|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: RmE: Prve snežinke 2010!!
17.1.2010 13:41:10   
ugi
Živio

Pri nas je tudi sonček, sam je pa mrzlo. Tako, da ne vem če bove šli kaj ven.

KG: Jaz še nisem šla na vago. Bom enkrat te dni. Trebuh imam pa tudi ves mlahav, mam ful preveč kože - sem k kakšen buldog. user posted image

Vaje: Delam že od poroda, ker moram zaradi globoke trebušne mišice, ker je šla preveč narazen. Pa skoz moram trebušni pas nosit. user posted image

Kolcanje: Lari se tudi dostikrat kolca, ampak nikol prov dolgo.

soncnica76: Meni se je čep začel luščit v ponedeljek, rodila sem pa potem v petek zjutraj. Tako da pri meni ni šlo tako hitro. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 176
17.1.2010 15:30:36   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Aha torej do 6 tednov čakat s telovadbo. A keglove vaj delate? Jaz takrat, ko se spomnimuser posted image

Mi danes ne gremo ven, ker sneži poleg tega pa je -4 pri nas, patronažna pa je rekla, da če pade bolj pod minus da naj raje not osanemo.

Grahek moj ima tud kdaj take dneve, da skor nč ne spi, ampak ponoči pa je priden, hvala bogu. Kak je pa kaj vaš bil potem ponoči?
Aja še glede preživnine so meni rekli, da morem na csd prit k uni ženski, ki preživnine ureja, mogoče potem ona pošle na sodišče al kaj vem... grema naslednjo sredo.

Kolca moj tudi pogosto, kaj češ, to je obvladal že v trebuhu user posted image

Ja te Keglove pa jaz zdaj kr pridno delam, moja mami je mela od porodov čisto uničen mehur in je morala na operacijo, ki se ni najbolje izšla. Tako da se pazim in se skušam izognit isti usodi user posted image

Ven še nismo šli. Danes bi lahko (sonček celo v Lj kotlini), pa so se nam eni obiski napovedali, sam so se vmes prestavli na po 17h user posted image Sam zdaj pa ni več za it ven, se je sonček počasi že skril. Ah saj bo. 

Kaka je bla naša noč... user posted image user posted image Tako kot podnevi. Smo bolj malo spali. Nekaj je bil tečkast, pa tudi precej ga je zvijalo. Nimam pojma od česa, ker nisem res nič takega jedla user posted image Pa ful mu ne paše kupčka podirat, ker med zizanjem zaspi, potem se pa spet zbudi in noče nazaj zaspat. Če ga ne podreva, ga pa zvija... Začaran krog. V vsakem primeru pa mami in oči bolj slabo spita.

Na CSD sem pol klicala, nam je rekla, da bova morala kar sama iti na sodišče. Dodatka pa ne izplačajo, dokler to na sodišču ne rata pravnomočno, kar pa zna malo trajat, tako da je treba kar pohitet. Dodatek se za nazaj dobi samo prve tri mesece, potem pa samo še za sproti. Menda nam bo zneslo. 

soncnica76, žal ti ne morem pomagat, jaz nisem mela izcedka. Lahko pa da je čep - to pa zna trajat od par ur do par dni.

Čišča se tudi meni umirja, upam da tokrat zadnjič. Je enkrat že izginla za celo popoldne, pa se je potem vrnila v vsem svojem "čaru" user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 177
17.1.2010 17:03:18   
soncnica76
Zivjo

hvala vam vsem za odgovore. No nekih popadkov nimam sicer me npr. vsako uro zvijejo neki krči v spodnjem delu trebuha in trebuh otrdi, predvidevam da nekako tako izgledajo popadki user posted image

no bomo še malo čakali

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 178
17.1.2010 18:54:47   
marijaa
Samo toliko, da še vas pozdravim, ker prebrati vas nimam časa. Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki user posted image . Tako je rekel Patrik, ko so mu govorili, da  nas je zdaj veliko in koliko nas je. Bratca in sestrico je zaenkrat sprejel zelo lepo.Danes smo prišli domov. Rodila sem s cr s spinalnim blokom, tako da sem bila pri zavesti. Poskušamo se dojiti, vendar mi istočasno dojenjezaenkrat ne gre, imam blazino, ampak ne znam oba sama pristavit, čeprav so mi v bolnici pokazali. Mi moj pri tem pomaga ali pa dojim vsakega po sebej. Mleka nekako  zadnja 2 dni kar imam. Pijem in bom še naprej pila ogromno tekočine. Skuhala sem pa že ogromen lonec juhe in kompota. Jaz agrumov  ne bom jedla do 6 tednov.
Eeee alarm, se javim še kasneje, če bom imela čas.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu soncnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 179
17.1.2010 19:34:45   
Zala01
marijaa najprej čestitke za obe štručki, pa vsaka ti čast, res, ker se trudiš dojiti kar dva. Jaz se še z enim zelo trudim, da popije dovolj mleka na vsake 3 ure, on bi samo spal prisesan zraven. Je tak lenušček ali cartek, ne vem kaj od tegauser posted image .

