Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: otrok,stanovanje in pes 6.2.2010 18:37:01
|
|
|
|
barbi007
|
naj zdaj kdo še kaj pove o psih...
|
|
|
|
RE: otrok,stanovanje in pes 6.2.2010 18:38:46
|
|
|
|
ajsek
|
Kaj naj bi to pomenilo?
|
|
|
|
RE: otrok,stanovanje in pes 6.2.2010 18:41:52
|
|
|
|
Getreal
|
samo res..kaj hočeš zej s tem rečt?
|
|
|
|
RE: otrok,stanovanje in pes 6.2.2010 19:44:15
|
|
|
|
lucika
|
na kratko, se strinjam z vsemi, ki se z avtorico prvega posta ne strinjate! Če se vam pes GABI, se samo slepite, da imate radi živali. toliko.
|
|
|
|
RE: otrok,stanovanje in pes 6.2.2010 19:52:01
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: rija vsak po svoje. jaz pač nočem psa v stanovanju. ga ima moja mama, cukerčka malega, samo me jezi, da vedno, ko grem od nje, sem polna dlak pa mama redno sesa in puca....in to mi gre res na živce. pa še bel je, jaz pa prisegam na črno poleg tega pa se mi zdi, da je pes enaka odgovornost kot otrok. in v tem trenutku je nisem pripravljena sprejeti. mogoče kdaj pozneje. in če nisi povsem prepričana, ga raje ne pripelji k hiši. bolje zate in pozneje za psa. Če prisegaš na črno, se obleci v belo in pridi k meni na obisk ce sem jst blizja, pa lohk tud k men!!
|
|
|
|
RE: otrok,stanovanje in pes 6.2.2010 19:56:43
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: roberta a se vam ne zdi, da ste nekateri že malce izgubili orientacijo? v tem mailu ne gre za to, ali imeti žival, ker naj bi bilo to dobro in odgovorno ne samo za nas kot ljudi, pač pa tudi za psa, mačko ali drugo žival, ampak za to, da je klara2007 napisala, da če bodo po nekem času ugotovili, da jim pes pač "neustreza" njihovim predstavam in njeni punčki vendarle ne bo predstavljal tolikšnega veselja, da se ga bodo znebili. dajmo se osredotočit na to. seveda je odnos žival-človek nekaj zelo lepega in res ni treba raznih fotografij lepit, da to potrjujete. to ljubitelji živali že tako ali tako vemo. ampak v tej konkretni zadevi pa z raznimi lepimi slikcami spodbujate neodgovorne ljudi kot je klara2007, da najprej kupi žival kot predmet in nato jo v skladu s tem tudi zavrže.
|
|
|
|
RE: otrok,stanovanje in pes 6.2.2010 20:03:44
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: klara2007 Objave: 1814 Status: odsoten Jaz bom napisala samo to, da hvalabogu, da psa nisi vzela in upam, da bodo okoliščine takšen, da ga nikoli ne boš!!!!!! skuštrana suzi naj te ne skrbi za naše okoliščine, se bomo sami odločili. ja pa še to:a ne bi še pet klicajev naredila? ves, sej vecino tukile ne skrbi za VASE okoliscine! ampak za PSA!! tko da ja, odlocitev je itak VASA, ampak naj bo v dobrobit zivega bitja, ki bo zivljenje delil z vami!!
|
|
|
|
RE: otrok,stanovanje in pes 6.2.2010 20:05:43
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajsek Kaj naj bi to pomenilo? verjetno je barbi razocarana nad prvotnim postom avtorice..
|
|
|
|
RE: otrok,stanovanje in pes 6.2.2010 20:10:22
|
|
|
|
Felicita
|
pomoje se pa navezuje na bulmastife in zadevo z baričevičem...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?