nincrli
|
Pozdravček! Kak lep dan! Sma bila od 10. pa do 15.30 v šopingu, sem še nabavljala neke stvari, tudi kovter in povštre... tak da zdaj pa res imamo vse. Sem kar 200€ zapravila danes, ampak se je splačalo majčyca men tud gre na živce, ko kdo tolk sili vanj, pri nas je v soboto blo pododbno, ko je bla ful gužva je prav prestrašeno gledal okrog in se jokal... Čist bogi je bil. Ko smo prišli na obisk ga je moja sestra z jačko vred vzela in odnesla not in preden sem jaz prišla v hišo ga je že teta držala v rokah, to je šlo kot šus... So ga kar oni slekli in si ga podajali, mali je biv čist paf. Od zdaj naprej ga sam jaz nosim v katerokoli hišo in jim taprvo povem, da naj ne kr planejo vanj... sassy0 kak to misliš s trebuščkom dihal? IZVIRNO SPOROČILO: sassy0 A ja nincrli, a tvojega so v rito cepili? Ker našega so v nogo, tudi že starejšega. A je to potem odvisno od pediatra do pediatra kam cepi? Mi je bilo tako čudno to prebrat, sem mislila, da je povsod enako, pa očitno ni. Jap v rit pri nas cepijo... Očitno res ni povsod enako Midva sma čist na izi napisala vabila za krst pa zraven dala slikico od tamalega... Bi napisala kaj več, sam sma preveč okupirana s selivijo pa moj ima ta teden najtežje izpite, za vse nazaj mora znati no je pisnega dobil 98% je bil najboljši , zdaj ima pa še 2 ustna... Ooo, ko bi le tamali podedoval to atevo pamet IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Dobro jutro! Rabim eno pomoč - Pia mi že nekaj noči ne spi oz. se zbuja na 2-3 ure (kar se prej nikoli ni, je vedno lepo spala). Zdaj pa ne vem ali je krivo to, da moje mleko mogoče več ni dovolj sitostno za njo (ker je pa ga dovolj - še vedno teče, ko Pia neha jest) ali pa bi lahko bilo krivo to, da je že nekaj dni rahlo prehlajena in ima tudi zabasan nosek? Moj spi celo noč, ko pa je mel zabasan nosek, se je zbujal vsako uro! Pomoje je to! egleria moj tast se isto pogovarja, sem ravno prej razmišljala na kak nivo se spustijo pa se mogla režat ... Sam ga pa drugače ne draži kaj za bzv, tvoj je pa res bedn, da se mu fajn zdi, da mali zizo išče pa da ga razdraži do joka wtf Js res ne vem kaj je z enmo folko no... No, da ne bo sam šinfanja tastov in tašča, sta moja2 drugače ful fajn, pa zdaj živimo skupaj (še samo en teden )... Sma s tamalim večino sama pri njih, ko je moj v Lj. pa me nč ne živcirajo, se nč ne vtikujejo, ma prav fajn se mam tu, tašča velikokrat še spere od tamalega kaj, ko ima ravno takšna oblačila za prat... Pa skos pomaga, ko ima čas seveda... da ne govorim o tem, da dobim zastonj novalac in ostale zadeve iz lekarne. Ma res zakon... Zdaj ga je ravno na sprehod peljala, da jaz na netu čepim Sem hecala mojega, da boma mi2 kar do poletja tu, ko nama tak fajn gre Ampak drugače komaj čakam, da gremo na svoje, je le drugače, postaviš kaj kamor ti paše, delaš kaj in kak ti paše... pa še ati bo vsak dan z nami Mi moja mama večkrat na žulj stopi kar se tamalega tiče, kot npr. zadnjič, ko je jokal mu dam jest in je rekla, da ga preveč hranim halooo, bom pa ja vedla kdaj je otrok lačen ga pa ja poznam že po joku, no menda pa ga nem mela pri 3. mescih na dieti ... A pol mu dam flaško pa je zgrabil kot mala ribica je vidla, da je res lačen, ona bi ga ziher nosla eno uro okrog... Aja pa moja teta zadnjič, ko je bla gužva okrog tamalega pa se je jokal, mi trdila, da ima krče... Sem rekla, da ne da mu ne paše tolk folka, če se je vidlo ko jih je tak čudno gledal pa jokal, a ona kr trdila da ma krče... no pa grem s tamalim v sobo kjer ni blo nobenga in je utihnil... hmmm, kak tej pol ni mel več krčev? Mah kr neki so pametni včasih... No morem pa rečt, da se drugače z vsemi fajn zastopimo in upam, da tak tud ostane. Je včasih tudi res kar sta rekle zala in žaži, sam ene pa imate res zmajske t&t... Res, dražit dojenčka, da joka ziher ni dobro za njegov razvoj. egleria povej tvojemu in naj on reče kaj tastu, ko bo spet to počel... IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 jaz sem davčno dobila že zdavnaj, mislim da celo pred rojstnim listom. Tako, da ti priporočam, sa se pozanimaš, kaj je s tem. enako... A pa nisi mogoče spregledla številke?