem srcu dalje,ne išči slovesa,naj živi dalje v tvoji duši.
Vem,da ti je hudo in bi si želela nek zadnji pogled,zadnji objem,pa vendar bi ti bilo enako hudo.

Neposredna povezava do sporočila: 40
11.1.2010 19:57:54   
Anonimen
ne išči slovesa,naj živi dalje

to meni pomaga.
včasih se mi še vedno zdi, da je moja babica še živa,... so spomini, ki jo ohranjajo.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
11.1.2010 20:03:46   
mamamajča
Meni je pomagala ena slika, ki jo je moja sestrična naredila po božiču, torej za tem, ko sem jo jaz nazadnje vidla.
Preprosto. prepogosto smo jo videvali, da bi lahko opažali vse spremembe. Vedli smo, da je zelo bolna, ampak se je zdela vedno enaka.
Zadnjič mi je sestrična pokazala sliko in sem nekako dojela, da je boljše, da je umrla.
Saj si je tudi želela, ker je trpela. No, to je tolažba. Hudo je pa vseeno, ker smo vedno živeli skupaj, zdaj pa, ko pridem k mojim, je hiša tako prazna. pa ni njenih počasnih korakov... ah. saj bo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.1.2010 20:08:27   
Anonimen
Hudo je pa vseeno

v takih trenutkih so solze najboljši tolažnik,... sčasoma operejo tiho hudo.

Neposredna povezava do sporočila: 43
11.1.2010 20:10:56   
Anonimen
mamamajča, a lahko vprašam,... sicer ni nič v vezi s temo,... ampak vidim samo tvoj nick, brez slike in zvezdic,... pri vseh ostalih pa je tako kot sicer,...

Neposredna povezava do sporočila: 44
11.1.2010 20:24:38   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

mamamajča, a lahko vprašam,... sicer ni nič v vezi s temo,... ampak vidim samo tvoj nick, brez slike in zvezdic,... pri vseh ostalih pa je tako kot sicer,...

menda obstaja RR-ovska razlagauser posted image

Ej Florina,  tvoja zgoba pa.............user posted image user posted image user posted image ...boljše da čimprej pozabimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
11.1.2010 20:28:53   
mika

Mamamjča,ona živi v tvojem srcu dalje,ne išči slovesa,naj živi dalje v tvoji duši.
Vem,da ti je hudo in bi si želela nek zadnji pogled,zadnji objem,pa vendar bi ti bilo enako hudo.

To slovo ne pomeni, da stara mama  ne bi več živela v njihovi duši.
To slovo pomeni, da je prišel njen čas, da ni nič hudega, ker fizično ni več prisotna, pomeni da je dobro. 

mamajača, če je prišla k njej samo enkrat, se je poslovila, ja. sploh ko praviš, da sorodnica ni hodila noter k njej. Če bi večkrat prišla, bi pomenilo da jo nekaj tišči.

< Sporočilo je popravil mika -- 11.1.2010 20:30:47 >

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 46
11.1.2010 20:49:06   
oka
saj vem,da so bile nočne more pa vseeno,ko imaš občutek,da ti nekaj na prsih sedi in te duši,da se želiš dret oziroma misliš,da se dereš ampak ne spraviš glasu iz sebe ne moeš premaknit ne glave ne rok ne nog...ko misliš,da traja celo večnost se zbudiš vsa mokra v kričanju.....ja to je groza.

To kar ti opisuješ je spalna paraliza:

http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 21:02:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
11.1.2010 21:06:29   
Anonimen
menda obstaja RR-ovska razlaga

user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
11.1.2010 21:23:57   
HuAnita
mamamajča - jaz pa prisežem, da sem že parkrat videla pokojnega brata, od daleč, v njegovovi tipični mikici na kapuco, kako kadi, pa njegova tipična hoja..
1x sredi dneva, vidim to z igrišča, pa kažem partnerju, pa gleda, pa nič ne vidi... Tako da očitno sem malo med onimi, ki jim že malo 'špila'...user posted image
Je pa res, da me ni bilo strah, meni se je zdelo, kot da se on mene boji???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?