|
RE: otrok,stanovanje in pes 12.1.2010 14:39:09
|
|
|
|
barni
|
Ej ful fajn, da tko lepo sobivate. Jaz ne bi mogla. Pa morda ne toliko zaradi otroka, kot zaradi sebe, ker bi me motila svinjarija. So imeli pri fantu lesija, pa je bila res krasna in cista psica. SAmo te dolge dlake je bilo POVSOD polno. Kar po zraku je letela. Ce sem sla mimo nje, sem bila vsa od dlak, pa sem jo imela resnicno rada (zdaj je zal ze poginila). Sva tudi lezali skupaj na kavcu, samo je bilo fajn to, da ni imela mocnega vonja. Pri kolegu so imeli pudlja, ki menda ne pusca dlak. So se mu pa v nogice po sprehodu v dlako zamesali kamencki in kljub temu, da so mu vsakic umili nogice, ko je prisel iz psrehoda (bogi kuza je kar okroglo gledal, ko je moral vsakic v banjo) pa je bilo vseeno polno drobnega peska po tleh. Ko je moj otrok kobacal, mi je bilo res neprijetno, ce je bil tam na tleh. Kaj vem, pac zdel se mi je umazan, pa vem, da tut nasi copati niso ravno cisti! Doma smo imeli krasko ovcarko, napadalen in velik pes, ki po mojem mnenju ni za v stanovanje. Saj ni bila notri, ker je imela res mocan vonj, ce si jo pobozal si si moral obvezno umiti roke, pa tudi sicer, ce si jo cohal si imel potem umazane roke. Imam pa kolegico, ki ima malo mesanko, pa gre kuzika skoraj cisto povsod z njo, je pa res popolnoma neproblematicna, v lokalu lepo sedi zraven in caka, da bosta sli naprej, doma nic ne komplicira in tezi, tudi dlake ne pusca veliko in je cista, pa tudi vonja nima. Po moje je mal odvisno od psa, pa tudi od ljudi. Jaz ga pac ne bi imela, da bi ga imela pa zunaj v pesjaku in peljala 1x na dan ven, se mi zdi pa mucenje zivali. Nasa doma je bila stalno v pesjaku, ker ni sela biti spuscena, pa mi je bilo grozno (ni bila moja), se mi je zdelo nesmiselno na tak nacin imeti psa.
|
|
|