|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
7.4.2010 7:33:38   
majčyca
Dobro jutro!
Rabim eno pomoč - Pia mi že nekaj noči ne spi oz. se zbuja na 2-3 ure (kar se prej nikoli ni, je vedno lepo spala). Zdaj pa ne vem ali je krivo to, da moje mleko mogoče več ni dovolj sitostno za njo (ker je pa ga dovolj - še vedno teče, ko Pia neha jest) ali pa bi lahko bilo krivo to, da je že nekaj dni rahlo prehlajena in ima tudi zabasan nosek?

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
7.4.2010 8:28:41   
marijaa
po mojem je vzrok zadnja varianta, poskusi z fiziološko raztopino. Ima pa naša Alina tudi take noči, da se prebuja na 2 ali 3 ure, no to noč je spala od polnoči do 6 h.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
7.4.2010 9:24:30   
egleria
no ko se že glih pritožujete nad taščami in tasti.
mi smo se sicer skregali že med nosečnostjo.. to je zelo dolga in malo žalostna zgodba, tak da je ne bom pisala ker vas nočem dolgočasit.
no potem sem pač požrla vse kar se je zgodilo in se zdej delam kot da ni blo nič ker pač nočem da bi moj sin ostal brez starih staršev. problem pa je v tem da tast skos jezi tamalega. boža ga po ličkih ker mu je smešno to da pol takoj začne iskat zizo. ko pa je ne najde pa se začne pol jokat in ga totalno znervira ker ga še kr naprej boža vsakič po drugem ličku. sem mislila da ne ve da mu to ne paše pa sem mu lepo po ovinkih povedala. ampak ni nič zaleglo.. potem ko se mali joka pa ga komi potolažim z dudo mu začne tast jo jemat pa ga zafrkavat. obnaša se ko en petletni otrok.. ne vem več kaj naj nardim??? moj dragi nič ne reče, če bi pa jaz kaj rekla bi pa izpadla občutljivo..
pa še nekaj je.. tast se s patrikom pogovarja nekako takole: a bucibucibuc, gugu, gege, bleble.. pa jezik mu kaže, pa osle pa spakuje je skos. mislim joj js nameravam svojga otroka naučit govorit ne pa se spakovat... no vsaj patrik je tok pametn da svojga dedija sam butasto pogleda ko take dela..

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
7.4.2010 9:37:23   
Žaži
egleria, pa saj se verjetno s tastom ne vidita ravno vsak dan, ko ste tam pač požreš zaradi ljubega miru, itak da je to bebasto do konca, ampak tako se je najverjetneje obnašal tudi ko je bil tvoj dragi majhen in je odrasel najbrž v čisto normalnega človeka, otroci pa tudi niso ravno tako bebasti da sčasima ne pogruntajo kdo jim paše in kdo ne in iz izkušnje ti povem (imam začuda prav podobnega tastauser posted image ) da imajo otroci daleč najraje vsa prva leta svojega otroštva ravno tiste ki so najbolj bebasti okoli njih. In govoriti se bo tudi tvoj otrok naučil tako kot vsi drugi. Verjetno pa ta tvoja alergija na tasta izvira še od prej in še iz kakšnih drugih razlogov??

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
7.4.2010 9:55:33   
Zala01
Vidim, da imate skoraj vse po vrsti probleme s taščami in tasti. Jaz sem jih tudi imela oz. če pogledam zdaj v preteklost, sem si jih bolj sama naredila, pri prvem otroku. Sej zdaj mi tud par stvari ne paše, pa raje pogledam skoz prste, pa potrpim tistih par uric, ko smo skupaj, pa naj stari starši tudi na svoj način uživajo z vnučkom. OK, res da ne bi dovolila, da mu dudo namakajo v sokove (na take stvari imam tudi jaz alergijo) ali bi jezno ostala, če bi kar tako odšla s krsta, vse ostalo pa bi zavoljo moža, poskusila spregledati. Priznam, da po prvem porodu, sem tudi jaz bentila čez vse, kar sta naredila. Pa zdaj vem, da bi že takrat lahko par stvari prezrla, že zaradi moža, ker sem mu polnila glavo z raznimi obtožbami v zvezi z najinim sinkom čez njegove starše. Dejstvo je, da tudi naše mamice in očkoti delajo podobne stvari s svojimi vnučki, ampak na to gledamo hčerkice drugače, ne iščemo vsake negativne podrobnosti v njihovem dejanju. Oz. jim lažje dovolimo razne 'neumnosti'.

