|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
10.4.2010 8:54:14   
milena2222
Dobro jutro!
farina- moški so z marsa,to jaz že nekaj časa govorim....user posted image
biba88-uporabita kake veze na zavarovalnici al pa sitnarita,da čimprej dobita denar,pa bouser posted image HB da je tvoj o.k.
strelkica-user posted image za pregled,moje dete pa se kr noče na glavo postavit in se mi zdi,da me ful pod rebra tišči,ker me tam skos pečeuser posted image

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
10.4.2010 8:55:31   
milena2222
Aja,pa eno user posted image za vse,jaz si jo grem zdej naredit,pa sama spit,sem zdej do srede sama brez dragegauser posted image K sreči pa dobim danes obiskuser posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
10.4.2010 9:15:53   
Angel_Tian
Dobro jutro vsem,

vidim da ste pridne pri pisanju in spet malo zaostajam user posted image
Bom izkoristila minutke, ko mali gleda neko risanko, da vas vsaj preberem.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4103
10.4.2010 9:43:35   
Reby
Vitaebella sporoča:

Kdor čaka, dočaka. Nikoli ne obupaj. Danes sva v naročje prejela dva največja zaklada, dva sinova. Sta zdrava, velika in se odlično počutita. Presrečni ati in mami!

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
10.4.2010 9:52:48   
milena2222
Pa imamo ta prvo majčico...
Vitaebella- user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE za kar dva sinčeka naenkrat!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
10.4.2010 9:53:16   
strelkica
Vitaebella: Ja iskrene čestitke. Velikooo zdravja vsem trem!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
10.4.2010 10:00:43   
Angel_Tian
milena - odlično takole privajanje user posted image Uživaj (te bebe še namreč lahko daš iz rok, če se začnejo jokat, svojega ne boš user posted image user posted image )

j.b. - mojega dragega žal taka spomladanska utrujenost drži kar celo leto user posted image Bom danes poskušala ostati brez jeze, če bo šlo.

m_aja - lepo, da imaš že vse nabavljeno user posted image

moi - saj veš, da se vse dobro vrača. Tako zdajle ti ljudje tebi z vsemi temi stvarmi vračajo user posted image Tak, zdaj sem sama sebi v skledo špuknila, sem očitno res pravi hudič user posted image user posted image

gromska
- za sling sem hotela samo vprašat, kako se kaj v praksi obnese. Sem pa videla na netu, da si jih je možno tudi rentat. Bom mogoče to varianto poskusla, ker se nekako ne morem odločiti, kakšnega bi si nabavila user posted image

kati - super, da ste si dali duška med dinozavri user posted image user posted image Tole se pa vidi, da je res bila taprava uživancija. Do kdaj imajo te dinozavre razstavljene?

sabri - jao user posted image user posted image kako je tvoj dec včeraj lahko bil tako nadulen, če je pa bilo tako zelo lepo vreme? Samo naj še kdaj kje od kakega moškega slišim, da smo ženske čudne in tečne user posted image (jaz vem, da so jezni, ker se zavedajo, da svet le na nas stoji user posted image )
No, upam, da vam praznovanje kljub vsemu uspe kot je treba.

zivepo - upam, da je Pia danes že boljše.
Vidiš, sem jaz točno vedela, da tvoj Žiga hoče "mafija stil" user posted image user posted image user posted image

san - juhuuuuuuuuu, se veselim s tabo, da boš kmalu že lahko kuhala v novi kuhinji user posted image

zivepo - celo LJ boš pokupla user posted image user posted image

milena
- bumbo stolček? Moram pogoglat, kaj to sploh je user posted image

farina - dobrodošla v mojem klubu. Mislim, da sva tukaj edini z resnično čudnimi moškimi. Vsi drugi so nekak bolj iznajdljivi in na srečo žensk tudi bolj očetovski. Jaz za svojega lahko rečem, da ga sploh ne rabim. Itak moram vse sama naredit, on pa je sam sebi v napoto od dolgčasa.