Danes sem pojedla malo stročjega fižola za kosilo, pa mi je zdaj toliko žal, ker ga tolk napenja. Kaj ve jeste od zelenjave npr.? Se bojim, da radič ali solata tudi napenjata. Od sadja pa jem kompote, nič agrumov si ne upam, čeprav bi umirala za pomaranče.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 180
17.1.2010 19:36:41   
Anonimen
Tiste, ki pravite, da ogromno oziroma veliko pijete - ali lahko poveste koliko je to v litrih? Ker jaz če spijem 1,5 l se že zelo namatram...

(odgovor članu Zala01)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
17.1.2010 20:02:40   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Tiste, ki pravite, da ogromno oziroma veliko pijete - ali lahko poveste koliko je to v litrih? Ker jaz če spijem 1,5 l se že zelo namatram...

Sigurno več kot 3 litre...samo mene telo opozarja, ker sem nenormalno žejna. Če ne bi bila tako žejna se verjetno spl
oh ne bi spomnila da moram piti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 182
17.1.2010 21:21:51   
marijaa
Jaz sem prvič spila na dan okrog 2 litra čaja, vode in občasno tudi jabolčni so ali hip sok za doječe matere, pol litra mleka, poleg tega sem jedla veliko tekoče hrane, juhe oziroma obare in razne enolončnice, kompot, čežano in zrezke,  in testenine z veliko omake. Mojemu je to že pri ušesih ven gledalouser posted image .  Pijjem pa večkrat po malem. Tudi ponoči sem zmeraj, ko sem vstala zaradi jokanja spila še kakšen kozarec vode, sploh na začetku dojenja, ko se mleko šele začenja tvorit.
Od zelenjave sem se izogibala fižolu, grahu, kislemu zelju in sveži solati. Po 6 tednih sem jedla vse, fižol v majnših količinah, kakšen ričet ali joto, ampak da fižol ni prevladoval.
Jaz imam ful močno čiščo , pa spet sem zdaj na vložku strdke opazla. A se še kateri pojavljajo.
Pa nekaj mi povejte tiste, ki ste slabokrvne a pojeste dosti mesa? mene je 1 sestra nadrla, da zakaj ga jem tako minimalno. Jao ampak meni se meso upira.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 183
17.1.2010 22:39:17   
pajcevina
Jaz sem prvič spila kar po 3 litre na dan. Pasala pa mi je samo čisto navadna voda (pred tem je nisem nikdar mogla same pit). Je pa res, da sem bla kar naprej žejna. Ma to je res neverjetno. Samo da je začela mala vlečt, me je začelo ful žejat, tako da sem si vedno na doseg roke pripravila bidon vode preden sem začela dojit - pol sva pa obe hkrati "žlampale"user posted image

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Prve snežinke 2010!!
18.1.2010 10:12:31   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Žaži, če ni preveč osebno, zakaj pa si se odločila za mlečno formulo in ne dojenje? Jaz sem zdaj po CR imela manj težav s pričetkom dojenja kot v prvi nosečnosti, je pa res, da skoz pijem tametil za večjo produkcijo mleka. Je pa značilno, da  po CR dojenje težje steče, tako da mu jaz dodam še 2 krat na dan dodatek.

Mleka sem imela po CR spet toliko, da bi oddelek v P lahko nahranila. Isto kot prvič. Imam pa hude težave s hormoni (tudi zdravila sem jih, ker nisem mogla zanositi), predvsem mi dela prolaktin težave in sem bila zaradi hormonske slike prvič po porodu depresivna ob dojenju, pa sem vseeno 3 mesece polno dojila (ne me pa vprašati v kakšnem stanju sem bilauser posted image ) in ko sem sedaj videla, da se mi je začelo isto dogajati sem rekla stop, ne grem se več na vso silo tega sranja, ne morem si ob dveh otrocih privoščiti ponovne poporodne depre samo zaradi tega ker se danes MORA dojiti in se odločila za AM in sem čisto ok, Živi pa tudi zaenkrat še nič vidno ne faliuser posted image .
Prvič sem se grozno sekirala ker nisem več dojila, danes pa ko pogledam nazaj in svojega velikega zdravega sina mi je pa samo še smešno.
Seveda, če nebi imela teh hormonskih težav bi pa 100% dojila, ker vem da bi bilo boljše za user posted image .

