Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:00:04
|
|
|
|
uškinamama
|
kje pa te slišimo peti.
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:02:13
|
|
|
|
mojamura
|
hehehe včasih leta 1992 si me lahko slišala na karaokah. verjetno me boš pa slišala tudi na kakšni avdiciji od te oddaje. (24. 1. v hotelu habakuk v MB grem na predizbor)
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:03:30
|
|
|
|
zvesta
|
oooo, stara, bravo.... bom navijala....
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:04:32
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura hehehe včasih leta 1992 si me lahko slišala na karaokah. verjetno me boš pa slišala tudi na kakšni avdiciji od te oddaje. (24. 1. v hotelu habakuk v MB grem na predizbor) a ko je vodila deja mušić ? Od takrat se spomnem le deklice, ki je pela aj vil olvejs lov juuuuu ...
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:04:47
|
|
|
|
mojamura
|
zvesta, pa ti si itaq zvesta sicer pa hvala ti ;)
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:05:38
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: mojamura hehehe včasih leta 1992 si me lahko slišala na karaokah. verjetno me boš pa slišala tudi na kakšni avdiciji od te oddaje. (24. 1. v hotelu habakuk v MB grem na predizbor) a ko je vodila deja mušić ? Od takrat se spomnem le deklice, ki je pela aj vil olvejs lov juuuuu ... ja točno takrat sem pela v radencih pesem stand by me
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:06:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jeeeeeee!!!! obljubljam ti moj glas!
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:07:46
|
|
|
|
uškinamama
|
no tega se pa ne spomnem , te čekiram 24.1 in navijam zate.
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:08:45
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jeeeeeee!!!! obljubljam ti moj glas! hvaaaaaaalaaaaaa
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:09:17
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: mojamura hehehe včasih leta 1992 si me lahko slišala na karaokah. verjetno me boš pa slišala tudi na kakšni avdiciji od te oddaje. (24. 1. v hotelu habakuk v MB grem na predizbor) a ko je vodila deja mušić ? Od takrat se spomnem le deklice, ki je pela aj vil olvejs lov juuuuu ... ja točno takrat sem pela v radencih pesem stand by me ooo, takrat v radencih sme bila pa jaz med občinstvom, zmagal je pa moj kolega :)
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:09:32
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama no tega se pa ne spomnem , te čekiram 24.1 in navijam zate. hvala tudi tebi
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:09:59
|
|
|
|
madela
|
Bravo. Le pogumno! Tudi jaz sem enih 15 let nazaj pela pri Deji Mušič,pesmico z naslovom Povej mi Marina
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:10:18
|
|
|
|
Anonimen
|
obvescaj nas kdaj bo kaj po TV, da bomo gledali in navijali
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:11:00
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: mojamura hehehe včasih leta 1992 si me lahko slišala na karaokah. verjetno me boš pa slišala tudi na kakšni avdiciji od te oddaje. (24. 1. v hotelu habakuk v MB grem na predizbor) a ko je vodila deja mušić ? Od takrat se spomnem le deklice, ki je pela aj vil olvejs lov juuuuu ... ja točno takrat sem pela v radencih pesem stand by me ooo, takrat v radencih sme bila pa jaz med občinstvom, zmagal je pa moj kolega :) on je zmagal v prvi oddaji jaz pa v drugi oddaji ;). so snemali dve oddaji naenkrat.
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:11:43
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Bravo. Le pogumno! Tudi jaz sem enih 15 let nazaj pela pri Deji Mušič,pesmico z naslovom Povej mi Marina suuuuppeeer....
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:11:44
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: mojamura hehehe včasih leta 1992 si me lahko slišala na karaokah. verjetno me boš pa slišala tudi na kakšni avdiciji od te oddaje. (24. 1. v hotelu habakuk v MB grem na predizbor) a ko je vodila deja mušić ? Od takrat se spomnem le deklice, ki je pela aj vil olvejs lov juuuuu ... ja točno takrat sem pela v radencih pesem stand by me ooo, takrat v radencih sme bila pa jaz med občinstvom, zmagal je pa moj kolega :) on je zmagal v prvi oddaji jaz pa v drugi oddaji ;). so snemali dve oddaji naenkrat. ah, viš, to se pa ne spomnim več... sem bila še piščanec takrat :P
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:12:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Tudi jaz sem enih 15 let nazaj pela pri Deji Mušič,pesmico z naslovom Povej mi Marina Se da še kje najti ta posnetek?
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:12:57
|
|
|
|
ZARA
|
O fajn, mojamura. Upam, da nimaš samo veselje do posluha. Ker bom gledala. In poslušala.
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:13:01
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute obvescaj nas kdaj bo kaj po TV, da bomo gledali in navijali bom probala vse vas obveščat, če pa bo gužva bom pa kar eno pooblastila, da bo moja predstavnica za stike z javnostjo
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:13:30
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: madela Tudi jaz sem enih 15 let nazaj pela pri Deji Mušič,pesmico z naslovom Povej mi Marina Se da še kje najti ta posnetek? Pojma nimam. Pa boljše,da ne,ker se mi zdi,da sem bolj cvilila,kot pela
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:14:10
|
|
|
|
majch
|
srečno
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:14:13
|
|
|
|
nejcko
|
Mojamura, bravo. Bomo stiskali pesti zate!!!
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:14:38
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA O fajn, mojamura. Upam, da nimaš samo veselje do posluha. Ker bom gledala. In poslušala. jaz mislim da je petje v prvi vrsti treba poslušati, tak da ZARA ti kar poslušaj. D. Murko je pa v oddaji A si ti tud not padel sicer res dejal, da baje ljudje poslušamo z očmi
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 5.1.2010 13:14:52
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: madela Tudi jaz sem enih 15 let nazaj pela pri Deji Mušič,pesmico z naslovom Povej mi Marina Se da še kje najti ta posnetek? Pojma nimam. Pa boljše,da ne,ker se mi zdi,da sem bolj cvilila,kot pela HOČEM POSNETEK, HOČEM POSNETEK ...IN JA , SE DEREM
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?