biba - ja tole je pa smola na kubik no. Upam, da vama zavarovalnica ne bo delala kakih težav in da vama čim prej uredijo vse, da lahko nabavita nov avto. Da ne boš slučajno res na kaki šajtrgi ali pa kolesu peljana rodit user posted image user posted image Pa HB, da je s tvojim vse ok.

strelkica - lepo, da je bilo na pregledu vse ok.

milena - četudi se bo slišalo grdo, uživaj v samoti. Jaz bi tako zelo potrebovala kak dan ali dva brez mojega user posted image user posted image
Dolgčas ti pa tudi ne bo, če boš imela še "otroške" obiske.

vitabella - user posted image user posted image user posted image čestitke za dva zdrava fantiča. Ostanite zdravi in uživajte.

Takole, jaz grem pa zdaj na čiščenje kuhinje. Po kosilu pa v MB, ima tamali od prijateljice rojstni dan in Tian že komaj čaka, da gremo voščit. Lepo soboto vam želim (nedeljo tudi, če je jutri slučajno ne uspem javit).
V ponedeljek imam pa dopoldan opravke s papirji, tako da bom z oglašanjem spet bolj pozna. V glavnem, uživajte in pazite nase.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4107
10.4.2010 10:01:41   
sabri
Vitabella: čestitke za dvojno srečo in imejte se luštno naprejuser posted image user posted image user posted image .
Dobro jutro, vreme bljak, moj spi, jaz pa ne vem, kam bi se dala s tamalo. Šla bi se mal potepat pe je brezveze, ker nimam denarjauser posted image . Živepo, sem ti poslala zs, lep dan vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 4108
10.4.2010 10:02:22   
emibu
Dobro jutro souser posted image

j.b-prav maš,ne se dat da te šiht ob živce spraviuser posted image
Zivepo-ne jst ne mislim več it nazaj redno,ampak še naprej tut 3 in 4 letnik naredit z izpiti,mi pa malček velik več pomeni kot šola in sigurno ga pr parih mescih nebom pustila no way!
Kati-upam da ste uživali med dinozavriuser posted image
Teja-hvala za tko lepe željeuser posted image tut jst upam na eno prpopano 2 v redovalnico...
stolček-midva sma ga nabavila že k sm bla ene 3 mesce noseča mendauser posted image user posted image user posted image in sicer v Šparu je bil popust se mi zdi da je bil 60 eur zgleda pa tkole
http://images.baby-center.si/05/0045/0001/imgArticle_191675.jpg
biba88-te popolnoma razumem kak ti je zdele glede avtkauser posted image Upam da bo use ok in brez večjih finančnih stroškov sicer se je pa ona njem zabila v rit ona kriva ne on!
user posted image user posted image Vitaebella čestitkeuser posted image user posted image Čakte a to že majčica rodila?user posted image

Tkole jst pa menda počasa učit čeprau se mi tkoooo spiii

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
10.4.2010 10:02:58   
strelkica
milena2222: v katerem tednu pa si? Se mi ne da seznam iskat. mah saj ni nič prijetno veš mene pa na mehur pritiska z glvico verjetno, sem skoz na wc-ju. Kar vzameš je neprijetno, bo treba še mal zobke stisnit...hahaha, jaz imam skoz tak občutek, kot da bo ravnokar ven padel...hahahaha

Neposredna povezava do sporočila: 4110
10.4.2010 10:07:23   
milena2222
strelkica- 37-teden,rok imam 02.05.Poskušam bit čim več na desnem boku,ker je eni menda tako svetoval njen zdravnik ( meni ni nič,imam takega bolj "nenavadnega"ginekologa ). Meni je moj samo rekel,da se ponavadi proba po naravni poti,če ne gre,pa sledi CR....

