|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
29.5.2010 22:27:21   
viking95
vse imate najin glas!!!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
29.5.2010 22:32:10   
alex17
kaj gledate Evrovizijo? vmes sem jih nekaj zamudila ker ga tastari spodaj še kar žingajo (pojejo oz. fušajo in se krohotajo) in so mi zbudil otroka, grrr user posted image   pa tko lepo je že ob pol devetih zaspal, tak džumbus bi pa še mrliča zbudil-sem nagnala mojga dol da jih mal utiša pa seveda ni nič bolš, itak se jim ne upa zatežit, kok me to razpizdi! user posted image   no ja, mi je bla Francija všeč ko je taka plesna, me je kar prijel da bi šla žurat user posted image

somic, pol mamo pa dons vse nezgode s pokakančki user posted image   uživajte na morju, mi bomo mogl pa še mejčken počakat!

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
29.5.2010 22:40:27   
egleria
meni je pa danes pojedel Patrik pol banane.. je bil res priden user posted image
samo kakal pa nič ni.. sicer ponavadi kaka zjutraj, banano pa je jedel za kosilo tak da od banane že ni zaprt user posted image joj pa tak lepo mi je kakal vsak dan zdej pa spet problemi..
upam da ne bo glih jutri potem nadoknadil med krstom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
30.5.2010 5:53:41   
marijaa
IZVIRNO SPOROČILO: somic

IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Jaz bom mogla najt varuško, druge variante ne bo. Sem pa eno klicala, ki ima oglas na monu in je rekla, da hoče imet 450 € za vsakega na mesec in da prinesem še svoje plenice in robčke user posted image user posted image user posted image , pa pa razne jogurte in sadje, da bo dala za malico. Ej, da pa njo najamem je pa že skoraj bolje, da službo pustim.

fak... groza

ti jaz oba mirkam za 450 eur! brez problema, itak imam namen na ta način eno leto ostat še doma, ker itak nimam službe, pa bom lepo varuška.

Hm zmejeno, ampak v Novo mesto ga jaz vsako jutro ne bom vozila, no, če se ne motim si od tam, se mi ne ljubi vstajat sredi noči, pa še tebe bi zbudili user posted image user posted image user posted image .
Uživajte na morju!
egleria Možno je le, da ga je banana še dodatno zaprla, zato je boljše da mu je danes ne daš ponovno, če zjutraj še ne bo kakal. Daj mu sicer raje hruško. Moja 2 sta včeraj tudi dobila hruško, Tianu ni bila všeč, me je celo popluval mulo mali. Alina bi pa pojedla še celo njegovo porcijo, če bi ji dala, svoje je do zadnje žličke, pa še par namenjenih njemu.
Aja egleria tudi vi se imejte lepo na krstu. Pa če ga še katera ima tudi.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
30.5.2010 7:33:51   
egleria
evo danes pred pol ure se je kar obilno nakakal user posted image ampak ful zeleno.. a je to od banane al od česa drugega??

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
30.5.2010 7:55:00   
Kika99
jutro

z dragim imava danes 1. obletnico porokeuser posted image kok hitro čas bežiuser posted image . upam da bo lep dan da skočimo mogoče malo do obale. Bejba je že vstala tako da je z mano pred rač.

sem kupila otroško kuharico revije mama pa se mi zdi kar vredu. 

a se vaši user posted image tudi pokrivajo čez glavo (med spanjem)user posted image

(odgovor članu viking95)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
30.5.2010 9:39:12   
marijaa
Ja Alina se je jih pa zdaj kakšnih 14 dni dajem za ponoči v tanko spalno vrečo, ker zbrcala in odkrila sta se tudi in se je po mojem Alina marsikdaj zato zbudila, ker jo je zeblo.
Sicer 3 noči spet slabo spi, to je bila zelo tečna, vendar mrzla ni bila.
Zeleno blato naj bi pomenilo da ga je nekaj zvijalo.
Gremo na sprehod.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
30.5.2010 10:42:35   
ellie
Moj Anej se je pokrival čez glavo kakšna 2 meseca nazaj...zdaj pa ga večkrat ponoči najdem z nogicmi na odeji. Očitno mu je prevroče in tolko brca, da si odejo zbrca dol. Pa spi brez nogavičk.

