fiška33 -> RE: Majčice 2010 - 2. del (12.4.2010 12:51:37)
|
Lep pozdrav Jaz sem s pregleda. Na CTGju bilo vse OK, pri g tudi. Streptokok sem negativna. Sem pa danes pri g zaključila, hb me ne bojo več vagali [sm=jezicek.gif]. Spet sem šla fino gor, ampak tole pa že pripisujem zatekanju. O zunanjem obratu ni bilo govora, pravi, da me bodo od zdaj naprej vodili na ctgju in tam naredili UZ, da se bo vidlo, če smo še na ritki. Pravi, če bomo, bo CR. Tudi OK, samo zaradi mal dalšega okrevanja, bi mi ga lahko kar zdaj naredili [sm=jezicek.gif] - moje mnenje. Sem se pa teh pregledov že naveličala. Prideš not, rečeš da je vse v redu, otroka čutim, .... zmerijo pritisk in to je to. Čakaš pa 2 uri [sm=zmeden.gif]. Še dobro, da zaključujemo. Danes upam, da avto naredi tehničnega, ker malo pogrešam samostojno skakanje po trgovinah. Bi šla v Lidla za ta modrc preverit, samo res ne vem, če se upam kaj kupit, ne da bi poiskusila. Nameravam tudi po novo trenirko za mene za iz porodnišnice, drugo odpade, ker res upam, da bo večina kg šla dol že v prvem mesecu. Potem se pa vidimo na kaki temi "Hujšajmo skupaj" [sm=jezicek.gif]. Jutri se nameravam še normalno sladkati v Pohorski [sm=smiley36.gif]. Zdaj sem pa hin in bom verjetno malo zadremala. Čau punce!
|
|
|
|