Gina
|
Pogrešala bi shrambo zraven kuhinje, če je ne bi imela. Krasna stvar mi je to. Pogrešala bi teraso - in gugalnico na njej, če je ne bi imela. Pogrešala bi vrt in smreke in obilo prostora- če jih ne bi imela, ampak to je stvar tega, kakšno parcelo kupiš. POgrešala bi kapnico, vodno zalogo pač v veliki podzemni cisterni, za zalivanje vrta in če bi hotela, jo lahko kadarkoli napeljem tudi domov - krasna reč, prihrani veliko denarja. Zelo fajn mi je, da imamo v kopalnici tako banjo kot tuš, da si lahko zmišljuješ, kam boš šel. Pa še boljše mi je, da imamo za moške člane namontiran pisoar. Fajn mi je, da imamo dve peči - na nafto in na drva, si lahko zmišljuješ glede na razpoložljiva sredstva in temperature. Fajn mi je, da četudi zmanjka elektrike, sveti ena luč kar dolgo časa, ne vem več na kakšno foro, en generatorček ali kaj že, da nisi čisto v temi. Pogrešam garažo. Pogrešam tudi pralnico bližje - imam jo v kleti. Sončne celice bi imela, ampak ta hip ni denarja za kaj takega, mi tudi ni nič groznega, če jih nimamo. Imela bi ornk klet. Nič ne pogrešam niti talnega gretja, niti kamina, niti centralenga sistema za sesanje (čeprav najbrž ni slab), pogrešam pa (ampak ne tako blazno, da bi se zato žrla) starinski šporget na drva v kuhinji. Pogrešam, ampak to je že luksuz - eno sobo, ki bi bila večja od 4x5, kjer zdaj pinkponk igramo, ker ta je premajhna. Čisto fajn bi mi bilo, če bi eno sobo poleg te lahko namenila za telovadnico in jo tako tudi opremila. Imela bi z veseljem, če bi imela denar, zimski vrt.
|