Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ali bi lahko šle od doma..... 27.6.2005 9:04:31
|
|
|
|
Anonimen
|
uhh sama le če bi blo miljon plače recimo, pa z dunaja bi bla itak vsak vikend doma. bi že prežvel teh 6. mescov. sej kva pa je kle drgač. itak se vidmo 3 ure na dan, edin čez vikend smo lahko skupi. če bi bla na dunaju se pa še tiste 3 ure ne bi vidl, čez vikend bi bli pa isto skupi. lp, lara
|
|
|
|
Ali bi lahko šle od doma..... 27.6.2005 10:07:01
|
|
|
|
ZARA
|
Ja Splišni,men je tud čudno... Jst tud ne bi šla...
|
|
|
|
Ali bi lahko šle od doma..... 27.6.2005 10:55:51
|
|
|
|
Marogica
|
Absolutni bi šla. Težko, ampak bi šla. Treba je gledati dolgoročno. In ljubezen do otroka je premalo. Za življenje in vzogjo je potreben denar, dosti denarja. Na žalost, ampak tako je. Kako žalostna boš šele, ko boš videla, da otroku določenih stvari ne boš mogla kupiti. Kajti v današnji družbi je hrana in obleka premalo. K "normalnim" stvarem spadajo Barbike, smučanje, izleti, morje, kolo, štedilniki....., ki jih otrok zahteva, če ne je drugačen in žalosten, da drugi to imajo ali dobijo on pa ne. Mislim, pa da si le redkokdo v Sloveniji vse to lahko privošči z eno plačo. Vse skupaj se sliši zelo materialistično, vendar dandanes tako je. Naša družba je potrošniško usmerjena. Kasneje ti bo otrok prej očital, da mu nisi kupila to ali to in ne, da te je videl 6 mesecev vsakih 14 dni. Govorim iz iskušenj. Konec koncev se pa moraš odločiti sama in narediti tako, da se boš ti in tvoja družina najbolje počutila.
|
|
|
|
Ali bi lahko šle od doma..... 27.6.2005 11:20:07
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sama definitivno ne bi šla.
|
|
|
|
Ali bi lahko šle od doma..... 27.6.2005 11:21:37
|
|
|
|
dory
|
Jaz ne bi sla za nic na svetu...dobro brez otrok ce bi bla ja,takoj,zdej ko mam pa mulcka pa nikoli...ni denarja,da bi bla po tolk casa narazen...
|
|
|
|
Ali bi lahko šle od doma..... 27.6.2005 11:24:05
|
|
|
|
ledenka
|
Ja, brez problema. Sem že šla, pa kar malo delj, kot sam do Dunaja, pa za več časa :) ampak še nimam otrok. za omejen čas par mesecev, pa na tako kratko razdaljo, in da vidim moje zelo pogosto - ni problema.
|
|
|
|
Ali bi lahko šle od doma..... 27.6.2005 11:27:51
|
|
|
|
wawa
|
Sam nekaj mi povej, zakaj bi pa samo na 14 dni domov hodila?????? Saj do dunaja je 5 h vožnje in bi komot v petek popoldne v avto sedla pa se domov peljala???? Ne vem če je plača dobra in bo še naprej v Sloveniji dobra, pa če nisi zadovoljna z delom ki ga delaš sedaj, bi se mogoče splačalo potrudit pa it, ne vem???? Je pa sigurno full težko!!!!!
|
|
|
|
Ali bi lahko šle od doma..... 27.6.2005 12:00:35
|
|
|
|
Sarina
|
Hvala punce in fantje :rozica:! Sem se odločila da ne grem (zmagala je ljubezen in ne denar ;)- zdajle grem klicat. Če bi to bila potem služba v kateri bi uživala bi mogoče še stisnila zobe, tako je pa delo v špeceriji - veliiika odgovornost za poslovodjo. Bom že dobila kakšno drugo službo. V glavnem ne morem in ne morem it. Če ne bi imela družine bi sigurno šla, tako pa ne gre. Me je kar groza :(, upam da bodo razumeli.
|
|
|
|
Ali bi lahko šle od doma..... 27.6.2005 12:37:47
|
|
|
|
baguSka
|
V takem primeru boš najprej gledala nase in potem na njih. Če so normalni ljudje bodo že razumeli, da imaš pač doma družino, ketere ne moreš kar tako pustit. Vsaka tvoja odločitev je pravilna, saj je po tvoji vesti.:rozica:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?