|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
7.4.2010 18:08:21   
nincrli
Pozdravček!
Kak lep dan! Sma bila od 10. pa do 15.30 v šopingu, sem še nabavljala neke stvari, tudi kovter in povštre... tak da zdaj pa res imamo vse. Sem kar 200€ zapravila danes, ampak se je splačalouser posted image

majčyca men tud gre na živce, ko kdo tolk sili vanj, pri nas je v soboto blo pododbno, ko je bla ful gužva je prav prestrašeno gledal okrog in se jokal... Čist bogi je bil. Ko smo prišli na obisk ga je moja sestra z jačko vred vzela in odnesla not in preden sem jaz prišla v hišo ga je že teta držala v rokah, to je šlo kot šus... So ga kar oni slekli in si ga podajali, mali je biv čist paf. Od zdaj naprej ga sam jaz nosim v katerokoli hišo in jim taprvo povem, da naj ne kr planejo vanj...

sassy0 kak to misliš s trebuščkom dihal?

IZVIRNO SPOROČILO: sassy0

A ja nincrli, a tvojega so v rito cepili? Ker našega so v nogo, tudi že starejšega. A je to potem odvisno od pediatra do pediatra kam cepi? Mi je bilo tako čudno to prebrat, sem mislila, da je povsod enako, pa očitno ni.

Jap v rit pri nas cepijo... Očitno res ni povsod enako

Midva sma čist na izi napisala vabila za krst pa zraven dala slikico od tamalega... Bi napisala kaj več, sam sma preveč okupirana s selivijo pa moj ima ta teden najtežje izpite, za vse nazaj mora znati no je pisnega dobil 98% je bil najboljšiuser posted image , zdaj ima pa še 2 ustna... Ooo, ko bi le tamali podedoval to atevo pametuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Dobro jutro!
Rabim eno pomoč - Pia mi že nekaj noči ne spi oz. se zbuja na 2-3 ure (kar se prej nikoli ni, je vedno lepo spala). Zdaj pa ne vem ali je krivo to, da moje mleko mogoče več ni dovolj sitostno za njo (ker je pa ga dovolj - še vedno teče, ko Pia neha jest) ali pa bi lahko bilo krivo to, da je že nekaj dni rahlo prehlajena in ima tudi zabasan nosek?

Moj spi celo noč, ko pa je mel zabasan nosek, se je zbujal vsako uro! Pomoje je to!

egleria moj tast se isto pogovarja, sem ravno prej razmišljala na kak nivo se spustijo pa se mogla režatuser posted image ... Sam ga pa drugače ne draži kaj za bzv, tvoj je pa res bedn, da se mu fajn zdi, da mali zizo išče pa da ga razdraži do joka wtfuser posted image Js res ne vem kaj je z enmo folko no...

No, da ne bo sam šinfanja tastov in tašča, sta moja2 drugače ful fajn, pa zdaj živimo skupaj (še samo en tedenuser posted image user posted image )... Sma s tamalim večino sama pri njih, ko je moj v Lj. pa me nč ne živcirajo, se nč ne vtikujejo, ma prav fajn se mam tu, tašča velikokrat še spere od tamalega kaj, ko ima ravno takšna oblačila za prat... Pa skos pomaga, ko ima čas seveda... da ne govorim o tem, da dobim zastonj novalac in ostale zadeve iz lekarne. Ma res zakon... Zdaj ga je ravno na sprehod peljala, da jaz na netu čepimuser posted image Sem hecala mojega, da boma mi2 kar do poletja tu, ko nama tak fajn greuser posted image Ampak drugače komaj čakam, da gremo na svoje, je le drugače, postaviš kaj kamor ti paše, delaš kaj in kak ti paše... pa še ati bo vsak dan z namiuser posted image Mi moja mama večkrat na žulj stopi kar se tamalega tiče, kot npr. zadnjič, ko je jokal mu dam jest in je rekla, da ga preveč hranimuser posted image halooo, bom pa ja vedla kdaj je otrok lačen ga pa ja poznam že po joku, no menda pa ga nem mela pri 3. mescih na dietiuser posted image ... A pol mu dam flaško pa je zgrabil kot mala ribicauser posted image je vidla, da je res lačen, ona bi ga ziher nosla eno uro okrog... Aja pa moja teta zadnjič, ko je bla gužva okrog tamalega pa se je jokal, mi trdila, da ima krče... Sem rekla, da ne da mu ne paše tolk folka, če se je vidlo ko jih je tak čudno gledal pa jokal, a ona kr trdila da ma krče... no pa grem s tamalim v sobo kjer ni blo nobenga in je utihnil... hmmm, kak tej pol ni mel več krčev?user posted image Mah kr neki so pametni včasih...

