|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.3.2010 12:13:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
   RE: Majčice 2010 - 2. del
27.3.2010 12:21:36   
Aninchy
zivepo - ja, sem že pila gosti sok z mlekom, je kar v redu kombinacija, pa še barve so luštne! user posted image Sicer si pa jaz osebno raje zmešam jagodni in breskov sok, je tudi super kombinacija... njam! Pol še pa tak čist na rahlo nalijem, da mam pol spodi rumen, gor pa rdeč user posted image
Drugače pa nekateri z mlekom mešajo tud coca-colo!! Mene sicer kar na wc prime, ko samo pomislim na to kombinacijo, ampak nekateri pa pravijo, da je super! user posted image

Zdaj grem pa malo zalegnat po kosilu... je pa tašča tako močno začinila govejo juho, da me zdj ful zgaga peče!user posted image

Lep dan! Pa čim manj dežja user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
27.3.2010 12:33:22   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

nekateri z mlekom mešajo tud coca-colo

user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
27.3.2010 12:36:41   
milena2222
Lep pozdravček vsem!
Včeraj bila na obisku,dete ima že 3 mesece in je izredno pridno.Mamici pa ni prijela EA,ker je očitno prepozno rekla za njo.Ko je prišla,so jo namreč vprašali,če jo bo imela,pa je rekla,da še ne ve,no potem so bili pa popadki že tako na gosto skupaj,da so ji parkrat poskusili vstavit pa ni in ni šlo zaradi popadkov...Tako da je potem rodila brez EA.
modrčki za dojenje-jaz sem si nabavila enega in seveda kupila napačno cifro,sma ga pa z mamo malo preuredile tako da bo ( problem je bil po moje v tem,ker jaz skos nosim podložene in sem se po tem orientirala ti so pa čist drugačni ).NO enga ali dva si bom pa še ko rodim...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
   [Brisano sporočilo]
27.3.2010 12:47:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu milena2222)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
27.3.2010 13:22:54   
milena2222
zivepo-isto številko,ker se mi zdi,da se mi nič niso povečale,pa so se mi zgleda...Košarica je na tesno,obseg je pa tudi premali,sva z mamo razširili obseg...Kupla sem pa v Muller-ju,tam pa ne moreš probat

Neposredna povezava do sporočila: 3431
   [Brisano sporočilo]
27.3.2010 14:12:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3432
27.3.2010 14:15:07   
katy83
pozdravljene majčice.

Sem vas prišla malo pozdravit, ker imam čas. Pa da ne boste rekle, da ne mislim na vas. user posted image

Skratka, mi smo doma in smo se že uspeli klimatizirat user posted image . Zaenkrat je Timotej zelo priden user posted image . Tako kot po knjigah. Res. Na vsake 3 ure se zbudi, se približno 45 min rihtama (dojenje, previjanje, cartanje), potem pa spet spi dalje. user posted image  Ati je tudi z nama doma. Zdaj ima 9 dni še starega dopusta, potem gre 1 teden delat, potem pa še očetovski. jao, kak se bo uživalo. user posted image
Jaz sem tudi čisto ok. Nobenih težav. Vse se je že v bolnici porihtalo. Sem imela slabo kri, pa sem neke antibiotike jedla, šivi (4) tudi več ne bolijo, tak, da bravo jaz. Kilogrami so tudi šli dol, še 3kg imam plusa, pa sem na svoji teži pred nosečnostjo, tak da...kaj naj rečem. Zadovoljna full. Pa še dojenje je steklo tako kot mora. user posted image
Jutri bom verjetno aprilčicam napisala porodno zgodbo, tak da če vas zanima tudi vam sem prilepim. Na kratko bom rekla samo to, da mi je bil porod po 2 dnevih popadkov na 5 minut pravo odrešenje. user posted image

aja, Emibu, ti si spraševala pri nas koliko nas je rodilo. Po mojih podatkih nas je rodilo že 11. Ja, aprilčki kar hitijo nekam. user posted image

Tako, želim vam lep vikend in čim manj nosečniških težav. Priden bodite, pa božajte bušije.
katy

Neposredna povezava do sporočila: 3433
   [Brisano sporočilo]
27.3.2010 14:29:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3434
27.3.2010 14:40:16   
K_a_t_i
katy 83 - super, super! Sem ful vesela zate, da je vse tako lepo steklo user posted image . Še naprej tako!!!

