|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
22.12.2012 10:09:36   
Katy78
Danes bomo imeli ribo (ostriž) in krompirjevo solato, za najmlajšega člana še malo zelenjave zraven, za sladico bova pa s tamalim popoldne piškote spekla. Jutri pa za naju jurčki (še ne vem, ali kar samo z jajcem ali pa bom iz njih naredila omakco za k testeninam), tamali gre k babici in bo tam jedel kosilo, čisto tamali bo imel pa zelenjavo in riž.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
22.12.2012 15:43:42   
Paštetka
Govejo župco z domačimi rezanci, perutke na žaru, riž, pisan radič. Spekli pa 4 vrste najljubših piškotov.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
22.12.2012 16:32:54   
Shorty_

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Govejo župco z domačimi rezanci, perutke na žaru, riž, pisan radič. Spekli pa 4 vrste najljubših piškotov.

kremna zelanjavna juha z ribano kašo, pire špinača in hrenovka, potem pa veliko junk fooda ker mini praznuje :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
23.12.2012 4:45:37   
Hope2
Včeraj zvečer smo ostanke od kosila porabili za tople sendviče. Za današnje kosilo pa bodo domači fusili s smetansko omako in šampijoni. Pa motovilec zraven.

Popoldan pečemo paštetkine piškote, al pa jutri, odvisno od časauser posted image . V ene bom probala not zamesit začimbe (cimet, pimet, ingver, mlete klinčke). Upam, da bodo užitni, ampak se mi tak luštajo dišave

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 23.12.2012 4:48:02 >

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
23.12.2012 8:32:59   
sanasan
včeraj: kuhane kozice v domači paradižnikovi omaki, špageti ali česnov kruh, pečena paprika
danes: na žaru pečeni lososovi kotleti, divji riž/njoki (za izbirčneže, ki ne marajo divjega riža:)); rukola, pesa
sladica: v načrtu je domača bajadera :)

CARPE DIEM!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
23.12.2012 11:20:20   
Shorty_
No mi pa danes kruhova štruca, moram porabit ostanke francoskih štručk od praznovanja, pa goveji zrezki v omaki in zelena solata z radičem, sladica pa torta in brawniji, mogoče še prva runda piškotov če bo čas user posted image

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
23.12.2012 14:58:11   
Paštetka
Telečje medaljončke na žaru, njoke v čebulno- senfovi omaki, mehko solato.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
23.12.2012 15:21:07   
majčica1508
Pečena teletina in krompir iz pečice,solata

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
24.12.2012 11:07:37   
mini86
včeraj goveji zrezki v omaki in kruhovi cmoki, danes pa špageti z bolonese omako..

more bit neki na brzino ker že potekajo priprave na večerjouser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
24.12.2012 12:59:33   
Paštetka
Goveja juhca s kroglicami, losos na žaru z domačimi rezanci, francoska solata.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
25.12.2012 10:22:41   
karamela
Pol goveja, pol kokošja juha, krompir pire, pečeno svinjsko meso, solatka, za posladek potratna potica

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
25.12.2012 10:42:51   
Shorty_
Goveja juha znudlci, puranji zrezki v omaki in široki rezanci, pa zelena solata z radičem, sladica pa cimetovi in orehovi piškotkiuser posted image

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
25.12.2012 20:45:45   
caelia
oo, šele zdaj sem videla ta forum.. pisan na kožo.. res rada kuham... evo, mi smo danes meli..

Govejo juho z zdrobovimi cmočki, bučkino kremno s krompirjem in smetano pa poleg česnove hrustke.
za priloge smo meli beli riž, krompirjeve cvrtke, polnjene šampinjone in kruhov cmok.

Meso je bla goveja pečenka iz ribice našpikana s celim česnom v omaki s suhimi slivami in korenčkom, pa svinjski kotleti pečeni v čebuli in ocvrti piščančji zrezki po pariško s sezamom.

Poleg sem skuhala še gobovo omako iz jurčkov.