No morem pa rečt, da se drugače z vsemi fajn zastopimo in upam, da tak tud ostane. Je včasih tudi res kar sta rekle zala in žaži, sam ene pa imate res zmajske t&t... Res, dražit dojenčka, da joka ziher ni dobro za njegov razvoj.
egleria povej tvojemu in naj on reče kaj tastu, ko bo spet to počel...

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

jaz sem davčno dobila že zdavnaj, mislim da celo pred rojstnim listom. Tako, da ti priporočam, sa se pozanimaš, kaj je s tem.

enako... A pa nisi mogoče spregledla številke?

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
7.4.2010 18:17:10   
nony
Jaz sem dobila potrdilo v katerm piše,da je vpisana v davčni register in spodej so njeni podatki in davčna številka.....a to je vse kr dobimo iz dvačne...

Upanje ostaja....

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
7.4.2010 18:20:59   
alex17
dan punce!

madona ste se razpisale, pa me sam en dan ni blo gor, pa še vroča tema o tastih in taščah, uh! user posted image
sem na hitro vse prebrala in se kar precej strinjam z Žaži in Zalo, ne vem no, jaz sem kar hvaležna tašči, da mi popazi na tamalga kadar jo prosim, če rabim kam it sama (npr. v nabavo ali laufat ali na abrahama ko sva šla..), in to vedno stori rada, pa še nič ne komplicira tako kot moja mami, ki ponavadi dela preveč panike (jaz pa sem malo po njej user posted image ). tast se z varovanjem malega sicer ne ukvarja, ga pa rad pocrklja in ogovarja, res ga ma rad in že komi čaka, da bo mali shodil in bosta šla skup do štale pr sosedih user posted image   skratka mam res srečo z njima, zato sem tudi pristala na to, da sva šla začasno živet k njima, dokler najina hiška ne bo fertik. si ne predstavljam, da bi živela doma pri nas v bloku, ker je tu veliko bolj primerno za malega tud zarad narave, sprehajalnih poti in vsega.

hvala za vaše poste glede spanja podnevi, malo ste me potolažile, pa danes sem z dvema kolegicama govorila, ki imata podobno stare dojenčke in tud podnevi ne spita kaj dosti, tako da je očitno pač vsak malček drugačen in niti pod razno ne spijo vsi tistih 16 ur, kot piše po knjigah...

sva bila sicer danes z malim na obisku pri teh kolegicah in smo malo skup vozičkale pa seveda čvekale, je bil Ian ful priden, ga zmer vse ful zanima ko je kje drugje, pa tud gužva ga praviloma ne moti, kot je ena pisala (Majčyca?), takrat je skor zmeraj priden in se zamoti z opazovanjem. user posted image   pop. sva šla pa še z mojim, ga je nosil v kengurujčku, pol pa sem ga dala še v športni del-prvič-in je najprej debelo gledal, potem pa le zaspal. sem se odločila, da je dovolj košare.

čaja pa še kar ne mara, kaj naj naredim, bi rada da bi ga malo več spil, sploh zdaj ko bo vroče. user posted image spije največ par žličk, po flaški pa niti malo.

papa

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
7.4.2010 18:30:26   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Mi moja mama večkrat na žulj stopi kar se tamalega tiče, kot npr. zadnjič, ko je jokal mu dam jest in je rekla, da ga preveč hranimuser posted image halooo, bom pa ja vedla kdaj je otrok lačen ga pa ja poznam že po joku, no menda pa ga nem mela pri 3. mescih na dietiuser posted image ... A pol mu dam flaško pa je zgrabil kot mala ribicauser posted image je vidla, da je res lačen, ona bi ga ziher nosla eno uro okrog... Aja pa moja teta zadnjič, ko je bla gužva okrog tamalega pa se je jokal, mi trdila, da ima krče... Sem rekla, da ne da mu ne paše tolk folka, če se je vidlo ko jih je tak čudno gledal pa jokal, a ona kr trdila da ma krče... no pa grem s tamalim v sobo kjer ni blo nobenga in je utihnil... hmmm, kak tej pol ni mel več krčev?user posted image Mah kr neki so pametni včasih...

