Sacherca -> RE: kaj danes kuhate? (22.1.2011 0:13:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita popražiš pršut (ne rabi bit neki high quality, pač neki podobnega paršutu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ) na mal maščobe, da zadiši. zaliješ s sladko smetano (tamalo za 250g njokov), dodaš mal paradižnikovega koncentrata (iz tube) - ampak glih tok, da je omakca bledo roza; recimo pol čajne žličke. potem pa pustiš vret tok dolgo, da se omaka zgosti. notr vržeš kuhane njoke in voila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] p.s.: solit omake običajno ni treba, ker je pršut dovolj slan. Bom kar domacega uporabila, brat vedno zalogo naredil.Hvala za recept[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]
|
|
|
|