isabeaux -> RE: Majčice 2010 - 2. del (14.4.2010 14:07:55)
|
Živjo majčice...[sm=smiley1.gif] ...no midve z našo bebico, sva se ponovno vrnili iz porodnišnice, kjer so mi spet ustavljali popadke, sem bila ziher da bom rodila, ker so bili ful močni na 2 minuti, odprla sem se za samo 1 cm....hkrati pa so mi šibali dva dni[sm=smiley29.gif] infuzijo z kontra hormonom oksitocinu, ki sproža popadke...no na koncu so mi že mislili predret mehur, pa sem jih naprosla da me spustijo pod tuš...in glej ga hec...ko sem šla pod tuš, so se popadki ustavili...naenkrat nič več...hvb.... [sm=smiley36.gif] Mi je pa šel včeraj ko sem prišla domov, potem mal kasneje tudi čep... prvič sem videla kako to zgleda, ker ne pri naši prvorojenki, ne pri sinku, nisem imela tega slavnega odluščenja čepa...no včeraj pa je bil...trenutno je stanje še nekak mirno...sedaj pač sam čakam pa mirujem kolk se le da....vsak dan šteje...sedaj sem v 35 0/7, tko da bi blo fajn če še kaka 2 tedna zdržim... Tiste ki vam je šel že v kateri nosečnosti ta čep ( kot šmrkelj rumeno in rjava sluz, približno za eno žlico vsega)...kdaj ste potem rodile? a ste mele popadke že prej al ste jih dobile kasneje? Sedaj pa vas grem prebrat za nazaj...ste se potrudile, da bom dolg brala...hehe[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|