evo, moja mami ma podobne fore, mi večkrat reče, kaj ga tolk pogosto dojim, da mora imeti sem pa tja tud prazen želodček-a ja, se gremo očiščevalno dieto ali kaj user posted image   pa isto glede krčev, pa jaz dobro vem, kdaj ga napenja in kdaj ne... se včasih kar skregam z njo, ker ji povem vse direkt, se ne pustim niti malo. user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
7.4.2010 18:39:02   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Aha še to - ena je spraševala za polivanje. Ja, mi tudi še vedno vsak dan polivamo. Ponoči itak ni nikoli, čez dan pa včasih med kupčkanjem, včasih pa tudi kako uro kasneje. Recimo da nekje 2x-3x na dan. Me malo skrbi zaradi tega, sam bomo vidli kaj bo s težo in kaj bo rekla P. 

enako, ponoči nikoli, podnevi večkrat, tam 3-5x samo na teži se zaenkrat ne pozna.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
7.4.2010 20:25:50   
sassy0
Nincrli, to je tako dihanje, da ne diha z zgornjim delom, torej s pljuči, ampak se mu prav trebušček, tam kjer je želodček, dviguje gor in dol. Če nisi pozoren, težko opaziš, ampak ko enkrat vidiš razliko, pa ne moreš zgrešit. Pa če zraven še ugreza, to pa pomeni, da se mu med vdihom tista jamica na vratu ful ugrezne, potem skoraj sigurno težko diha.

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
7.4.2010 21:01:21   
ellie
Ve se vse zgražate nad taščami in tasti...jaz pa nimam kaj rečt. Ravno jutri gremo k njima na obisk...in že komaj čakamuser posted image  skuhata vedno dobro kosilo (vedno neke ekstra specialitete), midva pa si malo odpočijeva. Mi je pa zanimivo, da tast previja malegauser posted image  res pa da tašča sama nima otrok...prava tašča je umrla 4 leta nazaj...tako da je nisem poznala.

Danes pa smo se cel dan potepali po Avstriji. Mali je bil ful priden...3x sem ga dojila. Samo imajo pa previjalnice in sobe za dojenje ful zrihtane. Je moj rekel, da bi lahko živel tamuser posted image  kavč, 2 fotelja, pult za previjanje, mikrovalovna, grelec za flaške, miza, na tleh otroška preproga z igračami, wc,...stojiš in gledaš. 

Ful sem vesela, da sem našla new baby pampers plenice št. 3 (enake premium care)...sem vzela 2 paketa (zadnja). Ampak zanimivo...en je made in germany, en pa made in the ukuser posted image  sem že oboje odprla in so super. Malemu res pašejo na rit.

Pa še en igralni center smo nabavili...je mali tud čist navdušen...

user posted image
Pa v müllerju imajo ogromno igračk od fisherprice in chicco, ki se oglašajo...razne plišaste medvedke, zajčke,... Tega nikjer drugje nisem videla. Tak da možno, da gremo po kaj takšnega tja naslednjičuser posted image

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
8.4.2010 7:33:13   
egleria
no ravno včeraj smo bili pri tastu in tašči pa ga hvalabogu zdej nista jezila.. tk da tud nisem nič rekla.. je pa spet tast neke guguje pa gagaje kvasu tam.. pa ko je tamali kej zavriskal ga je on oponašal in pol se je slišalo ko da bi srako poslušal. tamali ga je pa sam čudno pogledal..
pol je pa tašča začela govorit patriku: ja kaj ti dedi to govori? ga nič ne zastopiš aneda?
je pa baje gledala nek film ko pač dojenček "pove" kaj si misli ko se starejši takle spakujejo user posted image tak da očitno jim bom mogla dat še kdaj kako knjigico za prebrat pa filmček pogledat..

v petek pa gremo po igralni centeeeer..user posted image bo v baby centru spet neka akcija od petka naprej. včeraj sem iskala po celju in velenju če še majo kakšnega z opico ko je bil v akciji. pa niso meli.. je pa rekla prodajalka da od petka naprej bojo meli enga drugega v akciji tak da bom do takrat počakala user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
8.4.2010 7:39:05   
Žaži
Pri dojenčkih je čisto normalno da dihajo s trebuščkom, torej s prepono in ne s pljuči, tako da je čisto normalno da se premika trebušček gor in dol in ne prsni koš. Če je kaj narobe se pa naredijo jamice, kot je bilo omenjeno.

