grahek85
|
Jutro! Ja kok ste pa spet načvekale Vidim, da bomo spet kmalu v stari formi za klepetanje IZVIRNO SPOROČILO: alex17 lulanje-naš je tud včasih moker po majčki, mu očitno premalo zapnem pleničko, imamo pa zdaj že dober teden št. 2, sedaj Pampers, prej pa DM-ove, oboje so OK. baje so fajne tud Hoferjeve, vsaj pravjo punce Meni so pa DMove veliko bolj všeč. Tašča nam je kupila ogormen paket Pampersk (100kom) in jih mam zdaj, pa mi niso všeč. Na postavo mu ne pašejo tako, okoli bedrčkov se mu nikakor ne usedejo. Pa tudi okoli bušita so manj elastične. Zjutraj je bil po boku ves moker od lulanja, naslednjo rundo pa pokakan do pol hrbta Sam jih mam še cca 70 za porabit IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77 Punce, ali ste ve že dobile davčno št. od vaših malčkov? Kako je pa že z zdravstveno izkaznico Davčna je prišla po pošti, ko je bil star nekje 3 tedne. Me je po telefonu skoraj nadrla, zakaj jo kličem za davčno, da to itak oni sami pošljejo. Kartico sem šla uredit na ZZZS prejšnji ponedeljek in tam dobila začasno potrdilo, ki velja 3 tedne. V tem času bi morala dobit pravo, samo je še ni. IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Zdaj pa hočem temo o kontracepciji Kaj, katero boste uporabile Mirene jaz ne bi, zdaj pa ne vem za kaj naj se odločim, hormonskih table mi tud nekam ni... kaj še pol ostane... kondomi Jaz tudi ne bi hormonalne kontracepcije. Od tabletk sem mela same težave - vmesne krvavitve, kronična gljivična vnetja in razpoloženjska nihanja (predvsem navzdol). S slednjimi je bilo na koncu tako hudo, da je bila mami resno zaskrbljena zame, komaj sem našla voljo, da sem naredila par zadnjih izpitov in fanta sem skoraj pustila, ker se mi je zdelo vse nesmiselno. No, pa sem nehala tabletke jest in se je vse uštimalo v mesecu ali dveh. Hvala bogu! Če samo pomislim, da bi s fantom nehala in zdaj ne bi bila srečna skupaj s svojim pikecem... Zdaj mi sploh ni jasno, kako sem lahko tako razmišljala, res. Pa še pol leta sem rabila, da sem svojo potem dobila, ker mam PCO. Sam glih zarad PCO bi blo smiselno jesti tabletke, tako da mi ni lahka odločitev. Kondomi pa tudi niso 100% in ne bi rada takoj spet zanosila, ker bi mela rada vsaj 2 leti med otrokoma. Drugače nimava težav z uporabo kondomov, moj se ni še nikoli resno pritoževal. Je rekel, da definitivno raje z gumico kot pa da bom spet vsa čudna Mah ne vem... Se bom morala fino pomenit s svojo gin.! IZVIRNO SPOROČILO: Oren Mogoče malce butasto vprašanje ampak kaj si začnete z vašimi bubikami ko so budni? Jaz ji probam malo brat malo se cartamo... Malo se gledamo, pa božamo, pa veliko mu govorim, pa crkljamo se... Včasih delava tudi malo "telovadbe", da se razmiga ali pa masažo, da se lepo spunka. Samo lušno Včasih se pa uležem na hrbet z dvignjeno glavo, ga dam nase in mu samo voham glavico, ker mi takooooooo zelo lepo diši On pa potem počasi zaspi. Fino se mamo IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77 A veš kaj je trenutno problem, da nimam pojma kaj bi kuhala Sploh za enega mi je čist brez veze oz. se mi ne da prav nekaj dolgo kuhat oz. ustvarjat. Jaz isto! Nimam pojma, kaj naj skuham. Zadnjič sem naredila cel pisker bolonjske in sem po porcijah dala v skrinjo. Včeraj sem skuhala govejo župo, potem je pa moj dal še domače sljivove cmoke kuhat, danes bo pa govedina in sirovi štruklji. Dostikrat jeva testenine pa zraven kako tuno, malo paradajza in koruze, včasih pa moj na poti iz službe kupi pečenega piščanca v Mercatorju. Sva parkrat jedla tudi samo hrenovke. Od mesa jeva predvsem perutnino, ker se hitro pripravi, pa še to ga dam v konvekcijsko pečico, da ne rabim potem zraven stat in po piskrih mešat. Tam not sva pa spekla že boga in pol, je res super in res nič dela - samo not zložiš. Sem pa v decembru glih v ta namen kupila veliko pakiranega mesa, po možnosti že nagvercanega, da ni nič dela s tem. Samo počasi mi vse to že preseda, bi kaj novega, pa nimam idej. IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Noro vprašanje, ampak ko vam P nekaj za otroka predpiše, a res ne vprašate kaj je to in zakaj se jemlje Vedno, zmeraj in povsod! Že zase, sem hudo alergična na penicilin in moram fino pazit, za pikeca pa toliko bolj. Niso nezmotljivi tile naši dr, res. Tudi ni odveč, če si človek kdaj kaj prebere, kaj kaka bolezen je oz. kaj vsebuje kako zdravilo, da lahko tudi sam presodiš. Ko enkrat malo preštudiraš tele zadeve vidiš, da včasih tako površno pišejo recepte, da te kap. Pa da maš vsaj občutek, kaj se dogaja, da lahko normalno komuniciraš z dr., mu daš uporabne podatke. Meni je to čisto samoumevno.