Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 7.2.2010 13:46:11
|
|
|
|
mojcaziga
|
Na FB je napisala, da še čaka mejl Brez skrbi, verjamem, da bo sporočila lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2010 14:42:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 7.2.2010 16:33:09
|
|
|
|
spps
|
držimo pesti
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 7.2.2010 16:57:13
|
|
|
|
madela
|
Mojamura,držim pesti A že morda veš kak odgovor. Sem poslušala tvoj glas in moram priznati,da imaš čudovit glas in dober občutek in posluh za petje
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 7.2.2010 19:51:38
|
|
|
|
mojamura
|
Vse moje navijače obveščam in sotrpine, da žal nisem bila izbrana za avdicijo. :( hvala vsem, ki ste in še vedno verjamete vame!! show must go on!!
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 7.2.2010 19:52:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2010 19:54:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 7.2.2010 19:56:13
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* hebat ga .... še citat maila: Veseli smo, da si delil/-a z nami svoj talent na predizborih za najbolj spektakularen šov vseh časov – SLOVENIJA IMA TALENT! Obveščamo te, da med tekmovalce tokrat žal nisi izbran/a. V primeru, da kdo od izbranih kandidatov iz kakršnega koli razloga ne bo mogel sodelovati v oddaji, pa obstaja možnost, da te pozneje vseeno povabimo na avdicijo. Vabimo pa te, da postaneš del občinstva težko pričakovanih avdicij! Avdicije šova SLOVENIJA IMA TALENT bodo potekale v SNG Drama Ljubljana. Vse, kar moraš storiti, je, da za ogled avdicije pokličeš 01/ 58 93 518 ali poiščeš prijavnico na spletni strani talent.24ur.com. Lep pozdrav, komisija POP TV
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 7.2.2010 19:58:22
|
|
|
|
mojamura
|
tako je KL
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 7.2.2010 20:02:16
|
|
|
|
madela
|
Moja mura,ne obremenjuj se s tem preveč. Trenutno ti je hudo,ker si vseeno pričakovala,vendar je pa vseeno en lep doživljaj na tvoji življenski poti Čestitam ti za tvoj pogum
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 7.2.2010 20:03:18
|
|
|
|
marta82
|
Škoda. Imaš pa eno izkušnjo več. Saj bodo še priložnosti.
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 7.2.2010 20:51:33
|
|
|
|
malenaa
|
s tega talenta so dejansko naredili eno veliko štalo. Govori se, da še izbirajo kandidate in da naj bi bili vsi obveščeni do torka. Toliko o organiziranosti.
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 8.2.2010 6:44:27
|
|
|
|
spps
|
, ker te niso izbrali, vendar mogoče se ti pa vseeno odprejo kakšna vrata, da boš lahko enkrat pokazala svoj talent ;)
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 8.2.2010 7:31:39
|
|
|
|
Rožica I
|
Ma, ne sekiraj se. Itak bi te samo skomercializirali, te nenehno gnjavli s pogodbami in obveznostmi- da sploh ne bi imela časa več zase in družino... Pa še oni so na zgubi!
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 8.2.2010 10:25:10
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
naša tamlada tud ni šla naprej
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 8.2.2010 10:28:13
|
|
|
|
blaža
|
Eno vprašanje mojamura. kaj na Preverjeno si ti imela intervju? Ker sem nekaj ujela, da je ena zapela in sem se nate spomnila.
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 8.2.2010 11:00:22
|
|
|
|
al1*
|
Škoda.
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 8.2.2010 11:43:36
|
|
|
|
štrumfek
|
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 8.2.2010 12:41:59
|
|
|
|
poli*
|
Glede na videno iz 1. avdicije (kratek insert na netu) bodo v oddaji prevladovali klovni. Zgleda, da so zbirali take, ki se jim bo folk lahko smejal in se bodo fajn osmešili. Ti ne spadaš mednje in si bila predobra. Trenutno ti je verjetno vse padlo dol, ampakse ne smeš preveč sekirat.
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 8.2.2010 21:56:51
|
|
|
|
mojamura
|
mah....evo tak je, mi je res malo hudo, da me ne bo na avdiciji, ampak po drugi strani pa menim, da je vse ''slabo'' za nekaj tudi dobro. kakorkoli pa ja normalno, ONI SO NA ZGUBI. ja se res vsem zahvaljujem za vašo moralno ali pa kakršnokoli spodbudo, I LOVE U ALL hvala vsem res....bili ste super duper da o skomercionaliziranosti in pogodbenih obveznostih ne govorim
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 8.2.2010 21:59:04
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Eno vprašanje mojamura. kaj na Preverjeno si ti imela intervju? Ker sem nekaj ujela, da je ena zapela in sem se nate spomnila. ne nisem bila jaz,... vem o kom govoriš o mamici treh otrok ki je shujšala za 42 kg.... jaz sem jih zgubila le 30
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 10.2.2010 8:58:51
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: blaža Eno vprašanje mojamura. kaj na Preverjeno si ti imela intervju? Ker sem nekaj ujela, da je ena zapela in sem se nate spomnila. ne nisem bila jaz,... vem o kom govoriš o mamici treh otrok ki je shujšala za 42 kg.... jaz sem jih zgubila le 30 ah dej, ti si pa res skromna. super 30 kg je pa kr uau. a se tebe tudi da kje slišat? sem si malo oddahnila, da nisi bla ti na tisti oddaji, ker je una malo zafušala, pa nisem hotla nič rečt, da ne bi bil kdo žalosten.
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 10.2.2010 9:03:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura Vse moje navijače obveščam in sotrpine, da žal nisem bila izbrana za avdicijo. :( hvala vsem, ki ste in še vedno verjamete vame!! show must go on!! Se mi je kar zdelo, da bo tako Žal ne iščejo talentiranih pevcev, ampak senzacionalistične klovne. Nimaš se kaj sekirat, poješ krasno, če imaš močno željo, upam in držim pesti, da ti kontakti preko forumovk kaj pomagajo
|
|
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 11.2.2010 13:24:22
|
|
|
|
mojamura
|
špelin@ hvala!
|
|
RE: mojamura na Slovenija ima talent 11.2.2010 13:25:08
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: blaža Eno vprašanje mojamura. kaj na Preverjeno si ti imela intervju? Ker sem nekaj ujela, da je ena zapela in sem se nate spomnila. ne nisem bila jaz,... vem o kom govoriš o mamici treh otrok ki je shujšala za 42 kg.... jaz sem jih zgubila le 30 ah dej, ti si pa res skromna. super 30 kg je pa kr uau. a se tebe tudi da kje slišat? sem si malo oddahnila, da nisi bla ti na tisti oddaji, ker je una malo zafušala, pa nisem hotla nič rečt, da ne bi bil kdo žalosten. link v mojem podpisu:)
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?