Neposredna povezava do sporočila: 4111
10.4.2010 10:13:53   
strelkica
milena2222: Potem imaš dva dni pred mano rok! user posted image Kje pa boš rodila? Katera nosečnost pa je? Meni je rekel tako da to do zadnjega ne veš kako bo obrnjen ker se lahko tudi dan pred porodom lahko obrne. Da pa on na mojem mestu ne bi nič skrbel, ker je to tretja nosečnost naj bi tudi z medenično vstavo lepo rodila. Apmak mene vseeno skrbi, oz. če bi se obrnil bi raje cr, ker je ful velik oz. težak 3300g približno ima zdaj, pa je do pdp še dobre tri tedne. Prva dva sta bila velika 54 en je bil težak 3700, drugi pa 3650, tako da bo tudi ta bučko tam nekje zgleda, to pa je kar velik na mojih 160cm

Neposredna povezava do sporočila: 4112
10.4.2010 10:16:06   
fiška33
Dobro jutro user posted image

AT, zelo me veseli, da se boš redno javljala tudi od doma. Me je skrbelo, da doma sploh ne boš uporabljala računalnika user posted image .

Biba, smola zarad avta, ampak kakorkoli zdaj zgleda slabo, se bo izkazalo, da se je to zgodilo ravno pravi čas user posted image . Verjamem, da se bo vse poštimalo, tako kot se mora.

Jaz sem trenutno tudi brez, mi je 3.4. potekla registracija, zdaj mi je pa ličar še zadne blatnike na novo naredil, ker so bli že skoz in skoz zarjaveli. Zdaj jih mora pa še dragi zbrusit, pokitat, zbrusit, pokitat, pobarvat in polakirat... Pol mam pa še tehničnega, btw. lani ga nisem naredila v prvem šusu, no upam, da letos ne bo predrag servis user posted image . Mava pa na srečo avtobusno tule pod blokom in to ta najgostejšo linijo, na dobrih 10 min, no pa še en avto, s katerim se pa dragi vozi v službo.
Upam, da greva danes pa v avstrijo, neke morske ribice nakupovat, pa jaz bi nujno mogla še v Ikeo, tak da z barvanjem avta danes nič ne bo user posted image .

No, tukaj pa bi jaz pohvalila mojega dragega. Kljub temu, da ima možgančke precej nakravžljane, se loti katerega koli dela. V bistvu, s tem je naredil name največji vtis user posted image ... Hehe, pravi,. ...sej popravit avtomobila ne more bit nekaj full težkega, lej kako izobrazbo majo mehaniki ... in tako dela res vse, od vodovoda, zidave, štumfe si sam pošije, skuha če je treba, laminate položi, gretje ogledal v avtu popravi ...v glavnem, ima dve desni roki in mravlje v riti, tak da zabušavat sploh ne zna user posted image . Mene sploh ne skrbi, če se nama kaj pokvari, ker bo popravil. Poleg tega pa še ni zapravljiv in sej pravim, od kar sem z njim, sem se tudi jaz naučila racionalnejšega nakupovanja user posted image .

Kako bo pa s skrbjo za Vesno, bomo pa vidli. Se mi zdi, da kr zna ločit "ženska in moška opravila", samo če dva živita v hiši, je res ogromno moških opravil, tak da poleti mi je lažje, ker sva na vikendu in on ves čas dela moške stvari. Zdaj čez zimo pa malo potrpim user posted image al pa mu splaniram nove omare, pa police, pa beljenje, ... user posted image .
Ma, sem se mogla tega na začetku navadit, ker v prejšnji zvezi sem pa jaz nosila hlače in orodje... babja dela pa so bila čisto zanemarjena user posted image .

AT, tvoj je očitno pokazal malo interesa za Tiana, daj ga nauči, kako se Tiana iz vrtca prevzame. Pa pohvali ga, kot malega otroka... Sej veš kak se to dela user posted image . Če hvališ, spodbujaš, ne ga odrivat. Pusti, da še kaj sam naradi, tudi če ne bo ravno popolno user posted image . Da se ne boš slučajno v svojo taščo preobrazla user posted image .

