Ali bi lahko šle od doma..... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Sarina -> Ali bi lahko šle od doma..... (26.6.2005 23:29:45)

Ja, imam eno vprašanje. Stvar je naslednja, da ne dolgovezim:
dobila sem namreč službo pri Hoferju pa bi se bilo treba iti uvajat za 6-8 mesecev v Avstrijo. Domov bi prišla samo vsakih 14 dni za 2-4 dni. Doma imam možeka :love: in 20 mesečno hčerkico :love:.
Začela bi ta petek - pričakujejo me na Dunaju.
Mala miška bi sicer bila v zelo dobrih rokah (z mojimi starši). Najprej sem mislila, da bi to šlo in bi stisnila teh nekaj mesecev - zdaj pa ne morem it od doma in mojih. Srce bi mi počilo od žalosti :((.
A sem preveč občutljiva in navezana?
Dajte me malo potolažit....:(

eva1 -> Ali bi lahko šle od doma..... (26.6.2005 23:33:33)

Jaz lahkom le rečem,da jaz tut ne bi mogla it-za nič na svetu, se nebi za toliko časa lačila od mojga Lukca in :love:

Blanka77 -> Ali bi lahko šle od doma..... (26.6.2005 23:36:36)

Potem pa ne hodi. ga ni denarja na svetu ...

Anonimen -> Ali bi lahko šle od doma..... (26.6.2005 23:36:36)

Kar je treba mora se je rekel moj in šel za eno leto na Nizozemsko. Sam njemu ni bilo mus in je šel prostovoljno.

Jez ne bi zmogla, bi se pa potrudila, če drugače ne bi šlo. Sem preveč težko službo po diplomi dobila...

nejcko -> Ali bi lahko šle od doma..... (26.6.2005 23:51:01)

Jaz ne bi mogla - niti če ne bi imela otrok, zdaj, ko jih imam, pa sploh ne. Ampak jaz sebe poznam, zato se na tako delovno mesto ne bi niti prijavila.

Ti pa zase najbolj veš, zakaj si se na to delovno mesto sploh prijavila in šla v igri tako daleč, da te gor že pričakujejo. Verjetno je to samo panika ...

Poskusi vsaj za mesec ali dva. Če ne boš zmogla, še vedno lahko daš odpoved.

polona2 -> Ali bi lahko šle od doma..... (26.6.2005 23:53:10)

Ne.

corfu -> Ali bi lahko šle od doma..... (26.6.2005 23:54:02)

nikakor ne.

polona2 -> Ali bi lahko šle od doma..... (26.6.2005 23:54:19)

S tem sem mislila, jaz ne bi šla, res ne...

erika -> Ali bi lahko šle od doma..... (26.6.2005 23:55:43)

Niti pod razno!!!

Sarina -> Ali bi lahko šle od doma..... (26.6.2005 23:59:45)

Ja, prijavila sem se zato na to službo ker sem bila totalno nesrečna v zdajšnji službi (terenski zastopnik) in mi ni šlo, prav tako ni in ni bilo druge službe po nekaj mesecih iskanja. Zdaj pa se je v zdajšnji službi zasukalo na bolje, ker sem od ene na bolniški dobila neke stalne stranke in mi bodo verjetno podaljšali...
Tako da sem se s to Avstrijo malo prenaglila, ko sem jim obljubila da pridem. Vendar tudi nisem vedela, da bom morala tako daleč... Zdaj jim bom pa morala povedat da ne pridem... ojoj.... pa saj še nisem pri njih zaposlena - bodo že morali razumet...:(

Martina8 -> Ali bi lahko šle od doma..... (27.6.2005 0:00:26)

Jo!
Mislm da tud jest neb šla za tolk časa stran.Tud pr nas mamo eno podobno situacijo(ceeel dan v službi),pa mi je že to čez glavo, kaj šele da me neb blo 14 dni domov.
Probej, če ne bo šlo pa dej odpoved.
Navezana si na svoje drage,to pa itak,pa tamala:duda:..
..ah ja..:zmeden2:

mala maja -> Ali bi lahko šle od doma..... (27.6.2005 0:34:50)

Ne nikakor. Ni denarja da bi pustila svoje tri miške doma. TRKAM PO LESU. Zarečenega kruha se največ poje.