Mogoče sem s tem postom dregnila v osje gnezdo in boste nekatere užaljene. Verjetno bi tudi jaz po prvem porodu to jemala kot nekakšen zagovor tašč in tastov, ampak sem samo hotela povedat, da tudi naši starši ne delajo vedno 100% pravilno s svojimi vnuki, ampak jim tričetrt stvari spregledamo. Zavoljo dobrih odnosov. Pa pustite starim staršem, da tudi malo silijo v otročke, pač jim na tak način pokažejo, da jih imajo radi in jim zavestno res nič hudega nočejo. Sej kot je že Žaži napisala, pozneje otroček sam začuti, kdo mu paše in kdo ne.

Pa peaceuser posted image !

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
7.4.2010 10:28:08   
egleria
zala01 res je kar si napisala.. svojim staršem marsikaj spregledamo. samo jaz sem se odločila da tega ne bom delala. tak da svojim jaz povem jasno in glasno če delajo z mojim otrokom kaj takega kar mi ni ušeč..
pri nas so pač že stare zamere naredile svoje.. takrat ko sem bila noseča jim je bilo vseen za njihovga vnučka. zdaj pa je najboljši in oh in sploh..
nas povabijo na obisk k njim, ko pa pridemo nas pa pošlje na sprehod same.. kot da nas hoče razkazovat sosedom (to dela tašča).
tast se pa do mojega otroka obnaša tak da ga jezi samo zato ker vidi da meni to ni všeč. ker kadar dragi stran pogleda se mi ful hinavsko nasmeji pa dudo tamalemu vzame da se začne potem jokat..
ko sta prišla enkrat na obisk sta bla jezna na mene ker je tamali spal in sta ga hotla zbudit..
veliko je takšnih stvari katere me jezijo in ko se enkrat to nabere men poči v glaviuser posted image

žaži maš prav, pri nas so že stare zamere naredile svoje.. žal nič na svetu ne more popravit tega.. zato sem pa tud verjetno tak občutljiva..

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
7.4.2010 10:35:31   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Vidim, da imate skoraj vse po vrsti probleme s taščami in tasti. Jaz sem jih tudi imela oz. če pogledam zdaj v preteklost, sem si jih bolj sama naredila, pri prvem otroku. Sej zdaj mi tud par stvari ne paše, pa raje pogledam skoz prste, pa potrpim tistih par uric, ko smo skupaj, pa naj stari starši tudi na svoj način uživajo z vnučkom. OK, res da ne bi dovolila, da mu dudo namakajo v sokove (na take stvari imam tudi jaz alergijo) ali bi jezno ostala, če bi kar tako odšla s krsta, vse ostalo pa bi zavoljo moža, poskusila spregledati. Priznam, da po prvem porodu, sem tudi jaz bentila čez vse, kar sta naredila. Pa zdaj vem, da bi že takrat lahko par stvari prezrla, že zaradi moža, ker sem mu polnila glavo z raznimi obtožbami v zvezi z najinim sinkom čez njegove starše. Dejstvo je, da tudi naše mamice in očkoti delajo podobne stvari s svojimi vnučki, ampak na to gledamo hčerkice drugače, ne iščemo vsake negativne podrobnosti v njihovem dejanju. Oz. jim lažje dovolimo razne 'neumnosti'.

Mogoče sem s tem postom dregnila v osje gnezdo in boste nekatere užaljene. Verjetno bi tudi jaz po prvem porodu to jemala kot nekakšen zagovor tašč in tastov, ampak sem samo hotela povedat, da tudi naši starši ne delajo vedno 100% pravilno s svojimi vnuki, ampak jim tričetrt stvari spregledamo. Zavoljo dobrih odnosov. Pa pustite starim staršem, da tudi malo silijo v otročke, pač jim na tak način pokažejo, da jih imajo radi in jim zavestno res nič hudega nočejo. Sej kot je že Žaži napisala, pozneje otroček sam začuti, kdo mu paše in kdo ne.

Pa peaceuser posted image !

