KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Glej, v mojem poklicnem življenju sem videl že toliko zabačenih krajev, sicer lepih, vendar zabačenih do amena, kjer človeka, ki nima niti vode do bajte ne slišiš jamrat. Maš pa ljudi, ki živijo na dvestometerskem klancu z vodo elektriko, internetom in asvaltom do bajte in jamrajo ko sto hudičev, kok je njim težko in se na vse kriplje pritožujejo čez mestne srajce. Kdo je jamral čez mestne srajce (bilo je govora na splošno) Življenje v mestu tud ni ravno pesem, verjemi. (Vem, ne bi nikoli živela v mestu, ne Ce, ne MB, ne LJ, pa še mnogo većjih mest me ne bi vidlo..,) Ne grem niti slučajno nazaj v LJ živet. A nisi bla ravno ti zadnjič tista, ki si jamrala, kok je težko vozit med LJ norci na LJ obvoznici. Zasuj to obvoznico z 20 cm snega in dodaj podivjane tovornjakarje, ki hočejo priti čim dlje pred izločitvijo, pa maš kaos in smrtno nevarnost.(S tem nisem mislila, da ste ljubljančani norci na cesti, ja sem komentirala, da kaki divjaki so na vašem koncu na cesti-kdo so ti norci pa jaz ne vem in svaka vam čast, da se takole drenate tam vse dneve na cesti, ker jaz bi popizdla...) Kot sem rekel, mam vsak dan vsega po malem. Mesta polmesta, vasi in obvoznice, službeno pa svega i svašta pa če preklje padajo dol, mi smo na cesti. Šmarje pri Jelšah pa dobro poznam. Lepi konci, ponosna bi bla lahko, da živiš tam, ne želi si Ljubljane. (Kalbo, zelo sem ponosna na naše kraje ;)) )) Kalbo ne jemlji tega kot napad, tole si tko lepo napisal Ma sem jezna menda zarad drugih stvari, pa nič ne de, saj te ne obtožujem, sam mogla sem komentirat, ni šlo drugače. Grem probat če je ta južn sneg res tko težak. p.s. A kdo ve, bo danes še snežilo?
< Sporočilo je popravil KIKI**** -- 7.1.2010 14:07:44 >
|