Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 13.9.2010 20:49:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
vsaj prinese ti Saj naš L je tudi en mali trmoglsvčrk, včasih je res . Najslabše je, ker mi2 še vztrajava pri svojem, ampak P. in J. mu raje popustita. Pravita, da se z njim nima smisla prerekat.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 13.9.2010 20:49:33
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Slovenka----kak srčkana mucka
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.9.2010 8:52:52
|
|
|
|
babysolza
|
RMRM, najprej čestitke L in tebi in celi družini za prve korake! Evo, naš očkov dopust je končan in danes sem že sama doma. Me je blo prav strah, na koncu mam pa že ob 8.30 zjutraj čas bit na RR. Zjutraj sta bili tamali super na timingu - najprej se je zbudila E, sem jo nahranila in je lepo zaspala nazaj (oz. bolje povedano, vse skupaj je prespala ), potem se je pa zbudila S, sva lepo pojedli, se oblekli in sem jo celo peljala do varuške, čeprav sva dogovorjeni, da jo pride iskat, če ne bom mogla. Tako da sem prav ponosna, kako mi uspeva! Vsaj prvi dan, da mam mal za motivacijo. AS, a je bilo L zabavno v Legolandu al je bilo bolj za večja 2? Ker mene včasih prav jezi, ko so večinoma vse prireditve in ostale stvari za starejše od 3 let.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.9.2010 8:53:43
|
|
|
|
babysolza
|
ekola, konec pavze. E se glasi, da bi spet kaj pojedla.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.9.2010 10:34:41
|
|
|
|
slovenka
|
BS, saj če imaš varuško, ti bo itak lepo laufalo zmeraj. PRi meni je tudi na začetku bil dober tajming, potem se je pa čist podrlo, pa mali je bil ves dopoldan buden..., tako da sem si vzela varuško; zdaj sta pa spet dobra, se mali zbudi, morda celo uro za njim še S., takrat pa je mali že spet zaspan. S. dam flašo mleka in naredim risanko, pa malega nesem spat, spi eno uro, vmes ima S. zajtrk, pa igrava se..., potem se mali zbudi, pa gremo ven... Aja, še dobra novica. Včeraj se je naša mala muca ujela na gugalniku od malega in se nam je zdelo, da si je zlomila nogo, tako je jokala... me je bilo kar strah danes zjutraj, kaj bo z njo, pa nori kot zmeraj, nič ji ni AS, ta mucika sem pa jaz Ja, metlo pa S. prinese, ker govori, kako je umazano; mislim, kdo je pa to naredil... pa še kup takih ima
< Sporočilo je popravil slovenka -- 14.9.2010 10:35:18 >
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.9.2010 14:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Kukuc mamice! Berem, da uživate. No, sej mi tud, razen mami, ki je na bolniški....dolgotrajne bolečine v ušesih. Hm , zase pa res že dolgo nisem bla na bolniški. Enih 5 let, če odvzamem . Naša navihanka je zdrava kot dren, dnevi so ena sama dogodivščina. Brihtna glavica vse ve in vse pove..še kej preveč Ajd
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.9.2010 18:01:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
BS, glede Legolanda. Hja, ciljni uporabniki ziher niso 2-letni otroci. Ampak če mene vpraša, samo zato, ker 2-letniki čisto nič ne potrebujejo norih vlakcev, vratolomnih voženj,... Veliko je atrakcij, kamor Lovro pač ni mogel iti, ker je enostavno premajhen. Ampak je tudi veliko reči, kjer je lahko sodeloval. Če povem čisto iskreno, samo njega tja ne bi peljala ne letos, ne naslednje leto, ampak nekje pri 4-ih letih. Ampak L. ima srečo, da ima starejšega brata in sestro in je lahko še sam užival. Ogromno stvari, ki so mu bile zanimive, ne moreš pa prtičakovat, da boš z 2-letnikom obhodil cel Legoland. Zanj so bili nekateri vlakci, letala, avto-safari, vožnja z ladjicami.....ampak še najbolj so bili vsi otroci navdušeni nad......saj ne moreš verjet.....minimundosom iz lego kock. Ker so objekti tudi gibljivi, npr. v Benetkah se vozijo gondole, na letališču vzletajo letala,....je bilo to nadvse zanimivo vsem trem, L. smo pa komaj odlepili. Meni se je prej zdelo, da je ta minimundus še najbolj dolgočasen. Igrišča so pa sploh. čeprav potem gledaš maice in atije, ki plezajo za svojimi malimi. Za mlajše je meni krasen igralni park V Ravensburgu. Ciljna skupina so spet 4-9 letniki, ampak tudi za 2-letne malčke je tam raj.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.9.2010 18:02:12
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka Kukuc mamice! Berem, da uživate. No, sej mi tud, razen mami, ki je na bolniški....dolgotrajne bolečine v ušesih. Hm , zase pa res že dolgo nisem bla na bolniški. Enih 5 let, če odvzamem . Naša navihanka je zdrava kot dren, dnevi so ena sama dogodivščina. Brihtna glavica vse ve in vse pove..še kej preveč Ajd Uffff, ušesa . To pa boooooliiiiiiiii. Pozdravi se Njamka!