Zala, bravo ženska, jaz se tolikokrat s teboj strinjamuser posted image . Sem s prejšnjim postom poskušala podobno povedati, pa vem kako smo mlade mamice več kot občutljive, pa sama sem pri prvem otroku čisto enako doživljala kot večina tukaj in če dejansko sedaj nazaj pogledam sem bila tudi jaz veliko za to kriva, moja preobčutljivost in zaščitništvo do otroka in začnemo delati ogromne razlike med svojimi in moževimi starši, ker zanimivo, že spet se ponavlja čisto isto, vsi tasti in tašče so nemogoče, medtem ko se nobena ne obregne čez lastne starše (polho izvzete seveda, ona ima res pekel doma).
In se je potrebno vprašati ali so vam šli toliko na živce tudi prej ali se je to zgodilo šele sedaj? Kaj pa čez 1 leto, ko bo treba nazaj v službo, a takrat pa ne bodo fajn za varstvo, pa za varstvo da lahko greste kam sami zvečer ven? Ali pa za kupit prvo kolo?  In zakaj toliko sovraštva ko greste k njim na obiske? Oni komaj čakajo da vidijo svoje vnuke, živijo za tisti popoldan da se jih naužijejo, nacartajo............da bodo potem lahko naslednji dan pripovedovali sosedi kako so cartali vnuke, pa kako so zrasli, pa kaj vse znajo in pri tem cveteli od ponosa..........a nebi to bilo lepše in se pač takrat malo vgriznite in dajte otroka iz svojega naročja, mislim, nič mu ne bodo naredili, to so točno tisti starši ko so vaše može gor spravili in verjetno ne napačno, če ne nebi bile z njimi. In tako vas bodo tašče tudi raje imele kot da ko odidete skozi vrata samo v zraku obvisi kaj je z vami narobe, da so vam samo dobro hoteli, pač na svoj način ampak ne verjemem da kar vsi povprek delujejo prav nalašč tako da prav vas jezijo........
Mislim, seveda da obstajata tašča in tast in pekla in nekateri so res preko vseh mer s kakimi namakanji dud v sokove recimo, ampak da vas ima pa sedaj kar naenkrat več kot pol takšnih katerih so se moževi starši kar naenkrat spremenili v zmajeuser posted image .

Pa peace, nič slabega, samo malo v razmislek, ker tudi vašim možem verjetno v teh časih ni ravno najbolj lahko če kar naenkrat samo še lajate preko njegovih staršev, kakorkoli sta to le njegova ata in mama in kako bi vam bilo da vam naenkrat mož začne pred vsakim obiskom in po vsakem obisku vaših staršev pripovedovati kako sta vaš mama in oče naravnost grozljiva in ga kar srh spreleta v njihovi bližini.......user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
7.4.2010 10:38:47   
Žaži
Aja, pa v razlago, imam t&t naravnost iz pekla, takšne bi vam lahko pisala da bi vas glava bolela ali bi pa jokale zraven, tako da imam eno osnovo za mnenje ki ga imam, samo iz določenih razlogov o teh stvareh ne pišem več javno na forumu.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
7.4.2010 10:40:18   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Dobro jutro!
Rabim eno pomoč - Pia mi že nekaj noči ne spi oz. se zbuja na 2-3 ure (kar se prej nikoli ni, je vedno lepo spala). Zdaj pa ne vem ali je krivo to, da moje mleko mogoče več ni dovolj sitostno za njo (ker je pa ga dovolj - še vedno teče, ko Pia neha jest) ali pa bi lahko bilo krivo to, da je že nekaj dni rahlo prehlajena in ima tudi zabasan nosek?

nič ni narobe z mlekom, lahko je preskok v rasti in potrebuje naenkrat več mleka, ne skrbi, se bo spet uravnalo nazaj. Najverjetneje je pa kar zabasan nos, saj se tudi me zbujamo pogosteje ponoči če je nos zabasan, prav tako je z otroci.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
7.4.2010 10:48:33   
marijaa
jaz pa se stastom in taščo super razumem, veliko bolje kot s svojo mamo, z njo nikoli nisva imeli normalnega kontakta, kar me sicer zelo boli, vendar žal ne morem spremeniti.
Tian ima pa že danes tretjič tekoče blato. Eno mleko proti driski obstaja a ne?

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
7.4.2010 10:53:11   
egleria
jaz se čist strinjam z vsem tem.. jaz sem se včasih ful dobro razumela s taščo.. pa vsak nasvet ki sem ga dobila od nje ali tasta sem ga bila vesela.. nikoli nisem rekla žal besede čez njih. skupaj smo šli na kavico pa se pogovarjali o vseh možnih temah..
ampak se je vse žal končalo s tem ko sta mi začela grde stvari za hrbtom govorit. midva sva si urejala zgornje nadstropje v njihovi hiši. sredi nosečnosti pa sta naju nagnala ven, češ naj si poiščeva stanovanje in da mi ne pašemo skupi.. tašča mi je rekla zakaj sploh hodim na fax in da ona ne bo mogla mojga otroka kr naprej ahtat ko bom jaz v šoli.. (ona je pa v penziji že). tega je nikoli nisem prosila..
potem me je pa še cela pijana nalajala da jaz nič nisem nikol naredla pri njih doma. da samo ležim. normalno da sem na začetku nosečnosti veliko preležala če pa mi je blo slabo. pa še maturo sem delala takrat, zato sem se mogla tud učit. potem ko sem se bolje počutila sem ji pa vse naredila.. takrat mi je pa pritisk tak dvignila da sem skoraj otroka izgubila. malo je manjkalo da me ni dragi na urgenco peljal.
tašča je bila edina oseba ki me je vprašala zakaj nisem šla splava delat.

tak da jaz ne mislim tašče NIKOLI prosit za varstvo. pijana mi pa že ne bo otroka pazla..

no to je zelo skrajšana verzija tega kar se je zgodilo.. obstaja še veliko stvari ki sem jim zamerila..

res je tudi da večinoma svojim staršem popuščamo. tud jaz sem bla taka od začetka.. ampak se mi je potem posvetilo da je to narobe. tak da tud svoji mami povem kaj si mislim in me tudi potem upošteva. od začetka je malo jezna ampak potem je vse vredu.. se pa znama z mamo tud fejst skregat..