Živa je začela ponoči ful kašljat pa pojma nimam od česa in kako to kar naenkrat. Dobro da imam Sinecod doma, ji bom dala, ker je od 2. meseca dalje, ker kaj drugega pa ni narobe z njo. Upam da to porihtam, pa nos fajn pucat in da bo ok, da to ni začetek kakšnega "sranja"user posted image .
In da se bo pomirilo, ker je spet en tak lep dan, da bi šli lahko na dolgi sprehod.

Polivanje, ko sem bila na sistematskem pri 2 mesecu je na previjalni polivala in mi je pedister rekel da poreveč poje, da to ni ok da kaj še poliva, sploh še 1h po jedenju in kupčku, da naj ji zmanjšam porcijo za 20ml, sem tako naredila in je nehala polivati. Seveda je pri dojenih otrocih to takorekoč nemogoče nadzorovati. No, pa tudi na teži je res preveč napredovala, je imela že 6kg pri 2m, pa je jedla točno na 4 ure podnevi in ponoči ena runda spuščena ali pa zamaknjena za dve uri, pa je vseeno preveč pojedla.
Je pa od P do P različno, tudi sin je kdaj polival, sem imela prej drugo P in mi ni nikoli nič rekla da je pretežek, pa je bil res vedno na zgornji meji. Samo je bilo isto tudi z višino.

Nič, grem sina odpravit v vrtecuser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
8.4.2010 8:21:30   
Kika99
Jutro

Midve pa greve danes na pregled in po 2 pikici. Včeraj sem jo imela prvič zunaj brez zimske oprave, je bilo prav lušno user posted image
user posted image

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
8.4.2010 8:36:25   
Zala01
Žaži, moj je imel pri 2 mesecih tudi 100g manj kot 6 kg, pa ni pediatrinja nič komplicirala, očitno so na 7. januar rojeni dojenčki z velikim apetitomuser posted image ...ma hvala bogu, pri prvem sem vedno lovila spodnjo mejo.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
8.4.2010 8:39:06   
ALEXI M.
Končno spet doma... Tale mastitis me je pa izmučil... dobila dvojne antibiotike in niso nič prijel... nato vročine 41 in direkt v bolnico-porodnišnico pa antibiotik v žilo.. tam sva preživela 7 dni... groza- zato sem se odločila da si mleko iztiskam.. je bolj varno.

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
8.4.2010 8:39:21   
Zala01
Joj Kika kolk imaš luštno madam, pa kakšne cort oblekice se dobi za punčkeuser posted image .

Imam eno vprašanje, danes sem po pošti prejela Baby-vac, pa na škatlici piše, da je obvezen sedeči položaj, kako vi to prakticirate pri tako malem dojenčku? jaz sem mislila kar leže na previjalni.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
8.4.2010 8:41:13   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: nony

Jaz sem dobila potrdilo v katerm piše,da je vpisana v davčni register in spodej so njeni podatki in davčna številka.....a to je vse kr dobimo iz dvačne...

ja to je vse, navaden list A4 format, kjer vse to piše, ja.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
8.4.2010 9:07:21   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M.

Končno spet doma... Tale mastitis me je pa izmučil... dobila dvojne antibiotike in niso nič prijel... nato vročine 41 in direkt v bolnico-porodnišnico pa antibiotik v žilo.. tam sva preživela 7 dni... groza- zato sem se odločila da si mleko iztiskam.. je bolj varno.

ojoj boga user posted image vem kk je met mastitis.. js sm ga mela sicer v lažji obliki dvakrat. sam sem ga uspela sama prebolet ker sem mela samo na eni dojki. pa vročine največ 38..
ne predstavljam si kk je šele tebe bolelo..

