|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sport po porodu
26.6.2005 7:22:13   
mia-1
Mene pa zanima kdaj ste se zacele ukvarjati s sportom po porodu in kaj ste izvajale-tek, kolesarjanje, aerobika, fitnes?A je res da zaradi ukvarjanja s sportom lahko izgubus mleko?Pa se nekaj -a mogoce katera ve kje se dobi kaksen fajn sportni modrcek da fajn stisne.LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sport po porodu
26.6.2005 7:24:04   
Anonimen
Mleka ne moreš izgubiti zaradi športa, kdaj začet? Verjetno, ko se čutiš dovolj močna in sposobna, vsekakor pa ne pred dvema mesecema. Bi rekla :zmeden2:

Modrčki? Mogoče kakšen Skiny al pa športne trgovine - adidas :zmeden2:

(odgovor članu mia-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   sport po porodu
26.6.2005 7:28:08   
mammy26
SEdaj sem štiri tedne po carskem rezu in izvajam lahkotnešje aerobne vaje, toliko da sem boljše volje, da vsaj nekaj storim zase.

Drugače si pred pregledom ne upam še kaj dosti več. Pa na sobnem kolesu nekaj malega ustvarjam, drugače pa je trenutno več jutranjih sprehodov, ki pa so zato nekoliko daljši kot ponavadi.

Je pa odvisno od počutja in fizične kondicije. Toliko kot se čutiš sposobno, toliko pač telovadiš.

Lep dan še naprej :sloncek:

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sport po porodu
26.6.2005 8:52:04   
Primoza
Pri vztrajnostnih športih lahko pride do zmanjšanja produkcije mleka - vendar pa ne odločilno posebno če pazimo na pitje in da ne pretiravamo. Kak deci mleka manj je dejstvo, vendar pa opravičljivo s strani ostalih prednosti tovrstne regeneracije ženskega telesa.

Moja žena hodi v gore in gorsko kolesari.

Sezono je obakrat končala kak mesec pred rokom, začela pa dva meseca po porodu. Razlog, da je začela po dveh mesecih od poroda je, da so jo slabo zašili, pri prvem pa je imela še šest mesecev po malem čiščo.

Se pravi poslušaj telo in njegove zmožnosti, ki so zelo odvisne tudi od malega škratka in njegovih spalnih navad.

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sport po porodu
26.6.2005 10:29:23   
dory
No jest sem antisportnik in sem pol leta res mirovala...pol sem se pa brcnila v rit in zacela...in je prou fajn mal delat zase :)..glede dojenja preveliki napori niso priporocljivi ravno zaradi morebitnega zmanjsanja mleka...sam sej si prve tri mesece dokler se ne sestavis ze tko cist izmucen tko da ne vem zakaj bi se sli se sportat...takrat je prva misel,kdaj bos lahko v miru mal zaspal :)

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sport po porodu
26.6.2005 13:40:35   
babylove
Prva 2 meseca po porodu naj bodo poglavitni šport Keglove vaje! Zelo pomembno za žensko, če ne zdaj pa čez leta, da ne bomo kot babice plenic nosile ;).

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   sport po porodu
26.6.2005 17:03:30   
Naja31
Sem skoraj 3 mesece po porodu in bi full rada zacela spet z aerobiko in z laufanjem, samo kaj ko sem ze brez sporta tako crknjena, da zvecer komaj na nogah stojim, zjutrja pa se komaj dvignem iz postelje.
Edina zelja trenutno je, da se naspim. Sport bo moral pocakati.

Lp, N.

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?