Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 11.2.2010 13:50:10
|
|
|
|
nejcko
|
Škoda, res. Bo pa drugič več sreče
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 11.2.2010 13:51:42
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Škoda, res. Bo pa drugič več sreče tako sem si tudi jaz mislila, ampak na take zadeve kot je slovenija ima talent ne grem več. če bodo izbirali le pevce ok, ne pa vse talente. verjetno nas je bilo pevcev preveč in, če bi nas vse talentirane naprej spustili ne bi bilo mesta več za druge talente
< Sporočilo je popravil mojamura -- 11.2.2010 13:53:13 >
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 11.2.2010 14:03:22
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura če bodo izbirali le pevce ok, ne pa vse talente. verjetno nas je bilo pevcev preveč in, če bi nas vse talentirane naprej spustili ne bi bilo mesta več za druge talente Ja, to je res. V večini ste bili pevci in dejansko še nekaj ostalih "talentov". Je pa pri teh stvareh tako, da potrebujejo več ljudi, ki se delajo norca iz sebe, kot resnih talentov, ker se to pač prodaja. Glavno je, da si upala stopiti pred žirijo, da si dala vse od sebe in da veš, da zmoreš. To je že ena vrsta zmage, vsaj zame lp
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?