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
8.4.2010 9:09:07   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

je pa baje gledala nek film ko pač dojenček "pove" kaj si misli ko se starejši takle spakujejo user posted image

Ziher je gledla glej kdo se oglašauser posted image

iii kika tvoja anja je vedno tak lepo oblečenauser posted image

zala, jaz mu nosek pučem leže, mislim da na mojem ni pisalo, da naj bi pucali sede...

Lepo vremeuser posted image , mi2 grema že ven.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
8.4.2010 9:13:55   
ellie
Zala01 jaz si malega dam na kolena...da sedi pri meni. In potem z isto roko držim baby vac v nosnici in s prstom zaprem drugo. In gre superuser posted image

Kika99 uff je luštna mala...pa tak lepo oblečena. Za punčke se res ful več dobi.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
8.4.2010 9:27:18   
sisi77
Ojla!
Končno sem vas uspela prebrati. Ste tolko načvekale med prazniki da nisem uspela vsega prebrat in komentirat. Sem prav vesela da so ti prazniki minili in gre vse po ustaljenem urniku.

Glede t&t sem tudi jaz postala zelo občutljiva na njihovo obnašanje in vedno mojemu gušim za vsak drek. Sem se sedaj prav zamislila ko sem prebirala Zalo in Žaži da je včasi potrebno malo potrpet oz. tolerirat določene stvari. Pa še z mojim user posted image se potem vedno kregava. Je postalo že skoraj nevzdržno to moje najedanje. Se bom mogla malo vzet v rokeuser posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
8.4.2010 9:28:06   
sisi77
Kika kakšen sonček je tvoja pikica. Prava princeska

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
8.4.2010 9:35:08   
sisi77
Alexi M joj revica. Vem kako ti je bilo. Jaz sem ga tudi že 2 x fasala samo sem z antibijotiki uspela pozdravit vnetja. No samo da si spet zdrava. user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
8.4.2010 9:47:16   
Žaži

Žaži, moj je imel pri 2 mesecih tudi 100g manj kot 6 kg, pa ni pediatrinja nič komplicirala, očitno so na 7. januar rojeni dojenčki z velikim apetitomuser posted image ...ma hvala bogu, pri prvem sem vedno lovila spodnjo mejo.

Ah, sem naletela na pediatra, ki je dobesedno obseden z težo, tako pri dojenčkih kot pri večjih otrocih in odraslih. Tako da ga jemljem z rezervo, čeprav je imel kar prav, ker je bila res že fajn zalita in v enem mesecu je res preveč pridobila, moraš pa upoštevati da so razlike v "dovoljenih" merah med dečki in deklicami. Sem jo danes po enem mesecu (ko ima 3 meseceuser posted image ) stehtala ine je dobila samo 100g gor in vidno zrasla, tako da bo tokrat verjetno zadovoljen. No, ali pa bo težil da je pa zdaj šla premalo gor, jaz ga bom pa za ušesauser posted image user posted image .
Meni je merilo da raste, se razvija, ima napeto kožo, je na 4 ure in vem da je vse tako kot mora biti. Z razpredelnicami pa naj se on ubadauser posted image user posted image

Kika, ful fletna deklica, jaz Živo tudi nekako toliko debelo oblečem, le tanjšo kvačkano dekico ji pa še vseeno dam čez noge, ker jo imam v športnem delu. Za deklice se pa dobi res vedno same lepe stvari, čeprav se za fante v bistvu tudi, jaz Žana vedno bolačim tak bolj "frajersko" in je vedno dobro zrihtanuser posted image

Alexi, mastitis je pa res sranje od sranjauser posted image

Baby vac, nisem nič dobila v navodilih da mora sedeti, jaz to vedno naredim leže z vzdignjenim vzglavjem, tudi sinu še sedaj ko je resno prehlajen, se mi zdi da če bi sedel ko bi fiziološko not vlila (pravzaprav sploh ne vem kako bi sedečemu otroku fizioložko vlilauser posted image ) bi vse ven steklo, ne pa zadaj da zmehča in potem ven potegnem.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
8.4.2010 10:16:28   
sisi77
Moj mišek je tudi nekaj prehlajen oz. v nosku se sliši da ni tisto pravo dihanje. Grema zdaj baby vac kupit. Me zanima je cena enaka v lekarni in v BC ali se kaj razlikuje. Me še zanima glede temperature dojenčkov. Sem mu sedaj merila v ritko in je imel 37,2 °C včeraj pa 37. Zanima me kdaj je povišana. Ali to mogoče že nakazuje da se nekaj kuha. Skrbi me zato ker je sedaj čez praznike bil v stiku s njegovo sestrično ki je grozno kašljala pa mela vročino in še iz nosa nenormalne sveče. S takšno so prišli k nam na obisk user posted image .