Solato smo meli pa zeleno s semeni granatnega jabolka in praženimi lešniki in kitajsko zelje.

Sladica pa čokoladni trifle s pomarančami.

Sem mela pa celo familjo (sestro od mojega in njenega moža) pa taščo in tasta na kosilu.. pa seveda mi štirje :)

tako.. tolk od mene.. jutri pa naprej :D

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
26.12.2012 7:45:59   
aprilčica07
Včeraj sva midva kuhala za celo razširjeno familijo. Predjed: pršut na gresinu in kapeleti z gorgonzolo. Glavna jed: sv. pečenka z krompirjem, zelje, klobasa, pa špinača, radič z fižolom. Sladica: palačinke, polnjene z kremo za kremšnite (notri še banana in pomaranče), zraven pa kepica vanilijevega sladoleda. Še zdaj sem sita.user posted image

Danes: bom kaj skombinirala z včerajšnjimi ostanki. user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
26.12.2012 13:20:32   
Hope2
Polnjene bučke in motovilec. Popoldan pa ajdove palačinke z nutelo

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
27.12.2012 9:34:24   
mini86
še ne vem kaj bo za kosilo, vem da da bodo za sladico palačinke k si jih je tamau zaželel

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
27.12.2012 13:53:02   
mini86
evo..pa vem..oz mam že pol narjeno

korenčkova juha, palačinke sem nafilala z šampijoni iz smetano, edin za zravn še ne vem kaj bi..če paše rižuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
27.12.2012 14:16:17   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

korenčkova juha, palačinke sem nafilala z šampijoni iz smetano, edin za zravn še ne vem kaj bi..če paše rižuser posted image

zAME je ta jed priloga ali samostojna jed, zato ala riž in podobne zadeve meni ne gredo zraven. Razen skleda solata ali kos mesauser posted image

Mi smo danes imeli škampe na buzaro

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
27.12.2012 14:30:00   
mini86

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

zAME je ta jed priloga ali samostojna jed, zato ala riž in podobne zadeve meni ne gredo zraven. Razen skleda solata ali kos mesauser posted image

Mi smo danes imeli škampe na buzaro

solata bo itak..je pa že tko namenjeno ker sicer ne vem kako ampak mi je riža zmanjkaluser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
   [Brisano sporočilo]
27.12.2012 20:21:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2995
28.12.2012 7:26:33   
Hope2
jagenjček in zelenjava iz pod peke. Solata. Čokoladno-nutelina rolada

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
28.12.2012 16:25:06   
aprilčica07
Za kosilo danes jota. Za večerjo pa glih kar pico pečemo.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
28.12.2012 18:54:45   
Paštetka
Piščančja rižota, solata, gov. juha.
Za večerjo sem si pa naredila pajani krüj nariban s česnom in zaseko, pa meso iz tünke za zraven.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
29.12.2012 5:23:54   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Piščančja rižota, solata, gov. juha.
Za večerjo sem si pa naredila pajani krüj nariban s česnom in zaseko, pa meso iz tünke za zraven.

A je to še našauser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
30.12.2012 15:20:05   
Felicita
danes je tak len dan... brunch (ob 12ih) je bil croque madame - gratiniran toast z jajcem
pozno kosilo/zgodnja večerja pa bo puran v smetanovi omaki in riž... pa solata po 100 letih.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Namigi za preproste večerje
Kako pripraviti okusno in zdravo večerjo, ki je primerna tako za uvajanje hrane za dojenčka kot tudi za celotno družino?
TOP 7 juh za hladne zimske dni
Tople juhe nas v hladnih dneh ne le pogrejejo, temveč so lahko vir številnih zdravilnih snovi, ki jih potrebujemo v času...

umivanje zob
Lelly28 RR

kolikokrat dnevno svojemu malčku umijete zobe?

1x (31%)

2x (56%)

nikoli (6%)

po vsaki jedi (3%)

otrok je že dovolj star, da sam umiva zobe (3%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!