Nisem mela situacije k bi šla delat v drugo državo, sem pa menjala službo in bla že vse dogovorjena k bi mogla pridt podpisat pogodbo pa dat v tej službi odpovet(2m pred odhodom)se mi je pa mal naredu cmok v grlu. Nisem podpisala sem jih fejst za J..... sam so razumel.Ja no kaplja čez rob je bla tud to da bi mogla podpisat da ne bom mela več otrok-jaz sem bla pa takrat 14dni noseca(no mi je 14 dni zamujala pa noben ni vedel kaj mi je) sam tega nisem omenila.
Pokliči in povej, sej bodo razumel. Če ne si pa zmisl da je hčerka zbolela al pa že kej... sej te ne poznajo tako zelo osebno da bi prišli k tebi na kofetka.

miška piška -> Ali bi lahko šle od doma..... (27.6.2005 1:02:42)

Ne.:((

Odločiti pa se boš morala sama...

PRavilno odločitev ti želim!

mp

Pajaca -> Ali bi lahko šle od doma..... (27.6.2005 6:31:16)

Za res dobro plačo in službo bi šla.... tehle 6 mesecov hitro mine. Za nekaj povprečnega pa ne.

Boš že preživela... pa še vsakih 14 dni boš doma, pa Dunaj tudi ni tako daleč in te lahko pridejo vmes malo obiskati.

jana30 -> Ali bi lahko šle od doma..... (27.6.2005 6:43:45)

Tudi jaz bi šla.
Zakaj bi pa bili vedno moški tisti ko gredo v svet.
Pa saj je samo pol leta, potem bo služba tu.
Saj se boste videli ko boš prihajala domov.
Jaz bi šla no.

Primoza -> Ali bi lahko šle od doma..... (27.6.2005 6:50:58)

Či bi dobil jaz tako službo, ne bi šel, vendar pa je to povsem osebna odločitev. Imam preveč rad svoj osebni čas, ki mi ga po mojem ne more vrniti noben denar.

Anonimen -> Ali bi lahko šle od doma..... (27.6.2005 6:52:43)

Pod prvo: kaj je s tem Hoferjem? A še kar zaposlujejo? Še zdaj imajo oglase po časopisih za zaposlitve, pa že tako vsak drug, ki ga poznam, pravi, da gre na izobraževanje v Avstrijo, v Hoffer! Meni tu nekaj smrdi. Saj mogoče ni nič, verjetno, ampak vseeno mi je čudno.
Pod drugo: jaz ne bi šla.

Primoza -> Ali bi lahko šle od doma..... (27.6.2005 6:55:03)

Da ne bo nesporazuma pod termino osebni čas zajemam vse drugo razen službe, predvsem družino.

puri -> Ali bi lahko šle od doma..... (27.6.2005 7:18:06)

Jaz ne bi šla za noben denar!

Anonimen -> Ali bi lahko šle od doma..... (27.6.2005 7:31:39)

Jst še do Ljubljane ne morem, nikar na Dunaj. A to je tam, k cesar Krpana pripeljal :zmeden2:

V glavnem: ne, nikakor ne bi šla.

Anonimen -> Ali bi lahko šle od doma..... (27.6.2005 8:14:12)

Dandanes ko je tako težko dobiti službo še vedno velja pregovor:"bolje drži ga nego lovi ga"
Torej boste že preživeli obdobje tvoje odsotnosti.
Ne boš ne prve ne zadnja.

Maxica -> Ali bi lahko šle od doma..... (27.6.2005 8:14:23)

Tudi jaz niti pod razno ne bi šla!

žiža -> Ali bi lahko šle od doma..... (27.6.2005 8:47:00)

dej no, pol leta uvajanja za delo v eni štacuni :ups:
Jaz ne bi šla

Anonimen -> Ali bi lahko šle od doma..... (27.6.2005 8:49:47)

Uh. Jest tud ne.

African queen -> Ali bi lahko šle od doma..... (27.6.2005 8:55:54)

Brez otrok ne bi šla....ok,mogoče za en mesec,več pa ne...

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>