Angel_Tian -> RE: Majčice 2010 - 2. del (1.5.2010 20:21:31)
|
Čer babnce, sem crkjena od današnjega izleta, ampak malo vas pa le morem prit pogledat Jao, kaka odvisnica sem farina - ja dobrodošla, boš le čisto prava majčica Sem včeraj malo mislila na tebe in tvoj dan D. No, zdaj vidim, da še čakaš klupko - da je car? No ja, kolker me ne razjezi s svojimi izjavami, tolk me pač nasmeji Uuuuuuuuuuu, roštiljada, njami Moja tašča jo je danes tudi imela, ampak mi smo na srečo šli dinozavre gledat kati - hehehehe, kaj se čem okrog hrane kregat, se tak že zaradi drugih stvari dovolj Pa saj bi že nekak pojedel, če bi bil recimo že šmorn na mizi, tako pa ni bilo še nobene sence o kosilu in je bila še možnost "izbire" mojemu tudi kar pokonci dlake stopijo, ko si mali zaželi k nama v posteljo. Ko ga pa ni, pa mi reče, naj grem po njega Pa saj nimajo sploh izbire, enostavno morajo se sprijazniti s tem, da se naši otroci zelo radi hodijo cartat nam v posteljo Kako je bilo na obali? klupko - uf, si si pa nabrala kuhinjskega dela danes. No, da vam vsaj "fešta" uspe. zivepo - zelo mi je žal, da nismo mogli it skupaj gledat dinozavre. Tian je užival 300 na uro in kot predvideno sploh domov ni hotel. Pa po dinozavrih še na igrišče... uh, po petih urah sem nekak imela dovolj V avtu je malega itak zmanjkalo Bila je pa groooooooooooozna gužva - na cesti se je kar poznalo, notri se pa folk tak porazgubi, da ni take panike. Smo pa mogli zdaj it, ker moj potem vprašanje, kdaj bi imel čas še do 16. Bomo pa drugič šli skupaj na kak izlet, ko bova midve lahko že vozičkale sabri - kako je mala, je že bolje? aprilčica10 - dobrodošla Me sprejmemo vse, saj nekaj aprilčic rado zahaja k nam Punce - z rednim vozičkanjem, dojenjem, ukvarjanjem z otročkom... vam ne bo treba kaj posebej hujšat, bodo kg res lepo sami dol šli. Seveda pa ne pričakovati, da boste po enem mescu zgledale kot prej, vse zahteva svoj čas in disciplino Sploh pa si ne nekih pasov nase motat barvar - lepo opravi jutri na ctg. kati - evo, sem prišla tudi do odgovora na moje vprašanje "kako je bilo na obali" Joj, če je mene v sredo na pijači opeklo, kak te vas na morju ne bi Tole sonce je res hinavsko, se spečeš tudi če so oblaki. Takole, toliko za danes, se grem zdaj k mojima dvema princema stiskat Lepo preživite večer, uživajte...
|
|
|
|