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 185
18.1.2010 10:24:59   
Zala01
Ojoj, Žaži, bogica. Jaz v prvo sicer mislim, da nisem imela prave depresije, ampak bolj otožnost. Ampak mi je bilo že tisto ful hudo, ko pogledam nazaj. Zdaj sem pa čisto OK, moram rečt, da sem bila tokrat bolj psihično pripravljena na vse skupaj, ker v prvo v bistvu sploh nisem vedela, kaj me čaka.

Ma veš kaj ti povem, sej sploh ni važno al so dojeni al pa na AM, poznam res veliko otrok, ki je bilo polno dojenih veliko časa (moja nečakinja npr.), zdaj jo pa morajo izpisati iz vrtca po mnenju pediatrinje, ker je res skoz bolna. Meni je pomembno, da ti naši novorojenčki lepo jejo, se redijo in so videti zadovoljni.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 186
18.1.2010 11:26:08   
Žaži
Telovadba, jaz sem v P dobila knjižico s preprostimi vajami, piše da se po naravnem porodu lahko začne prvi dan, po CR pa 8 dan. No, jaz jih enkrat na dan grem skozi, več kot to se mi pa ne ljubiuser posted image .

Kolcanje
, pravkar kolca, tako kot začne tudi neha, dojenčke to moti veliko manj kot nas odrasle.

Čaj, zaenkrat ji ga še nisem dala, par zrnc komarčka sem dala v flašo dvakrat zvečer. Bom pa dala malo čaja če se mi bo zdelo potrebno, vsekakor pa ko bodo višje temperature.

Kopanje, pravkar čakava patronažno za prvo kopanje, vse imam že pripravljeno, pa fotoaparati tudi, pa je kar ni od nikoder, še malo pa se bom sama zraven spravila, da ji operem laske, da vidi kakšne barve souser posted image . Ker zgledajo prav mastniuser posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 187
18.1.2010 11:57:26   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Kopanje, pravkar čakava patronažno za prvo kopanje, vse imam že pripravljeno, pa fotoaparati tudi, pa je kar ni od nikoder, še malo pa se bom sama zraven spravila, da ji operem laske, da vidi kakšne barve souser posted image . Ker zgledajo prav mastniuser posted image

A imava isti patronažkouser posted image . Midva z user posted image  tudi vsa nestrpna čakava...vse pripravljeno...punce pa od nikoder. Sem ga šla dojit prej da bi ne bil lačen pri kopanju, sedaj pa bom lahko spet dojila.

No malček me že kliče...se beremo

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 188
18.1.2010 12:11:58   
marijaa
čaj Ne dajem nobene dodatne tkočine, tudi vode ne, ker zaenkrat še n potrebe. Po enem mesecu, ko bosta začela dobivat vitaminske kapljice, boma začela dajat po 20 ml za splahnit in, ko bomo začeli hodit na sprehode, na daljšo pot ali k zdravniku bom seboj nosila flaške z vodo, da dam kak požirek predno bom lahko podojila. Tako sem tudi pri prvem delala. Več tekočine sem začela dajat šele po četrtem mesecu, do takrat pa razen v izjmnih primerih, če so res visoke temparature ali poleg antibiotikov ne rabijo dodatne tekočine.
žaži Kakšne vaje za po Cr pa so notri? Jaz sem samo malo noge dvigovala, trebušnjakov še ne upam delat.  Prvič sem jih pa ful, ker sem imela naraven porod. Nisem pa nobene knjižice dobila, le fizoterapevtka je neke vaje kazala.
Alini je popek že vbolnici odpadel, Tianu pa še ne. to noč sta kar spalanekako. Ob 23h sem oba dojila, ob 2h se je alina zbudila, ob 3h Tian, ob 5.30 se je najprej zbudil Tian, 5 minut  za njo še alina in jo je dal mož, da sem še njo priklopila. Ima pa Alina zelo močen sesalni refleks, tako da njo bom probavala čim več z nastavkom dojit, ker boli sicer.  A si bradavice z lanolinom mažete? Meni sicer bepanthen bolj pomaga vendar se mi jih ne da spirat nonstop, lanolina pa ni treba.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 189
18.1.2010 12:46:35   
Žaži
Polho, moja patronažna je prišla, super je bilo kopanje, nobenega joka, čisto navdušenje iz moje strani, ker sin se je pa prvi mesec vsakič drl kot bi ga iz kože dajali, še danes ne mara biti nag, ko ga preoblačim ne morem biti dovolj hitra da ga spet v drugo oblečemuser posted image .