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.9.2010 18:03:54
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka BS, saj če imaš varuško, ti bo itak lepo laufalo zmeraj. PRi meni je tudi na začetku bil dober tajming, potem se je pa čist podrlo, pa mali je bil ves dopoldan buden..., tako da sem si vzela varuško; zdaj sta pa spet dobra, se mali zbudi, morda celo uro za njim še S., takrat pa je mali že spet zaspan. S. dam flašo mleka in naredim risanko, pa malega nesem spat, spi eno uro, vmes ima S. zajtrk, pa igrava se..., potem se mali zbudi, pa gremo ven... Aja, še dobra novica. Včeraj se je naša mala muca ujela na gugalniku od malega in se nam je zdelo, da si je zlomila nogo, tako je jokala... me je bilo kar strah danes zjutraj, kaj bo z njo, pa nori kot zmeraj, nič ji ni AS, ta mucika sem pa jaz Ja, metlo pa S. prinese, ker govori, kako je umazano; mislim, kdo je pa to naredil... pa še kup takih ima Mucke imajo 9 življenj . Saj pravim....luštna muca!
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.9.2010 18:04:34
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
BS, kako je bilo 2. dan biti sama z 2-ema malčkoma?
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.9.2010 18:06:02
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Nč, moram otroke umit. Je prej J. začel jokat. Vprašam kaj je in pove, da mu je L. hotel na glavi streti oreh . HB ni vzel kladiva, ampak en bolj majhen kamen.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.9.2010 20:41:11
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Nč, moram otroke umit. Je prej J. začel jokat. Vprašam kaj je in pove, da mu je L. hotel na glavi streti oreh . HB ni vzel kladiva, ampak en bolj majhen kamen. A bo naš mali tudi postal tak do S.?
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.9.2010 20:47:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija BS, glede Legolanda. Hja, ciljni uporabniki ziher niso 2-letni otroci. Ampak če mene vpraša, samo zato, ker 2-letniki čisto nič ne potrebujejo norih vlakcev, vratolomnih voženj,... Veliko je atrakcij, kamor Lovro pač ni mogel iti, ker je enostavno premajhen. Ampak je tudi veliko reči, kjer je lahko sodeloval. Če povem čisto iskreno, samo njega tja ne bi peljala ne letos, ne naslednje leto, ampak nekje pri 4-ih letih. Ampak L. ima srečo, da ima starejšega brata in sestro in je lahko še sam užival. Ogromno stvari, ki so mu bile zanimive, ne moreš pa prtičakovat, da boš z 2-letnikom obhodil cel Legoland. Zanj so bili nekateri vlakci, letala, avto-safari, vožnja z ladjicami.....ampak še najbolj so bili vsi otroci navdušeni nad......saj ne moreš verjet.....minimundosom iz lego kock. Ker so objekti tudi gibljivi, npr. v Benetkah se vozijo gondole, na letališču vzletajo letala,....je bilo to nadvse zanimivo vsem trem, L. smo pa komaj odlepili. Meni se je prej zdelo, da je ta minimundus še najbolj dolgočasen. Igrišča so pa sploh. čeprav potem gledaš maice in atije, ki plezajo za svojimi malimi. Za mlajše je meni krasen igralni park V Ravensburgu. Ciljna skupina so spet 4-9 letniki, ampak tudi za 2-letne malčke je tam raj. U, vi ste pa res uživali Slovenka, čestitke za knjigo!
