grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Aha torej do 6 tednov čakat s telovadbo. A keglove vaj delate? Jaz takrat, ko se spomnim Mi danes ne gremo ven, ker sneži poleg tega pa je -4 pri nas, patronažna pa je rekla, da če pade bolj pod minus da naj raje not osanemo. Grahek moj ima tud kdaj take dneve, da skor nč ne spi, ampak ponoči pa je priden, hvala bogu. Kak je pa kaj vaš bil potem ponoči? Aja še glede preživnine so meni rekli, da morem na csd prit k uni ženski, ki preživnine ureja, mogoče potem ona pošle na sodišče al kaj vem... grema naslednjo sredo. Kolca moj tudi pogosto, kaj češ, to je obvladal že v trebuhu Ja te Keglove pa jaz zdaj kr pridno delam, moja mami je mela od porodov čisto uničen mehur in je morala na operacijo, ki se ni najbolje izšla. Tako da se pazim in se skušam izognit isti usodi Ven še nismo šli. Danes bi lahko (sonček celo v Lj kotlini), pa so se nam eni obiski napovedali, sam so se vmes prestavli na po 17h Sam zdaj pa ni več za it ven, se je sonček počasi že skril. Ah saj bo. Kaka je bla naša noč... Tako kot podnevi. Smo bolj malo spali. Nekaj je bil tečkast, pa tudi precej ga je zvijalo. Nimam pojma od česa, ker nisem res nič takega jedla Pa ful mu ne paše kupčka podirat, ker med zizanjem zaspi, potem se pa spet zbudi in noče nazaj zaspat. Če ga ne podreva, ga pa zvija... Začaran krog. V vsakem primeru pa mami in oči bolj slabo spita. Na CSD sem pol klicala, nam je rekla, da bova morala kar sama iti na sodišče. Dodatka pa ne izplačajo, dokler to na sodišču ne rata pravnomočno, kar pa zna malo trajat, tako da je treba kar pohitet. Dodatek se za nazaj dobi samo prve tri mesece, potem pa samo še za sproti. Menda nam bo zneslo. soncnica76, žal ti ne morem pomagat, jaz nisem mela izcedka. Lahko pa da je čep - to pa zna trajat od par ur do par dni. Čišča se tudi meni umirja, upam da tokrat zadnjič. Je enkrat že izginla za celo popoldne, pa se je potem vrnila v vsem svojem "čaru"