|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
gojska
ej punce polni smo pesticidov. Pijemo vodo ki je tekla čez zastrupljeno zemljo in z njo čistimo lastno telo.

Če vse to razmišljaš nam tako ni spasa.

prepričale ste me
Naredila bom tridnevni sadni post, kar tko mal za hec.
Z kakšnim klistirjem se res ne bi zdaj ukvarjala.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 26
pika74
sam glej, da boš sadje olupla, pa sterilizirala do tilta, drgač boš spet strupena :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 27
gojska
****ti babe ste navalile na ta strup.
Temu se ne da izognit, sej se ne gre za to.
Jaz mislim da je najlažje zbistrit svojo glavo, tako da zbistriš telo. In obratno.
K vsakemu postu sodi telovadba, sprehodi v naravo in celo meditacija.
Ne vem kaj bi blo zdaj tko narobe.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 28
pika74
goja69:rozica: jest mislm, da ni fora v tem, kako zdravo živimo. Mislm, sej je fajn, da se trudmo. Sam - poglej vse tiste pijanke pa fiksarke, ki jim je uspelo zanosti v prvo, pa ... mislm, kok strupa so one imele v sebi. Pomoje ni fora v tem.

Me smo tok že obsedene s tem, da bi naredle tud marskej, da bi se prjel. Sam ... to nas še bolj ubija, ko pol spet ne rata.

Goja69 - ne vem, kaj nej ti rečem. Men se zdi, da mormo edin vztrajat pr teh naših ginekologih, da nam pomagajo po vseh svojih močeh in da jim težimo in težimo, kolkr se da.

Sej več kot :sloncek::sloncek: ne mormo ane:zmeden2:.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 29
baguSka
O ja lahko pika!! Noge u luft!!!:ups::)-

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 30
pika74
Na viš, tu sm pa puzabla :)-:)-:)-:)-:)-:)-

pa pouštar pod rit 8)

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.