Gromska, ti si že nabavla pralne pleničke? Zdaj ko si tako vešča šivanja (in maš še veselje), si jih lahko tudi sama narediš user posted image . Jaz sem si včeraj kupila še 7 komadov Bumgeniusk vseh barv, zadnjič sem jih kupila samo 5 svetlo rumenih, in jih kar hodim gledat, kako se sušijo na stojalu, ker so tak lepe user posted image ... Zdaj si moram pa še novo rundo baby legs nabavit, sem jih že pol zdevala za darila novim mamicam, pa zdej bom bolj babje nabavljala, v prvi rundi sem še nevtralne...

Nič, šefe vstaja.... Lep dan vsem!

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
10.4.2010 10:18:59   
j.b.
vitabela čestitke!!!Upam da vam čimprej zalaufa skupno živlenje, pa da bo na prvem mestu vedno zdravje!!!user posted image

milena2222, kako pa je kaj z rojevanjem z ritko naprej? A to ni možno, je zmeri obvezen carski rez če bejbi ni pravilno obrnjen?user posted image

Nam se pa se je začel sonček kazat, morm it hitr vnuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4114
10.4.2010 10:19:11   
fiška33
Vitaebella, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image
No, punce, pa se je končno začelo še pri nas user posted image .

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
10.4.2010 10:23:11   
sabri
Aaa sem vedela, da sem pozabila nekaj, gromska, a delaš tudi kake predpasnike za dedece, a se da sploh dobit tako blago, da kaj piše gor, kaka fora al ne? Sem čisti antitalent za šivat, se mi vidi auser posted image . Gledam kak predpasnik za mojega, da mu ga kupim, pa so na internetu taki dobri s kakim foram gor, ampak so kar dragi, tam čez 20 eur.Nisem ga še nikoli kupila, pa se mi zdi dost al ni?! Nimam filinga.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
10.4.2010 10:26:50   
j.b.
Fiska, a maš ti mogoče mojga deca doma??!!!user posted image user posted image user posted image Ker pod takle opis "dveh desnih rok in mravelj u riti" se tut sama podpišemuser posted image user posted image user posted image Zelo sem ponosna nanj.
Res je pa, da on pričakuje enako od mene, in se je zadnjič že pohecal, da se ne smem preveč navadit na tako stanje "mirovanja" zarad nosečnostiuser posted image user posted image user posted image Da pol ko bom en let doma, bom pa pouhn lahko porihtala okol bajteuser posted image . Mi je že kupu bejbifon z dometom 300m, da ga bom lahko nosila s sabo okol bajteuser posted image user posted image user posted image Deloholik, kaj češuser posted image user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
10.4.2010 10:28:00   
strelkica
j.b.: Ja je možno seveda, zakaj ne smo je veliko bolj nevarno in težje, lahko pride do poškodb otročka ( zlomljena ključnica, za fantke pa baje ni dobro zaradi jajč,...) ne vem saj veš , tako govorijo, jaz še nisem tega občutila na lastni koži, zato je težko govorit, in do raztrganin mamice pride menda. Moja prijateljica je imela medenično vstavo, pa je bila tamala težka samo 2900g, je rekel njen mož, da če ne bodo naredili cr,v lj porodnišnici sta bila sprejeta, ker sta iz lj. da ima še vedno tolk časa da jo odpelje v Postojno, ker tam menda ni problem je vse tako kot se dogovoriš in ker sta imela tam umetno oploditev in mislim da je tudi tja hodila na preglede, so ji tam rekli da če se ne bo obrnila, da bodo avtomatsko naredili cr.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
   [Brisano sporočilo]
10.4.2010 10:30:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4119
   [Brisano sporočilo]
10.4.2010 10:30:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4120
10.4.2010 10:37:16   
strelkica
zivepo: Možno ja. Potem bom imela vikend paket..hahahaha...Verjetno bi rad bil zraven, vikende navadno on ne dela dežurstev in ker smo družinski prijatelji, če bo dovolj zrelo bo verjetno sprožil , tako da bo verjetno to to ja. Samo sem bila tako šokirana da nisem nič več naprej spraševala. Pa še pred počitnicami in pred prvomajskimi prazniki, to bi bilo fajn, da sem potem doma. Saj sem rekla, da bom torbo kar s sabo vzela, jo bom v avtu pustila, če bo treba bo šel moj dragi ponjo.