Me je pa prej ful prestrašil...se je igral na tleh na igralni podlogi in se je nekaj začel davit. In šibam gledat, kaj je...mu je uspelo iz igralnega loka ene metulje dol utrgat (so pripeti z ježki)...in si jih je tlačil v usta. Sicer ni nič takšnega, da bi lahko pojedel, ampak si vse tak globoko v usta rine, da mu začne dvigovatuser posted image

In danes smo prvič preživeli noč brez kakanja. Končnouser posted image  

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
30.5.2010 10:48:45   
alex17
jutro!
smo danes prav potegnili spanje-najprej se je mali zbudil že okol pol 7h, pa sem rekla no way in mu še dala mal joško, je parkrat potegnil, zaspal nazaj in pol sva oba lepo spala do mal čez pol deset user posted image user posted image včeraj pa do mal čez 9h, prav paše ko tkole potegnemo user posted image
jaz še ne vem a bi mu danes še dala korenček+jabolko (je to jedel zdaj 2 dni) ali naj grem na kaj novega? user posted image od zelenjave imam samo tavelike kozarčke razen brokoli v malem in vem da bo ful ostalo, porabit je treba pa v 2 dneh, sadje imam pa v manjših.

danes sva z Ianom sama in greva k mojim domov na kosilo, oči gre pop. na šiht, tašča in tast pa na eno 70-letnico.
jutri pa šibam naročit torto za krst, bo ta teden kar pestro.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
30.5.2010 10:50:45   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

a se vaši user posted image tudi pokrivajo čez glavo (med spanjem)user posted image

skoraj nikoli, je pa pokrit z bombažno dekico in kovtrčkom, pa ponaadi kar lepo ostane tako kot sem ga pokrila.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
30.5.2010 17:05:56   
poopek
živjo drage moje, kako ste?? user posted image

pri nas pada dž že od 11 ure, tak da sploh nismo šle ven danes...

sem ji začela dajat mlečno kašico in malo korenčka, vendar neuspešno, ker vse ven pluva... user posted image ni zadovoljna.. mlečna kašica še gre, naredim malo redkeje pa je. ma pa zato spet krče oz jo napenja zaradi novega uvajanja, tako da sem rekla, dokler ne bo 6 mesecev stara oz, ko nebo več jezička ven tiščala, nebom uvajala nobene GH več! cela tečka je, ker jo spet matra... pa še AM mi odklanja... obup. user posted image

a že kej razmišljate o avtosedežih? katere mislite nabavit??

lep pozdravček user posted image user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
30.5.2010 17:15:06   
alex17
evo midva sva doma, kosilo pri mami je blo super (pečeni ciplji, krompir, blitva, goveja juhca in sadje user posted image ), Ian je pa z užitkom popapal pol kozarčka jabolka+korenčka, mu je res všeč user posted image   sem ga včeraj v Mercatorju dobila v akciji (od Frutka), sicer sem bolj na Hippovih kozarčkih ampak tkole ugodno se pa splača. je bil mali zelo priden in zgovoren, pa zlato verižico, ki jo je dobil od mami za krst smo mu probale, cel frajerček user posted image zdaj pa panča, mami je pa dolgčas, nimam kej pametnega dela dons...

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
30.5.2010 22:31:30   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

mi smo že nabavili avtosedež Brevi skupine 0+, ki je primeren od 0-18kg, se pravi se lahko obrne nazaj ali naprej in sem zadovoljna, mali pa tudi  user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
31.5.2010 6:37:05   
Zala01
Čeprav imam doma pravega velikana, bom čim več časa poskusila še naprej z lupinico, vsaj tam do 10.,11. meseca. Mislim, da bolj varnega sedeža za tako malega otroka kot lupinica, ni. 

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
31.5.2010 7:45:50   
nincrli

Mi imamo britax oz. romerja pa je fajn, ker je višji od jajčke in tamali fajn ven vidi. Je pa tud od 0-18kg in se obrne naprej ali nazaj.

Jaz sem mu tud nakupila frutekov, ker so bili v akciji v merkatorju, hipp pa so bli kar dražji.

