fiška33
|
Dobro jutro AT, zelo me veseli, da se boš redno javljala tudi od doma. Me je skrbelo, da doma sploh ne boš uporabljala računalnika . Biba, smola zarad avta, ampak kakorkoli zdaj zgleda slabo, se bo izkazalo, da se je to zgodilo ravno pravi čas . Verjamem, da se bo vse poštimalo, tako kot se mora. Jaz sem trenutno tudi brez, mi je 3.4. potekla registracija, zdaj mi je pa ličar še zadne blatnike na novo naredil, ker so bli že skoz in skoz zarjaveli. Zdaj jih mora pa še dragi zbrusit, pokitat, zbrusit, pokitat, pobarvat in polakirat... Pol mam pa še tehničnega, btw. lani ga nisem naredila v prvem šusu, no upam, da letos ne bo predrag servis . Mava pa na srečo avtobusno tule pod blokom in to ta najgostejšo linijo, na dobrih 10 min, no pa še en avto, s katerim se pa dragi vozi v službo. Upam, da greva danes pa v avstrijo, neke morske ribice nakupovat, pa jaz bi nujno mogla še v Ikeo, tak da z barvanjem avta danes nič ne bo . No, tukaj pa bi jaz pohvalila mojega dragega. Kljub temu, da ima možgančke precej nakravžljane, se loti katerega koli dela. V bistvu, s tem je naredil name največji vtis ... Hehe, pravi,. ...sej popravit avtomobila ne more bit nekaj full težkega, lej kako izobrazbo majo mehaniki ... in tako dela res vse, od vodovoda, zidave, štumfe si sam pošije, skuha če je treba, laminate položi, gretje ogledal v avtu popravi ...v glavnem, ima dve desni roki in mravlje v riti, tak da zabušavat sploh ne zna . Mene sploh ne skrbi, če se nama kaj pokvari, ker bo popravil. Poleg tega pa še ni zapravljiv in sej pravim, od kar sem z njim, sem se tudi jaz naučila racionalnejšega nakupovanja . Kako bo pa s skrbjo za Vesno, bomo pa vidli. Se mi zdi, da kr zna ločit "ženska in moška opravila", samo če dva živita v hiši, je res ogromno moških opravil, tak da poleti mi je lažje, ker sva na vikendu in on ves čas dela moške stvari. Zdaj čez zimo pa malo potrpim al pa mu splaniram nove omare, pa police, pa beljenje, ... . Ma, sem se mogla tega na začetku navadit, ker v prejšnji zvezi sem pa jaz nosila hlače in orodje... babja dela pa so bila čisto zanemarjena . AT, tvoj je očitno pokazal malo interesa za Tiana, daj ga nauči, kako se Tiana iz vrtca prevzame. Pa pohvali ga, kot malega otroka... Sej veš kak se to dela . Če hvališ, spodbujaš, ne ga odrivat. Pusti, da še kaj sam naradi, tudi če ne bo ravno popolno . Da se ne boš slučajno v svojo taščo preobrazla . Gromska, ti si že nabavla pralne pleničke? Zdaj ko si tako vešča šivanja (in maš še veselje), si jih lahko tudi sama narediš . Jaz sem si včeraj kupila še 7 komadov Bumgeniusk vseh barv, zadnjič sem jih kupila samo 5 svetlo rumenih, in jih kar hodim gledat, kako se sušijo na stojalu, ker so tak lepe ... Zdaj si moram pa še novo rundo baby legs nabavit, sem jih že pol zdevala za darila novim mamicam, pa zdej bom bolj babje nabavljala, v prvi rundi sem še nevtralne... Nič, šefe vstaja.... Lep dan vsem!
|