Neposredna povezava do sporočila: 4121
10.4.2010 11:02:55   
farina
vitabella, čestitkeuser posted image
AT . ja očitn imama podobne moške, se boma mogle kdaj na kaki kavi dobit, pa rečt kaj o njih.
da ne bo kdo kaj narobe razumel, saj je ljubeč, pa cartek,sam me resnično moti,da se nikol nič sam ne spomni,kaj za narest,kaj za kupit, kaj uredit.pol pa me spašujejo starši,saj ti pomaga ne, pa rečem kar ja, sam da se ne bi kregali..zdaj npr...sm sama,ker si on zmisli da zjutraj ob osmih, gre neke dreve podirat, pa take finte, me ne moti,če ti vsaj nekdo pove kak pa kaj, vsaj mislila sem da je v druzinah tako, ne pa da se živi vsak mimo drugega.

Neposredna povezava do sporočila: 4122
10.4.2010 11:22:36   
milena2222
strelkica- rodila bomv sg, je pa to moja prva nosečnost,naj bi bil fantek ( sedaj ima cca 3 kg ),mi je pa ginekolog enkrat rekel,da ima malo večjo glavico,tako da...Jaz bi najraje imela kar CR,če se ne bo obrnil!Jaz sem bolj majhna-160 cm,poleg tega mi je pa moj ginekolog rekel,da imam zelo ozek maternični vrat...Najbolj se bojim,da bi me silili naravno rodit,pa bi se ful mučila,pol bi pa itak imela CR.Pri nas ga ful neradi delajo kr takoj!
zivepo-če je tako v CE glede tega,pol je pa res super!
Vas popoldan pokomentiram,ker glihkar dobim obisk!

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
10.4.2010 11:25:56   
julka8
dober dan! user posted image
vitabella - čestitke še od mene!!user posted image user posted image pa se je očitno res že začelo tudi pri majčicah... user posted image user posted image

ultiva
- a to je še možno dobiti? user posted image no čeprov mislm da u nm je nikol niso odobravala tko da vrjetn tut zdej ne...user posted image

drgač je pa tole vreme dans kr klavrno... mnda se bo glihkar uscal vsaj tko zgleda..
včeri smo se pa spet nadelal popoldne pa namigal...sm se zjutri spet komi ustala..user posted image user posted image auč!

nč punce lep dan js grem pa kej "pametnga" probat še za fax nardituser posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
10.4.2010 11:35:26   
Aninchy

user posted image
 user posted image

NICK, NOSEČNOSTuser posted image , ŽE IMAMOuser posted image , STAROST
KRAJ BIVANJA, SPOL, KG +user posted image RODILI SMO

01.05.
  user posted image O_O          2user posted image   user posted image user posted image   ? let;  user posted image                     
  user posted image ks              1user posted image 30 let;  user posted image  
  user posted image bejbobo     1user posted image 23 let;  user posted image      
  user posted image bribiki        1user posted image 24 let;  BOROVNICA  user posted image    
  user posted image farina         ?user posted image ? let;  user posted image  

02.05.
  user posted image orangina         2user posted image   ?  let; user posted image     
  user posted image milena2222    1user posted image   31let;  SLOVENJ GRADEC user posted image   +10KG    

03.05.

user posted image tulip4            ?user posted image    ? let; user posted image
  user posted image candygirl       ?user posted image   ? let;  user posted image

04.05.

