Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bi pogrešale pri/v hiši? 11.1.2010 20:35:32
|
|
|
|
rainbow
|
Midva sva tudi pri načrtih sem uspela moža prepričati v centralni sesalni sistem in jašek za perilo (hvala Riji ), sicer pa planirava še rekuperacijo in toplotno črpalko zrak voda, pa kolektorje tudi. Teorija zaenkrat, seveda. Hiša bo brez kleti, z garažo zraven, shramba zraven kuhinje. Sicer bi fuul rada videla kako sliko teh jaškov za perilo.
|
|
RE: Kaj bi pogrešale pri/v hiši? 12.1.2010 7:42:08
|
|
|
|
Crystall
|
Tolk idej ste navrgle, da komaj čakam, da začnemo risati načrt HVALAAA
|
|
RE: Kaj bi pogrešale pri/v hiši? 12.1.2010 18:37:36
|
|
|
|
Hope2
|
Pogrešala bi, če ne bi imela en prostor kuhinja/jedilnica/dnevna, talno gretje, dovolj veliko kuhinjo, igralni kotoček v tem enotnem prostoru, kabinet, fitnes sobo, veliko teraso za piknike, klima v vsaki sobi. Nikakor ne pogrešam centralnega sesalnega sistema - bi imela, če mi ne bi bilo treba sesat, takpa vseeno moraš vlačit in jaška za perilo tudi ne pogrešam -vržem čez štenge in imam jašek . Pogrešam pa neko cenejšo varianto gretja Pogrešam tudi welness sobo s savno in jakuzzijem-pobožne sanje , še večjo fitnes/igralno sobo, krušno peč zunaj za peko pizz, odojka, jedi izpod peke... zimski vrt poln palm, kamin v dnevni(to pa se mi najbrž uresniči )
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.1.2010 18:45:24 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2010 23:23:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj bi pogrešale pri/v hiši? 15.1.2010 0:07:43
|
|
|
|
pižmovka
|
Svojo lastno kopalnico, ki ima dosop samo skozi spalnico, sončne kolektorje krušno oz. lončeno peč, da se lahko gor poležava klet okrog hiše pa vrt garaža ob hiši velika banja v kopalnici
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?