Moderc za dojenje - no, punce ful hvalijo tale Mullerjev moderca pa naj povem, da je ravno ta tisti, ki men prvič sploh ni odgovarjal. Tako kot si ti napisala, vse neki ozko v širino in meni "špičasto" v dolžino user posted image Definitivno nimam jošk po njihovem JUSU user posted image . Samo men tud recimo Liscini moderci niso ok, tko da...

Prestolonaslednjika kakat. Šibaaaaaaam.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 3435
27.3.2010 19:11:54   
barvar
Čer. Mi2 sva se ravno vrnila domov. Sva se celo popoldan potepala, pa še v Mc"Donalds sva šla user posted image user posted image user posted image . Odkar sem noseča mi same packarije pašejo user posted image .
Zdaj sem pa na kavču z računalnikom v rokah user posted image .
A modrca za dojenje ni možno kakšnega lepšega kupit. Se zdim sama sebi kot potujoča mlekarna user posted image . Jaz bi imela kakšnega z loki - joj, sem zahtevna user posted image user posted image user posted image .
Pridne bodite in se beremo!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
27.3.2010 20:22:04   
carly
Modrc sem jaz kupila takšno št. kot sem jih nosila proti koncu nosečnosti, zdej v drugo sem si samo enega liscinega še privoščila da je vsaj malo lepši, ostale imam klasične bele.jih pa tudi jaz nisem zasledila s kostjo.

Katyuser posted image da se fino rihtate.
pa glede kg, jast sem tudi bl zivepo-ve sorte, mi grejo hitro gor pa počasi dol pa še na skoraj +20 sem.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
27.3.2010 21:59:02   
K_a_t_i
Zgaga me zažiga!!!!!  user posted image
No, to sem hotla delit. Donat trenutno ne dela. Ta bo celi čupavac!!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
28.3.2010 9:04:59   
biba88
dobro jutro!!!!
mi mamo pa sonček! pa kar ne vem kam bi z možekom na izlet šlauser posted image
mene je tut danes ponoč zgaga pekla mi je moj mogu ob 3 zutri prnest radensko! hvala bogu je pomagalo! user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
   [Brisano sporočilo]
28.3.2010 9:12:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu biba88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
   [Brisano sporočilo]
28.3.2010 9:39:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3441
28.3.2010 10:08:03   
emibu
Dobro jutro..

No pri nas je sonček,mi smo se zmenil da gremo v cerkev ampak žal zaradi posledic učerajšnjega feštanja nismo šli,no pa drugo letouser posted image .

modrčki- Tut jst mam s tem težave ker je obseg premajhen,košarice so ok obseg pa premali user posted image

zivepo- Hvala za informacijo,čeprau omg februarja rok pa aprilauser posted image user posted image ojoj...ja približuje se no usaj še 5 tednov nj not zdrži..je učeri tok ritu pa se obraču pa kr nogico al rokico sj nevem upiru v trebuh da je reku moj če že hoče vnuser posted image

katy83- No lepo,da se vam je uspelo tko uskladit in use upam da bo pri nas istouser posted image že tko komaj čakam no,se mi zdi čist isto ko da bi božička čakala noče pa noče pridetuser posted image user posted image

barvar- tut jst še nism vidla nobenih mogoče z malo barve al pa karkol usi sami beli dolgočasni,vem da so najbol praktični samo kaj pa če bi kupila pač navaden modrc pa da ma take naramance k se dajo stran če veš kaj mislim no pa tisto odpneš in mu daš amat potem pa nazaj zakuplašuser posted image res je bol nerodno sam če ni opore v teh kaj boš potem...

Neposredna povezava do sporočila: 3442
28.3.2010 17:27:26   
drim
Hojla!

Vidim, da ste med drugim tudi pri modrčkih za dojenje - najti lepega, pa še prave številke se mi zdi misija nemogoče. Ravno včeraj sem pohajkovala po BTC-ju in našla meni lepe v Mother Care - pa žal niso imeli moje številke. So mi bili tisti, ki sem jih jaz hotela vsi preveliki, ampak vsaj vem kam mojega poslat, če mi bosta po porodu ta dva, ki jih imam premajhna. Pakirani so po dva, cena za par pa je slabih 40 eur, pa so se mi zdeli na koži prijetni za nosit. No, na koncu sem kupila enega v trgovini Kepica v hali A (imajo tudi pisane in čipkaste, pa so mi bili vsi pregobi).
Drugače pa počasi zaključujemo z nakupi večjih stvari za naše dete, potem nam ostanejo še "drobnarije" (kozmetika ipd.) in seveda stvari za mamicouser posted image . V ponedeljek začnem z MŠ (barvar se vidimo), pa da vidimo, kaj nam še manjka.