user posted image anajan       ?user posted image    ? let;  user posted image

user posted image fiška33      1user posted image   33 let ;   MB, SG  user posted image  
  user posted image Snovalka
    1user posted image   
31 let;   KRANJ user posted image
  user posted image Tiaraaa       1user posted image   23 let;   LJ okolica user posted image           
  user posted image strelkica     3user posted image  user posted image  user posted image 33 letLJ okolica user posted image +13 kg
  user posted image amber         ?user posted image 31 letuser posted image    

user posted image yaya           1user posted image   26let;  user posted image

05.05.
  user posted image larisa2002     3user posted image user posted image   28 let ;   Selnica ob Dravi user posted image       
  user posted image EvaRok           1user posted image   26 let ; user posted image
  user posted image Janapan          4user posted image  user posted image ? let;  user posted image         
  user posted image Sabri               4user posted image  user posted image 33 let;    LJ okolica user posted image   +9KG
  user posted image rogljiček         1user posted image   ? let;  user posted image
  user posted image anjuša             2user posted image   22 let; RIBNICA user posted image

06.05.       

user posted image A. biba             3user posted image  user posted image   ? let;  user posted image
   user posted image barvar            2user posted image   28 let;  PTUJ  user posted image   +10,5kg
   user posted image julka8           673user posted image   24 let; KRŠKO user posted image   +14KG

07.05.

08.05.
   user posted image maj 10          2user posted image  user posted image 30 let;  VRHNIKA  user posted image

09.05.
  user posted image Vitaebella      1user posted image   30+ let;  user posted image   user posted image   10.4.2010
  user posted image petruscha      2user posted image  user posted image   28 let;   KRŠKO okolica; user posted image   +4kg
  user posted image JB007            3user posted image   33 let;   LOGATEC  user posted image

10.05.
   user posted image m_aja          1user posted image   18  let; MARIBOR user posted image   + 14kg
   user posted image alfa13          1user posted image  
25 let; MARIBOR  user posted image   + 7 KG

11.05.

12.05.
  user posted image Ladybug_2007    2user posted image  user posted image   ? let;  user posted image   
  user posted image mala Emina           ?user posted image   ? let;   user posted image
  user posted image jančika87             1user posted image   ? let; CERKNICA (okolica)  user posted image

13.05.
   user posted image kjupi           1user posted image 31 let; BLED, KAMNIK  user posted image

14.05.
  user posted image knorbalbo     1user posted image   26 let;  LJUBLJANA  user posted image
  user posted image lunanai8       1user posted image   28 let;  LJUBLJANA user posted image
  user posted image kiku              1user posted image   32 let;   user posted image

15.05.
  user posted image San               4user posted image  user posted image  user posted image  user posted image 31 let;   LJUBLJANA user posted image +13,5kg
  user posted image Melia            1user posted image   27 let; MARIBOR user posted image   +3kg
  user posted image chicitita        ?user posted image ? let;    GROSUPLJE user posted image  
   user posted image j.b.              1user posted image 24 let;   IDRIJA user posted image + 11kg

16.05.

user posted image markicaa           1user posted image   22 let ;  user posted image
  user posted image Anonimna C       ?user posted image  user posted image   ? let ; user posted image  
user posted image Adria12345       1user posted image   30 let ; user posted image
  user posted image Sky3                  1user posted image   24 let ;   LJUBLJANA  user posted image
   user posted image klupko               1user posted image   21 let ;   LJUBLJANA user posted image   +10kg

17.05.
  user posted image *ANA*              3user posted image user posted image user posted image   ? let;  user posted image
  user posted image Mariana             ?user posted image   ? let;   LJUBLJANA  user posted image
  user posted image lemavrica          2user posted image user posted image   ? let;   LJUBLJANA  user posted image
   user posted image miska_piska     2user posted image user posted image   ? let;  user posted image

18.05.
   user posted image patella           1user posted image   23 let ;  LJUBLJANA  user posted image

19.05.
  user posted image Mubi              1user posted image   23 let;  LOGATEC user posted image   +12kg
  user posted image cebeluga       1user posted image   37 let;   user posted image
  user posted image Angel_Tian   2user posted image user posted image   31 letSL.KONJICE  user posted image +10kg

