Dogajanje v prsih koliko prej???? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anhelo2 -> Dogajanje v prsih koliko prej???? (27.6.2005 10:45:08)

Tiste, ki imate že to za seboj oz. čakate, koliko časa pred porodom vam je začelo tečt iz prsi oz. se nekaj dogajat v prsih.

Imela sem čuden občutek v prsih in sem poskusila pritisnit in "oula " . Sicer samo kapljice takšne malo bolj goste zadeve a vseeno.

Bi to lahko bil kakšen znak???

Hvala za odgovore in

LP

Talči -> Dogajanje v prsih koliko prej???? (27.6.2005 11:01:26)

Alo.
Kapljice se ti lahko pojavijo že v 5, 6 mesecu ali prej ali pa kasneje. Jaz sem 33 dni pred PDP pa vsak večer ali pa tudi čez dan kaj priteče. Nič ni treba stiskat, kar samo pricurlja.
To ni pokazatelj, da se je začelo, ker je pri vsaki različno. Pravi mlekec pa tako priteče nekaj časa po porodu.
Če ti ful teče, si daj blazinice, jaz zaenkrat zdržim brez - teh nekaj kapljic na dan...

LP
Talči

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.6.2005 11:02:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anhelo2 -> Dogajanje v prsih koliko prej???? (27.6.2005 11:06:14)

Žal imam vdrte bradavice in jih moram malo pripraviti na dojenje tako, da moram že iz tega razloga malo stiskati oz. nekako tako, pa do sedaj ni nič priteklo danes pa je.

Bi rada dojila in bom vse za to tudi naredila.

LP

pika_b -> Dogajanje v prsih koliko prej???? (27.6.2005 11:23:36)

Že od četrtega meseca naprej imam prave poplave :( in moram uporabljati blazinice. Sedaj sem v 36t in je včasih več včasih manj.

Je pa od :nosecka: do :nosecka: različno.

lp :sloncek:

Lunca1 -> Dogajanje v prsih koliko prej???? (27.6.2005 12:21:09)

Meni ni prej nič priteklo.

Anonimen -> Dogajanje v prsih koliko prej???? (27.6.2005 12:58:11)

Meni tudi nič prej in tudi potem šele 4. dan po porodu. Sem pa potem dojila eno leto, pa ni nikoli zmanjkalo.

malika -> Dogajanje v prsih koliko prej???? (27.6.2005 13:45:41)

meni ni prvič čisto nič teklo, zdaj drugič mi je teklo ma kaj teklo špricalo :)- do nekje 5 meseca; zdaj pa spet tako kot prvič čisto nič več.

No dojila sem polno do 10 meseca, ko smo naštimali novega :duda: in se je šerif odločil, da da mami malo miru :)-

Stran: [1]