Kak fajn vreme a neuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
31.5.2010 8:38:13   
Isabelle
IZVIRNO SPOROČILO: somic

user posted image

user posted image user posted image

Ja vreme je grozno user posted image .
Mala še spi, je ob 6:30 jedla.Zdej čakam da se zbudi, pol jo nahranim in bova šle do moje none.Sem mislna da bi šle peš, sam je tako čudno vreme da ne veš kdaj se bo ulilo in je kr en lep kos poti za pešačit tko da bova šle kr z avtobusom.Za nazaj naju bo pa moj pobral ko boš šel s službe.
Učeri sem ji dala brokoli, ga je kr lepo pojedla.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
31.5.2010 8:54:04   
Gwendolen
Ojla,

kakšno murkasto vreme!!!

A glasujete tudi za naju???

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/13967

Lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
31.5.2010 9:42:04   
poopek
gwendolen pa ne da je to tvoja pupika?? user posted image koliko lask, viiiiiii! imaš moj glas! user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
31.5.2010 10:11:03   
Gwendolen
Jp, poopek, je ona, ja. Laski pa samo rastejo in rastejo pa se je že rodila za k frizerju... user posted image

Hvala za glas...

We're walking in the air

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
31.5.2010 10:13:19   
grahek85
Živjo!

Uf mi mamo pa mravlje v spalnici, bljak user posted image Skos mam občutek, da nekaj leze po meni user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Čeprav imam doma pravega velikana, bom čim več časa poskusila še naprej z lupinico, vsaj tam do 10.,11. meseca. Mislim, da bolj varnega sedeža za tako malega otroka kot lupinica, ni. 

Se strinjam user posted image

u, gwendolen, vi pa mate las user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
31.5.2010 10:16:25   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Ojla,

kakšno murkasto vreme!!!

Lp

semuser posted image
pa res ma ful laskuser posted image user posted image

Moj pa je zdaj pojedel cel frutek in ko je blo konc je planil v jok, bi menda še jedel, pa sem mu dala mal vode na vrh pol je blo pa ok... Ma ne dam mu več kot eno kašico, ni normalen nouser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 4921
31.5.2010 10:18:33   
poopek
u nincrli super, da ti tak je... moja pa vse bluva vn.. user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
31.5.2010 10:55:05   
Gwendolen

u nincrli super, da ti tak je... moja pa vse bluva vn.. user posted image

A ne, kako fajn, da so eni tako ješči? Mi nimamo te sreče. Se je včasih prav težko boriti z njo. Jaz še sploh poskusila nisem z GH, ker ima še mleko dovolj oz. še tega včasih noče, pa vseeno lepo prespi noč. Oz. večino noči. Mislim, da bom počakala, da podvoji porodno težo, kar naj bi se zgodilo v naslednjih dveh tednih, saj smo dosegli 7 kg (včerajšnje tehtanje: 6.960 guser posted image ). Potem pa počasi kašice in potem zelenjava in potem sadje. Pa bomo videli. Opremila sem se že, sedaj samo čakam na znake.user posted image

We're walking in the air

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
31.5.2010 12:08:46   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Moj pa je zdaj pojedel cel frutek in ko je blo konc je planil v jok, bi menda še jedel, pa sem mu dala mal vode na vrh pol je blo pa ok... Ma ne dam mu več kot eno kašico, ni normalen nouser posted image

midva sva ravno za kosilo pojedla pol kozarčka jabolka+korenčka, ga jeva že 4. dan in je prav z veseljem odpiral ustka in cmokal user posted image bi tudi še jedel pa nočem pretiravat, pol kozarčka se mi zdi čisto dovolj. jutri greva pa na eno zelenjavco, še ne vem katero bova izbrala...

sem pa jezna ker nisem mogla naročit torte-je una slaščičarna ravno danes zaprta, tako da gremo na plan B ali pa jutri še enkrat šibam tja. sem pa vsaj v DM nabavila precej reči zase in tamalga. user posted image

naša lupinica je star model od Peg Perego in je mali že ves stlačen noter plus da je ful neudobna, nima nobene posebne opore za glavo, zato smo že nabavili avtosedež in je 100x bolš! če bi imela kako fajn novo lupinico, ki so dosti večje, bi jo pa seveda še imela.

ja bedno vreme pa ful se je ohladilo, ne vem če bo kaj za ven user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
31.5.2010 12:10:34   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Ojla,

kakšno murkasto vreme!!!

Lp

imaš moj glas! je pa res cela čupavka, kot da bi mela enih 5 let user posted image   našemu šele zdaj laski malo bolj poganjajo, pa še to so tanki in svetli, je kot angelček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prihod novorojenčka iz porodnišnice
Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?