Marijaa, vaje so iste za po naravnem porodu ali po cr, le da se lahko po naravnem začnejo izvajati prvi dan, po cr pa 8 dan. Napotki so kako jih izvajati, slikice zraven in koliko ponovitev narediti, so pa zelo preproste kot je ležanje na tleh in dvigovanje medenice, rahli trebušnjaki na stran in navzgor, za kolena se primeš ko ležiš na hrbtu in se levo in desno premikaš in podobno. Ful na izi vaje, samo res če delaš prav se čuti vsako mišico ki jo je treba v red spraviti. In keglove vaje delam, čeprav nisem še nikoli imela težav z mehurjem.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 190
18.1.2010 12:58:14   
marijaa
Hvala žaži. Sem mislila, da so morda še kake dodatne. Keglove bom jaz tudi začela, takšne kot si opisala pa tudi, takšne je kazala fizoterapevtka in tudi prvič sem jih ful dellala

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 191
18.1.2010 13:39:24   
Žaži
Aja, kg, hja, imam 2kg manj kot ob zanositvi, ker sem se samo 8kg zredila, samo trebuh je pa svet zase, kar dol visi sedaj ta špehec. Včeraj sem napadla omaro, da vidim kaj imam sploh za obleči če bom še kdaj šla "med ljudi"user posted image , pa ugotovim da lahko samo ene elastične hlače izpred nosečnosti oblečem, kavbojke zaprem preko "šlauha" in ne morem več dihati ali se iz mesta premakniti ker sem kot v oklepu, zgleda kot da bi morala enih 10 kg dol spravit da jih bom še kdaj obleklauser posted image . Tako da bo očitno trenerka še nekaj časa kraljevala v moji garderobi. Vse nosečniške hlače sem pa že ven zabrisala, prav tako ogromne majice, ker jih več videti ne moremuser posted image .

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 192
18.1.2010 13:48:58   
Kika99
Živijo mamice

Se moram malo pohvaliti, da je bila Anja danes prvič zunajuser posted image . Sicer je spala (tudi ko sem jo oblačila user posted image ) in se ni dala motiti user posted image .

Danes sem šla nabaviti še čaj od komarčka od Hipp-a in ga lahko mešam z biogaja kapljicami, nabavila pa sem tudi uno laktozo ker ma naša pupi včasih krčke in trdi kakec. Upam da ji bom olajšala ko jo bo spet začelo mučiti. Mene kar srce boli ko tko bolečinsko joka pa ji ne morem pomagati user posted image

Jaz sem izgubila še 2 kg in danes končno oblekla kavbojke, ki sem jih nosila pred nosečnostjo. Imam pa še vedno težave z mozolji upam da bo čim prej minilo.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 193
18.1.2010 13:53:40   
nincrli
Kak imamo lepo vreme, sma ravno iz sprehoda, mi je ful pasalo pol urce na zraku. Zdaj pa morem še cunje obesit, ker jih je stroj spral sam je mali lačn...
Ja ta čišča, pri meni tud včasih zgine čez dan zvečer pa se spe pojavi, sam tolk, da morš te vložke skos nosituser posted image

Kdaj pa dobimo un starševski dodatek nakazanuser posted image ker odločbo sem dobila pred enim tednom nakazila pa še ni.

Js spijem 3litre, mi ni problem, sam mleka pa ni nč več, zdaj sem ga dojila je sam 20 dobil in potem flaško delat, čeprav sem si prej pripravla je blo še prevroče in valda tamali paniko, jokal kot bi ga iz kože dajalauser posted image ja lačni pa res nočjo bit.

Ja js pojem veliko mesa, ga mam rada nasploh zdaj pa itak, ko mi je hemoglobin tak pado.