LP

P.S. Še moji podatki za seznam majčic: PDP 27.05., 1user posted image , 0user posted image , 29 let, Ptuj, +14 kg

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
28.3.2010 19:06:34   
farina
mene zgaga spet muči, nic ne pomaga,ne sladko, ne kislo,še voda ne, slabo mi je, pa še obcutljiva sem full, tak da samouser posted image user posted image prava zgaga sem.

(odgovor članu drim)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
28.3.2010 19:08:32   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: farina

mene zgaga spet muči, nic ne pomaga,ne sladko, ne kislo,še voda ne, slabo mi je, pa še obcutljiva sem full, tak da samouser posted image user posted image prava zgaga sem.

Ma sej od sladkega in kislega tud zgaga peče...
Mene tud user posted image Pa še grlo za zram.... GGGGGGGGGGRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
28.3.2010 19:18:52   
farina
moj tamali bejbi se tud tak premetava kot salte deluser posted image a. ziher bo kak akrobatuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
   [Brisano sporočilo]
28.3.2010 19:25:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3447
28.3.2010 20:17:02   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

a ste imele oz. nabavle majice za dojenje? jaz glede na to da bo zdaj poeltje si bom ziher ene dva tri kom jih nabavla, glede ant o da bom več zunaj....

Jst je pri Žigu nisem mela. Ma nisem niti vedla, da obstajajo user posted image . Sem pa tud dojila kjer je blo (brez zgražanje, prosim). Pač sem mulcu vrgla eno plenico čez glavo in je blo. Hrbet mam pa itak lep user posted image .

Ljubljančanke - kdaj/kam in koliko stane je že treba po potrdilo za očeta, da je lahko prisoten pri porodu? V MŠ je hodil pred 3mi leti - saj to še velja, ne?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 28.3.2010 20:23:19 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 3448
   [Brisano sporočilo]
28.3.2010 20:35:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3449
28.3.2010 22:31:52   
klupko
Dobr večer :)
Nas je še nekaj budnih al kako?:)
Ful me zanima kako so se imele punce na srečanju..jaz sem delala, potem sem bila pa itak tako zmatrana da nisem bila za nikamor več. Sinoči sem imela driskouser posted image , ko se je pa to umirilo je pa malček tako noro brcal da ni bilo šanse da bi zaspala. Kar malo jezna sem bila na njega.user posted image

Dojenje - lahko me napadete, ampak vedno mi je bilo čudno, ko se je ženska začela slačit na kaki klopci sredi trgovskega centra, da bi podojila otroka.user posted image Mislim, saj razumem da ni kar tako pustit otroka čakat, ampak saj so tam tiste previjalnice, ali pa pojdi v kako trgovino pa ga nahrani v kabini..saj se da...ni glih vsakemu treba gledat tvojega oprsja..user posted image
No, pustimo to. Vsak ve zase.
Modrcev po mojem ne bom kupovala nič vnaprej, ker ne vem kako bo. V celi nosečnosti so se mi joškice glih eno pikico povečale, tako da nisem kupovala nič novih modrcev, so mi stari vsi prav. Če bom pa dojila (upam), bomo pa že kakšnega nabavili po hitrem postopku. Do takrat bomo pa  brezuser posted image

Tale Katy pa raztura..user posted image Bravo za dojenje, bravo za samo 3 kile viška, ma bravo za vse.user posted image user posted image
Komaj čakam porodno zgodbo.

Novice...hm, naša psička ima menstruacijouser posted image in se sploh ne liže več tako kot se je prej, tako da lepo pušča fleke za sabo po terasi. Saj bo..imamo štrajfiks, bomo že pomili..revica je čist uboga...kar nekaj drema in ni nič od nje..
Sem pa zato jaz zelo pridna in sem spekla neko pecivo...kar nekaj na pamet, ampak mi je ratalouser posted image Moj je pa popoldne v službi in mi je poslal mms, da ima strgan štumfuser posted image Pa sem mu jaz poslala nazaj slikico peciva in dopisala "gospod, ali me kljub strganim nogavicam vzamete za ženo?"user posted image user posted image
Zdaj se grem pa skopat tako kot se spodobi...če ne bom spet po kakem čudežu v banji ostala.user posted image
Lahko noč vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?