|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dogajanje v prsih koliko prej????
27.6.2005 10:45:08   
Anhelo2

Tiste, ki imate že to za seboj oz. čakate, koliko časa pred porodom vam je začelo tečt iz prsi oz. se nekaj dogajat v prsih.

Imela sem čuden občutek v prsih in sem poskusila pritisnit in "oula " . Sicer samo kapljice takšne malo bolj goste zadeve a vseeno.

Bi to lahko bil kakšen znak???

Hvala za odgovore in

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
27.6.2005 11:01:26   
Talči
Alo.
Kapljice se ti lahko pojavijo že v 5, 6 mesecu ali prej ali pa kasneje. Jaz sem 33 dni pred PDP pa vsak večer ali pa tudi čez dan kaj priteče. Nič ni treba stiskat, kar samo pricurlja.
To ni pokazatelj, da se je začelo, ker je pri vsaki različno. Pravi mlekec pa tako priteče nekaj časa po porodu.
Če ti ful teče, si daj blazinice, jaz zaenkrat zdržim brez - teh nekaj kapljic na dan...

LP
Talči

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
27.6.2005 11:02:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anhelo2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2005 11:06:14   
Anhelo2
Žal imam vdrte bradavice in jih moram malo pripraviti na dojenje tako, da moram že iz tega razloga malo stiskati oz. nekako tako, pa do sedaj ni nič priteklo danes pa je.

Bi rada dojila in bom vse za to tudi naredila.

LP

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2005 11:23:36   
pika_b
Že od četrtega meseca naprej imam prave poplave :( in moram uporabljati blazinice. Sedaj sem v 36t in je včasih več včasih manj.

Je pa od :nosecka: do :nosecka: različno.

lp :sloncek:

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2005 12:21:09   
Lunca1
Meni ni prej nič priteklo.

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2005 12:58:11   
Anonimen
Meni tudi nič prej in tudi potem šele 4. dan po porodu. Sem pa potem dojila eno leto, pa ni nikoli zmanjkalo.

(odgovor članu Anhelo2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2005 13:45:41   
malika
meni ni prvič čisto nič teklo, zdaj drugič mi je teklo ma kaj teklo špricalo :)- do nekje 5 meseca; zdaj pa spet tako kot prvič čisto nič več.

No dojila sem polno do 10 meseca, ko smo naštimali novega :duda: in se je šerif odločil, da da mami malo miru :)-

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?