Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:15:10
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch srečno hvala
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:15:15
|
|
|
|
ksenjak
|
Upam, da ti uspe .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2010 13:15:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:15:51
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Mojamura, bravo. Bomo stiskali pesti zate!!! hvala ti ;)
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:16:18
|
|
|
|
al1*
|
- za pogum!
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:16:19
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: ZARA O fajn, mojamura. Upam, da nimaš samo veselje do posluha. Ker bom gledala. In poslušala. jaz mislim da je petje v prvi vrsti treba poslušati, tak da ZARA ti kar poslušaj. D. Murko je pa v oddaji A si ti tud not padel sicer res dejal, da baje ljudje poslušamo z očmi Njega pa bi bilo najboljše poslušat z očmi miže
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:17:01
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: madela IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: madela Tudi jaz sem enih 15 let nazaj pela pri Deji Mušič,pesmico z naslovom Povej mi Marina Se da še kje najti ta posnetek? Pojma nimam. Pa boljše,da ne,ker se mi zdi,da sem bolj cvilila,kot pela HOČEM POSNETEK, HOČEM POSNETEK ...IN JA , SE DEREM Umiri se dušica Grem pogledat,če je kje na netu....sam to je že tako daleeeč nazaj,da verjetno ni Mojamura,navijam zate
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:17:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Njega pa bi bilo najboljše poslušat z očmi miže Z vsem dolžnim spoštovanjem, ampak... oprostite, vendar Damjana Murka se pa ne da ne gledati, ne poslušati.
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:18:06
|
|
|
|
mojamura
|
ksenjak hvala kind lady, veš saj sem imela pomisleke, sploh zato, ker nimam pojma kdo bo v tričlanski žiriji...ampak je pa po drugi strani res, če ne probaš nikoli ne izveš, kaj bi pa bilo če... sicer pa hvala tudi tebi
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:18:25
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Njega pa bi bilo najboljše poslušat z očmi miže Z vsem dolžnim spoštovanjem, ampak... oprostite, vendar Damjana Murka se pa ne da ne gledati, ne poslušati. Pol si pa ne želi mojega posnetka
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:18:39
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Njega pa bi bilo najboljše poslušat z očmi miže Z vsem dolžnim spoštovanjem, ampak... oprostite, vendar Damjana Murka se pa ne da ne gledati, ne poslušati. Preberi še enkrat kaj sem napisala.
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:18:51
|
|
|
|
mojamura
|
Kerensa delim tvoje mnenje
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2010 13:19:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:19:33
|
|
|
|
mojamura
|
madela, pa saj ni moglo biti tako hudo
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:20:37
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura madela, pa saj ni moglo biti tako hudo Recimo..no,malo me je trema zdelala...je bla gužva!
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:21:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
A retoriki se lahko tudi prijavimo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2010 13:21:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:22:12
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela IZVIRNO SPOROČILO: mojamura madela, pa saj ni moglo biti tako hudo Recimo..no,malo me je trema zdelala...je bla gužva! oo ja....to pa vem kaj je trema, ko sem bila v OĐŠ sem šla na nek festival pa sem zaradi treme vse besedilo pomešala, pa še en se je v publiki režal hehehe. ampak vsaka izkušnja je ok.
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:24:05
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* A retoriki se lahko tudi prijavimo? kakršen koli talent je dobrodošel - lahko delaš tudi salte al pa žongliraš
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:24:12
|
|
|
|
pety78
|
Mojamura, kje te lahko slišimo pet? Pejt se posnet, pa daj na youtube.
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:25:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* A retoriki se lahko tudi prijavimo? kakršen koli talent je dobrodošel - lahko delaš tudi salte al pa žongliraš Tega sicer ne znam, ampak sem pa že večkrat slišala, da se mi besedno ne da priti do živega in da imam odgovor na vse. Samo ne vem, če je to ravno za na Sloveni'a got talent.
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:25:16
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Mojamura, kje te lahko slišimo pet? Pejt se posnet, pa daj na youtube. hahaha....vse ob svojem času, verjetno bodo pa tudi posneti oddaje na youtube
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:25:42
|
|
|
|
pety78
|
Ali je to tudi talent, da si čist brez talenta? Grem tja čisto pri miru, v tišini stat. Po moje bo en kup modelov, en kup smeha in en kup denarja, ja.
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?