RE: kaj danes kuhate? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

Freya88 -> RE: kaj danes kuhate? (21.2.2011 20:50:35)

Smorn + motovilec

marta82 -> RE: kaj danes kuhate? (21.2.2011 21:47:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Smorn + motovilec

Predvidevam, da se v tem primeru naredi slana varianta šmorna (če ješ solato zraven)? Enako kot sladkega, samo brez cukra?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.2.2011 12:26:20)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

StrawberrY -> RE: kaj danes kuhate? (22.2.2011 12:49:07)

Tortelini s sirovo omako, pa zeljna solata.

lucijastar -> RE: kaj danes kuhate? (22.2.2011 12:52:09)

segedin golaž

Freya88 -> RE: kaj danes kuhate? (22.2.2011 14:27:32)

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Smorn + motovilec

Predvidevam, da se v tem primeru naredi slana varianta šmorna (če ješ solato zraven)? Enako kot sladkega, samo brez cukra?

Pravzaprav ne:D Mi jemo solato zraven vseh taksnih stvari... palacink, smorna, zdrobovega prazenca... Call me weird, but that`s how it is:P

Drugace pa smo danes jedli zelenjavno rizoto in seveda solata:)

Felicita -> RE: kaj danes kuhate? (22.2.2011 16:00:16)

dobila domač sir za žar [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] zraven bo pa paradižnik (vem, ta zimski je zanič, ampak brez ne gre) z balzamičnim kisom.

gigi1 -> RE: kaj danes kuhate? (22.2.2011 17:40:33)

Krvavice, zelje, ajdovi žganci in Gogina alpska pita.

marta82 -> RE: kaj danes kuhate? (22.2.2011 22:03:23)

Danes pica pri prijateljih, jutri taščini goveji zrezki v omaki (samo njoke vržem v vodo in počakam da na vrh priplavajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa motovilec v solati pripravim). Prav lušno mi je.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Freya88 -> RE: kaj danes kuhate? (23.2.2011 11:12:30)

Golaz + siroki rezanci

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.2.2011 11:52:24)

sonček33 -> RE: kaj danes kuhate? (23.2.2011 11:59:50)

prežganka, piščančja jetra, rdeče zelje v solati, popečena polenta z zelenjavo

ronja -> RE: kaj danes kuhate? (23.2.2011 22:20:45)

Včeraj gobova juha in empanadosi.

Danes pa pire krompir, "pečen fižol" (ne vem, zakaj se tako reče, saj ni pečen, torej ena taka prikuha iz fižola in paradižnika) in pa vegi hrenavke (nisem navdušena, ko bi žaganje jedel - lubi je komentiral, da so hrenavke daleč najslabši del kosila in da že dolgo nismo kaj tako zanič jedli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] - priporočam raši domači sejtan, mnogo bolje).

Jutri... še ne vem.

sanelaa -> RE: kaj danes kuhate? (23.2.2011 22:42:33)

Danes makaronflajš, jutri ričet.

Freya88 -> RE: kaj danes kuhate? (24.2.2011 12:52:00)

Piscancja prsa (pecena v tisti vrecki za pecenje - vsec mi je:P) + rizi-bizi + solata

StrawberrY -> RE: kaj danes kuhate? (24.2.2011 13:03:58)

Fižolova juha, orehovi štruklji preliti s sladko smetano. Ko se hrana poleže pa na en tek[sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.2.2011 13:34:23)

Saša27 -> RE: kaj danes kuhate? (24.2.2011 14:48:49)

zeljne krpice in dunajski

sanelaa -> RE: kaj danes kuhate? (24.2.2011 20:12:17)

Piscancja prsa (pecena v tisti vrecki za pecenje - vsec mi je:P) + rizi-bizi + solata

Mmmm, a pride dobor če so prsa pečena v vrečki? A so bolj sočna? Ker kar tako v pečici se strašno izsuši meso......

Freya88 -> RE: kaj danes kuhate? (24.2.2011 20:48:40)

IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

Mmmm, a pride dobor če so prsa pečena v vrečki? A so bolj sočna? Ker kar tako v pečici se strašno izsuši meso......

Ma meni so cudovita, res:) S tem da js ne uporabljam tistih nekih pripravljenih mesanic (ala maggi al kaj je ze), pa jih samo natrem s soljo, poprom, mleto papriko, petersiljem itd... in pridejo vse te zacimbe veliko bolj do izraza... Ce si kdaj pekla v alu-foliji... potem je to nekaj podobnega... s tem da vrecko samo prespikas in ves cas vidis kaj se v njej dogaja...
Js sm v glavnem navdusena:)

constanca -> RE: kaj danes kuhate? (24.2.2011 20:53:25)

ponedeljek: blitvina juha in se nekaj pa se noben ne more spomnit kaj!!!

torek: pasta s paradiznikovo omako, tako 3 ure kuhano z zelenjavo. njami

sreda: zelenjavna kremnja juha (por, buca, korenje) in pa v pecici pecen losos, krompir, cesnjev paradiznik

cetrtek: zelenjavna minestra, palacinke s skuto

Ronja, kako pa delas empanadose? To se men ze dolg lusta, pa se nikakor ne morem spravit. delas bolj spansko ali argentinsko varianto?

sanelaa -> RE: kaj danes kuhate? (24.2.2011 22:37:32)

Ma meni so cudovita, res:) S tem da js ne uporabljam tistih nekih pripravljenih mesanic (ala maggi al kaj je ze), pa jih samo natrem s soljo, poprom, mleto papriko, petersiljem itd... in pridejo vse te zacimbe veliko bolj do izraza... Ce si kdaj pekla v alu-foliji... potem je to nekaj podobnega... s tem da vrecko samo prespikas in ves cas vidis kaj se v njej dogaja...

MMMM si mi kar lušte naredila in bom ziher čez vikend poskusla. Te vrečke za v pečico se pa tk menda tudi že dajo kupit?

Freya88 -> RE: kaj danes kuhate? (25.2.2011 10:29:45)

MMMM si mi kar lušte naredila in bom ziher čez vikend poskusla. Te vrečke za v pečico se pa tk menda tudi že dajo kupit?

Seveda... v prosti prodaji... imajo jih tam pri alu-folijah, peki papirju ipd.

Danes pa imamo prsa v solati (so ostala od vceraj)...:)

StrawberrY -> RE: kaj danes kuhate? (25.2.2011 10:43:34)

Spomladanska solata + kruh z dodano vrednostjo. Komaj čakam[sm=bravo.gif]

ronja -> RE: kaj danes kuhate? (25.2.2011 12:13:41)

Ronja, kako pa delas empanadose? To se men ze dolg lusta, pa se nikakor ne morem spravit. delas bolj spansko ali argentinsko varianto?

Bolj južno ameriško: testo je krhko, z dodatkom precej kurkume in origana. Nadev je iz govejega mesa in paradižnika, začimb... Malidve mata radi, lubijevi v službi so bili pa navdušeni in prepričani, da jih je kupil, ker so baje preveč lepo izgledali - svašta![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Sicer pa: včeraj sem naredila samo zdrobove cmočke in zraven dala borovničev kompot (mami prispevala) (sem imela zobozdravnika, še en zob ubili in me je bolelo in res nisem bila "in the mood").
Danes mogoče kaj "boljšega" - ali pa tudi ne, bomo meli v službi pice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>