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.9.2010 22:13:43
|
|
|
|
slovenka
|
njamka hvala za čestitke - tebi in vsem ostalim RR-jevkam. Sem ravno pisala lunci na FB, da smo bili danes na jezeru pri Lenartu. Je bilo res lepo. Smo najdlje od vseh ostali... S Sofijo smo bili, ko je bila stara 14 dni in potem pri 10 mesecih in sedaj. Kako gre hitro čas. Prvič jo je moj z vozičkom vred nesel dol po stopnicah k jezeru; drugič je že sama stala, samo hodila še ni, sedaj pa je tako hitro dirkala... je šla sama do vode in pride en velik labod ven do nje, ona pa šus k meni Ta mali pa se je tudi na veliko razgledoval. Spal je pa tja in domov v avtu. Taki pridni bebi.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.9.2010 21:02:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer ! Stanje pri nas boljše. Slovenka, dobro S dirigira M. BS, kaj ti nisi več na FB?
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.9.2010 21:14:01
|
|
|
|
slovenka
|
čakaj njamka, bom dodala še 2 fotografiji, kjer se vidi, da mu tam ni dirigirala
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.9.2010 21:59:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka čakaj njamka, bom dodala še 2 fotografiji, kjer se vidi, da mu tam ni dirigirala A si pohitela
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.9.2010 22:10:46
|
|
|
|
slovenka
|
kaj je, a nisem?
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.9.2010 22:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaja, si. Vidim, da si spet aktivna pri novorojenčkih pa to
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.9.2010 9:39:56
|
|
|
|
slovenka
|
a nisem bila stalno? Mislim, zadnje 3 mesece A sem kaj čudnega napisala? Ta znak namreč malo namiguje
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.9.2010 11:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoče pa res. Kdo ve?
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.9.2010 21:54:29
|
|
|
|
slovenka
|
pupe, čist vas je FB pokvaril
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 17.9.2010 7:58:13
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija BS, kako je bilo 2. dan biti sama z 2-ema malčkoma? AS, saj nisem sama - ne vem, če bi sfolgala, vsaka čast TMS z dvemi takimi. Same smo samo zjutraj, dokler ne peljem S k varuški. Sva pa z varuško dogovorjene, da če je ne pripeljem do 8.30, jo pride ona iskat - živi čisto blizu. Ta teden je bilo to samo enkrat, ko E ni hotla nazaj zaspat zjutraj pa se je ne upam same pustit. Potem imam pa sam E na skrbi, S pa divja naokrog, jo pozna že celo mesto. Ko gremo popoldne na sprehod, večina najprej pozdravi S, potem pa jo vprašajo - a to sta pa mami in ati? Hvala za nasvet glede teh otroških parkov. Drugo leto ali pa mogoče potem naslednje bi pa res rada šla katerega obiskat.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 17.9.2010 8:00:09
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka Čer ! Stanje pri nas boljše. Slovenka, dobro S dirigira M. BS, kaj ti nisi več na FB? Nak, že dolgo ne.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 17.9.2010 8:06:20
|
|
|
|
babysolza
|
Aja, pa dobro jutro vsem! Danes sem vam čist fouš, če ste v službi, ko je tako moreče vreme in ne bomo šle nič ven. Sam sem pa že mojmu povedala, da greva s S jutri v šoping (spet rabi nove čevlje, smo že na številki 25/26 ) in bo on doma z E. Prednost tega, da E noče vleč dojke je, da lahko grem kam brez nje. Sem namreč obupala - dvakrat potegne, potem pa ne ve, kaj bi z njo. Sam če ji jo vzamem iz ust, potem pa bi. Tako da si stiskam, dokler bo bo, potem pa bo pila kravje. Se pa zdajle končno lepo redi, je v enem tednu dobila 300 g, tako da smo na 4.800. Do pregleda v torek jih bo ravno okroglih 5 - toliko jih je imela S pri skoraj 3 mesecih.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?