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Ma veš kaj ti povem, sej sploh ni važno al so dojeni al pa na AM, poznam res veliko otrok, ki je bilo polno dojenih veliko časa (moja nečakinja npr.), zdaj jo pa morajo izpisati iz vrtca po mnenju pediatrinje, ker je res skoz bolna. Meni je pomembno, da ti naši novorojenčki lepo jejo, se redijo in so videti zadovoljni.

upam, da maš prav, ker jaz sem kar user posted image ko nimam dost mleka pa tud vlko kaj bi bilo lažje, npr vstajanje ponoči pa flašo pripravljat pa flašo pol čistit... ma bomo preživeli, kaj pa hočemo.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 194
18.1.2010 14:21:33   
Žaži
Kika, kakšne mozolje imašuser posted image Ker seje meni tudi koža po porodu prav razcevetela, mozolj pri mozolju, najprej me je nekaj dni prav koža bolela in skelela, take kože v življenju nisem imela, mi je kar na jok šlo, potem se je pa vse skupaj začelo nekako sušiti in sedaj se mi pa cel obraz lupi, no, tak zgleda da bi nujno morala narediti peeling, pa prav ne upam sploh nič na obraz dati, samo z bepantenom se mažem. Groza. Pa okoli ustnic imam tudi prav suho in pordelo kožouser posted image

Nincrli, se sekiraj se zaradi mleka, sploh ni vredno, najdi kake prednosti flaše, moja je tudi na flaški (beri zgoraj zakaj) in sei požvižgam na cel svet, še kako hitro bo prišel čas, ko se bodo s smokiji basaliuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 195
18.1.2010 14:29:46   
grahek85
Živjo!

Čisto na hitro se javim - za nami je grozna noč, ful nas krči matrajo user posted image Se je stopnjevalo od včeraj popoldne, vrhunec pa ponoči. Zvijalo ga je po vsakem dojenju, sploh se ni pomiril, komaj je zaspal nazaj, če sploh. Bi blo vse ok, bi že potrpeli, ampak je pikec nehal normalno jesti, ko ga zvija user posted image Ful me skrbi, res. V roku 12 ur ni imel nornalnega podoja, vse nekaj na hitro, brez interesa... Zdaj sva mela enega normalnega, prvega od včeraj zvečer. Moj je šel v lekarno po kapljice, upam, da bodo pomagale, drugače ne vem, kaj bomo. Grozno mi je, ko ga zvija in se vidi, da ga blazno boli, jaz pa ne morem nič pomagat... 

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 196
18.1.2010 14:32:26   
grahek85
Mozoljev imam tudi jaz ogromno, skoraj je huje kot med nosečnostjouser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 197
18.1.2010 14:34:17   
Žaži
Pitje, ob dojenju je izredno pomembno da dovolj pijete, jaz sem se privič prav navadila da sem po vsakem dojenju popila velik kozarec vode, tako sem vedela da popijem vsaj 3l vode na dan, ker brez dovolj tekočine ni mleka.

Čakam da pride tamali iz vrtca in gremo na prvi mini sprehoduser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 198
18.1.2010 14:53:08   
nincrli

Ja žaži saj maš prav, ni vredno se sekirat, tut moj bo zraseluser posted image
joj grahek bogi, drugače pa ni rečeno, da mame kaj pojejo in jih zato zvija, zdaj se jim črevesje razvija in so verjetno eni bolj občutljivi.

kak pa jim dajete čaj, tiste, ki jim dajete, na flaško al žličko?

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 199
18.1.2010 15:18:14   
poopek
ojla punce vidim da ste ker zasedene s svojimi štručkami! user posted image user posted image

grahek85 morebiti bi tvojemu pikecu pomagalo tole: ko sem bila še študentka, nam je en zdravnik razlagal kako pomagati otroku, ki ima krčke. kot vemo je najbolj bistveno, da ne hlasta preveč med hranjenjem in seveda kupček obvezno podreti. vendar ni nujno, da ves zrak gre, nekaj ga še ostane. tak da v tem primeru, masiraš otrokov trebušček v smeri urinega kazalca, kakšnih 5-10 min, čisto na rahlo, tako se pospeši prebava. tudi, ko je nahranjen in podret kupček, ga položiš na desni bok. no, po masaži, vzameš otroka v naročje obrnjenega stran od sebe pod rokicami z eno roko, z drugo roko ga primeš najprej pod eno nogo in mu jo krčiš k trebuhu, potem pa še drugo, da se podomače povedano sprdne user posted image potem pa še z drugo. če ne drugega boš spravila vsaj zrak nižje po črevesju.
upam, da ti bo pomagal. srečno user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?