katy83
|
pozdravljene majčice. Sem vas prišla malo pozdravit, ker imam čas. Pa da ne boste rekle, da ne mislim na vas. Skratka, mi smo doma in smo se že uspeli klimatizirat . Zaenkrat je Timotej zelo priden . Tako kot po knjigah. Res. Na vsake 3 ure se zbudi, se približno 45 min rihtama (dojenje, previjanje, cartanje), potem pa spet spi dalje. Ati je tudi z nama doma. Zdaj ima 9 dni še starega dopusta, potem gre 1 teden delat, potem pa še očetovski. jao, kak se bo uživalo. Jaz sem tudi čisto ok. Nobenih težav. Vse se je že v bolnici porihtalo. Sem imela slabo kri, pa sem neke antibiotike jedla, šivi (4) tudi več ne bolijo, tak, da bravo jaz. Kilogrami so tudi šli dol, še 3kg imam plusa, pa sem na svoji teži pred nosečnostjo, tak da...kaj naj rečem. Zadovoljna full. Pa še dojenje je steklo tako kot mora. Jutri bom verjetno aprilčicam napisala porodno zgodbo, tak da če vas zanima tudi vam sem prilepim. Na kratko bom rekla samo to, da mi je bil porod po 2 dnevih popadkov na 5 minut pravo odrešenje. aja, Emibu, ti si spraševala pri nas koliko nas je rodilo. Po mojih podatkih nas je rodilo že 11. Ja, aprilčki kar hitijo nekam. Tako, želim vam lep vikend in čim manj nosečniških težav. Priden bodite, pa božajte bušije. katy
|