20.05.

user posted image isabeaux          13user posted image  user posted image  user posted image 33 let ;   MARIBOR  user posted image
  user posted image bela vrtnica      2user posted image  user posted image 31 let ;    CELJE user posted image +4kg
   user posted image MiniMiska        1user posted image 27 let;    KRANJ  user posted image

21.05.

user posted image Guerina            3user posted image  user posted image 31 let ;
   user posted image

22.05.
  user posted image K_a_t_i          2user posted image  user posted image 34 let  LJ user posted image + 8kg (34t3d)
  user posted image divans1          3user posted image   27 let;   BREŽICE  user posted image   +15kg
  user posted image Gromska        1user posted image   29 let ;   LJUBLJANA user posted image   +16KG
   user posted image toja12           2user posted image  user posted image   27 let;    MARIBOR   user posted image
   user posted image Animus          2user posted image  user posted image 30 let;  user posted image  
   user posted image nusi               1user posted image   26 let ;    DOMŽALE  user posted image   +6KG
   user posted image _ katja_        2     25 let ;  DOMŽALE

23.05.
  user posted image štajerka 26 1user posted image   ? let user posted image user posted image
  user posted image zivepo          2user posted image user posted image 23 let ;  user posted image   CELJE   +20kg

24.05.

user posted image BIS 30      1user posted image 30 let ;  CELJE user posted image
  user posted image zup2          2user posted image 29 let;   LJUBLJANA  user posted image
  user posted image Caia           ?user posted image   ? let;   user posted image

25.05.
  user posted image Domci        2user posted image  user posted image 27 let ;   user posted image   
  user posted image m_o_i        1user posted image 34 let ; user posted image    +15KG
  user posted image charlyka    3user posted image 30 let ;   user posted image CELJE 
  user posted image srček30      2user posted image  user posted image ? let ; user posted image    
  user posted image Teja K         3user posted image  user posted image 33 let;  LJUBLJANA user posted image +7KG

26.05.
  user posted image bubolin        1user posted image 25 let;    LJUBLJANA  user posted image +10KG
  user posted image nanny.girll   1user posted image 19let;   LJUBLJANA user posted image   +4KG
  user posted image alena*          ?user posted image ? let;  user posted image   

27.05.

user posted image Agapornis     1user posted image 28 let;  user posted image
  user posted image drim             1user posted image
29 let; PTUJ user posted image +14kg
user posted image emibu            1user posted image 16 letKRŠKO user posted image +13kg

28.05.
   user posted image mia3          1user posted image 29 let;   user posted image

29.05.
  user posted image frcefela       2user posted image  user posted image   27 let;  LJUBLJANA user posted image

30.05.

user posted image Meemee        1user posted image   31 let ;  NOVO MESTO user posted image
  user posted image Pingvinkica   1user posted image   32 let ;   LJUBLJANA user posted image +4KG
  user posted image Jolcica          1user posted image   21let;   IVANČNA GOR. user posted image   +4KG

31.05.
  user posted image Kittyy 1629   1user posted image
27 let;   ŠKOFJA LOKA user posted image +4KG
  user posted image Aninchy          1user posted image
21 let;   ŽALEC; user posted image + 7 KG
  user posted image biba88           1user posted image 21 let;  KAMNIK  user posted image   +16 KG

XX.05.

user posted image MARTINA25    2user posted image  user posted image   ? let;   user posted image

user posted image - 11     user posted image

user posted image -
26922693     user posted image

user posted image -  56 user posted image

SKUPAJ:   user posted image     +    user posted image     +    user posted image      =  92

Z nami so bile tudi :  

alma82, kajča, danaja29, korina* , mala, zvezdica.08.09, ička, kratka, aischa1

MAJČIC JE ŽE 92

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• _____________________________

Martin (11.6.2010)
    Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4125
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
    Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
    Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
    photo
    Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?