Pingvinkica -> RE: Majčice 2010 - 2. del (15.1.2010 10:28:20)
|
zivepo, tiste tvoje linke o Jane ne morem odpret ker so vezani na Gmail - tudi če se sama nalogiram na Gmail, mi ne odpre ampak javi napako... A lahko kako drugače daš linke gor? Sorry, vem da sem sitna... za seznam: Pingvinkica, PDP 30.5. (sem že na seznamu, pa bi prosila za dopolnitev podatkov) 1.nosečnost 0 otrok (še) 32 let pričakujemo fantka (je bilo že na nuhalni več kot očitno...) NP 19.1. sem iz LJ in tudi rodila bom v LJ +3,5 kg do sedaj oblekice - nekaj stvari (bodiji, hlačke, pajacki, trenirka s kapuco) sem že nakupila, večinoma v velikosti 56 (bombažni, dolg rokav), par bodijev v velikosti 62 (bombažni, kratek rokav), edino trenirkica in en bodi je v velikosti 50, da bo takoj za začetek oz. za pot domov (da ne bo vse visel z njega). To je bilo za prvo silo oz. za potešitev moje duše, ostali nakupi oblekic sledijo najverjetneje v februarju in marcu... Mene je pa včeraj zvečer zelo špikalo tam spodaj, ful močno in ful pogosto, vendar precej nižje kot ponavadi (tik nad spolovilom), tako da mislim da ni šlo za širjenje maternice. A katera ve kaj bi to lahko bilo? A se še kateri zgodi da jo, ko npr.spi in se prevali iz enega na drugi bok, močno "zareže" v predelu jajčnika? Bolečina je ful močna a k sreči zgolj trenutna in takoj popusti. Je to normalno? No pa saj imam itak čez par dni morfologijo in bom še svojo G povprašala kako je s tem...
|
|
|
|