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
8.4.2010 10:19:09   
egleria
če meriš v ritki je do 37,4 normalno

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
8.4.2010 10:38:27   
Žaži
Nikoli ne merim temperature dokler ni otrok že na otip zelo topel, ker do 38,5 tudi nikoli ne dajem Calpola ali svečke.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
8.4.2010 11:13:58   
grahek85
Živjo!

Včeraj smo meli mal norhausa, se nisem mogla nič javit, je bil miško tečkast in zizal je na max 2 uri. Zgleda, da gre spet za preskok v rasti. No moj je s tem tednom začel delati na novem delovnem mestu. Je pa tko da delajo od 7h do 17h, ne pa do 19h (na srečouser posted image ), za vikende bomo pa sproti videli. Se bomo počasi privadili, kaj pa čmo drugega. Lahko bi blo huje. Ga pa pogrešam user posted image  

vprašanje - kako veste, da majo pikeci sluz zadaj v grlu, če je nosek ok? Naš tudi malo kašlja, recimo nekje do 10x na dan. Vročine nima, nosek je ok. Tudi če mu grem čistit z aspiratorjem, ne dobim nič ven.

Dejstvo je, da tudi naše mamice in očkoti delajo podobne stvari s svojimi vnučki, ampak na to gledamo hčerkice drugače, ne iščemo vsake negativne podrobnosti v njihovem dejanju. Oz. jim lažje dovolimo razne 'neumnosti'.

Ej to sem pa tudi jaz pogruntala... Na živce mi je šlo, kakšna je bila v.d. tašča, ko smo bli na obisku, kako se je obnašala v zvezi z otrokom ipd. Pa sem se malo zamislila in res opazila, da se moja mami včasih dosti podobno obnaša, sam da pri njej mi ni zoprno. Pri tašči sem takoj vse opazila in pri sebi bentala, pri mami pa niti ne oz. nisem dojela v tako negativni luči. Tašča mi je pač šla že prej na jetra, pa se je to sam preneslo naprej, kaj čem. No, ne rečem - so razlike, sam tako vesoljne pa tudi ne. Tako da tistih par uric stisnem zobe in je mir. Se pa strinjam, da ma vse svoje meje - pomakanja dude v sokove in groženj, kaj vse bodo počeli z mojim otrokom v moji odsotnosti, tudi jaz ne bi dovolila. Grem pa na nož, pa če se nikoli več ne vidimo. Se mi pa zdi, da bo tale tema toliko bolj pereča, ko bodo pikeci začeli jesti še kaj drugega kot mleko in ko se bodo pustili razvajati user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
Pa peace, nič slabega, samo malo v razmislek, ker tudi vašim možem verjetno v teh časih ni ravno najbolj lahko če kar naenkrat samo še lajate preko njegovih staršev, kakorkoli sta to le njegova ata in mama in kako bi vam bilo da vam naenkrat mož začne pred vsakim obiskom in po vsakem obisku vaših staršev pripovedovati kako sta vaš mama in oče naravnost grozljiva in ga kar srh spreleta v njihovi bližini.......user posted image

No evo, nekaj takega je meni dalo misliti user posted image Se pozna, da sva mi2 iz povsem različnih družin, vsaka je svoj ekstrem. Mi smo ful glasni, živahni, povezani in se včasih celo preveč ukvarjamo drug z drugim, pri fantu so pa precej zadržani in odtujeni, veliko je pospravljanja pod preprogo. No in meni so njegovi čisto mimo s svojo narejenostjo in nekomunikacijo, njemu so pa moji čist tumač glasni in vsiljivi. Pa sva se menila in prišla do zaključka, da dokler ne živimo skupaj (he he heuser posted image ), je čisto vseeno iz kakih družin sva, glavno da sva se mi2 srečala na pol poti in da se razumeva. Kadar se ne, znava pa svoje spore tudi rešiti.

uf, lakotnik se oglaša user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......