ronja -> RE: kaj danes kuhate? (13.9.2012 11:02:09)
|
Vlagava paradižnikove omakce - njami - to potem jemo celo leto... Eno "al naturale", eno z melancani, eno s patišoni (une lepe bele okrogle buče),... Čaka še mezga in pelati. da jih prodajamo v polkilskih pakiranjih No, to ej tudi mene presenetilo. POvej možu, da je moja mami to jedla Z ŽLICO, ko je bila noseča s sestro (pri meni ne več, da ne boš delala kakih čudnih zaključkov;). Se je takrat precej zredila, hehe (potem shujšala nazaj). Sicer mi nismo neki porabniki ocvirkov, meni sploh ni zanje, lubi pa tudi ni fen, tako da jih ne kupujemo. Če jih kdaj dobimo, jih navadno porabijo za jajca na oko, česar sama tudi praktično ne jem (jaz jem jajca v sladoledu in sladkarijah:D, ok, tudi kak slani narastek itd...). Včeraj je kuhal lubi, ker esm bila na roditeljskem (je bil zeloooo za tako razporeditev, je rekel, da bi umrl, če bi moral on to tam poslušat:D - no, ampak če bojo meli spet tisti poskus z rižem (da ostanemo pri kulinariki), je pa rekel, da bo šel in jim svoje povedal - samo v tem primeru bo otroke babica pazla, ker to pa jaz moram slišat[sm=smiley36.gif] - njega je ful težko iztirit, nikoli se nič ne pritožuje, itd... in bi ga prav rada vidla, kako se razpizdi, hehe) Jedli smo pa ribice (sveže) in pečen krompir. Na morju smo delali pa med drugim domače raviole in torteline. Pride enkrat na blog, upam, da v kratkem...
|
|
|
|