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
7.4.2010 10:59:47   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Tian ima pa že danes tretjič tekoče blato. Eno mleko proti driski obstaja a ne?

mislim, da od Novalaca. Če kaka 6X ali več  na dan in to bolj tekoče, se smatra kot driska in pokliči raje pediatra.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
7.4.2010 11:00:08   
ugi
Stari starši: Se strinjam z Žaži in Zalo, je pa res, da so lahko eni nemogoči, tole z dudo v soku bi tudi mene čist iz tira vrgl user posted image in bi jim absolutno prepovedala, pa magari če bi to pomenil, da se nikoli več ne vidimo. Takih ljudi pa res ne rabim okoli sebe, ki bi zavestno škodovali otroku. Že tako lahko prehitro kakšna bolezen al pa nesreča pride, da bi pa še izzival ... ne vem, no. user posted image
Sem vesela, da imata moja otroka super stare starše. Ko berem, kakšne stvari vam eni delajo, sploh ne morem verjet, res. Sploh si ne predstavljam, kaj bi jaz naredila, da bi mi hotu kdo otroka budit, al pa ga silit z nečim kar mu ne paše ... user posted image .

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
7.4.2010 11:04:16   
nony
Žaži in zala jaz se strinjam z vama .ampak po eni strani pa razumem tudi eglerijo....je pa res,da včasi je treba potrpet ampak včasih je pa prov,da se jim pove svoje...

Upanje ostaja....

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
7.4.2010 11:12:11   
egleria
pa še neki je.. pač tašča pa tast si nikoli ne umijeta rok preden primeta tamalega. kadita fuuul in potem s tako smrdečimi in umazanimi rokami od pepela njega božata po ličku itd. enkrat sem ga dojila ko ga je tašča tak pobožala in je men postalo slabo od tistega vonja kak je šele blo patriku..
sam ne vem zdaj kak jim naj to rečem da naj si umijeta roke?? mislim da bi to moglo bit samoumevno ne pa da morem jaz njih učit o higieni..

< Sporočilo je popravil egleria -- 7.4.2010 11:13:03 >

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
7.4.2010 11:16:59   
Anonimen
Egleria, a vi živite skupaj? Ker pri takih čudakih se mi zdi edino pravilno razmišljat o osamosvojitvi...Kadar se živi skupaj, razen če to niso res super truper ljudje, se znajo pojavljat problemi...No, mi jih imamo že z obiski, pa nič hudega nočeta, tako kot je rekla Žaži. Ampak neke stvari te enostavno motijo. Pri njih na primer jih je 12 pri bajti in od tega je vedno kdo bolan. Vedno. In nikoli ne počiva tisti, ki je bolan, ampak je za njih "herojsko" če hodi okoli in dela. Kot da delo ne bi moglo počakati. Kot da je greh ležati, ko si bolan. In potem prenašajo okoli te viruse. Enako je z otroci ki so pri bajti. Jaz nisem bila vzgojena tako in se mi zamalo zdi, da sem že takrat izpostavljala sebe tem virusom, sedaj pa še otroka. Če si bolan, se izogibaj drugim oziroma počivaj. To je moje mnenje. Saj pravim, vsak ima kakšne fore...

(odgovor članu majčyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
7.4.2010 11:41:29   
egleria
kia kot sem zgoraj napisala so nas nagnali ko sem bila na polovici nosečnosti.. tak da sva si našla svoje stanovanje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
7.4.2010 11:58:14   
Anonimen
Joj, oprosti egleria, sem spregledala.

(odgovor članu egleria)
  Neposredna povezava do sporočila: 2843
7.4.2010 12:23:11   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: egleria
takrat ko sem bila noseča jim je bilo vseen za njihovga vnučka. zdaj pa je najboljši in oh in sploh..

Pod to se pa tudi jaz podpišem. Pri nas je bilo enako - ko sva pri njem doma povedala, da bomo zibali, me je tašča samo čudno pogledala, naju vprašala, če mislita 2 otroka (ciljano na naju - pa sva stara jaz 25 in moj 24) imet otroka user posted image user posted image se vstala iz sedežne in šla spat brez besed user posted image user posted image potem pa si naj človek pač misli kar si želi... in skozi celo nosečnost me ni niti enkrat vprašala kako se počutim, če je vse ok, kako pikica raste... NIČ. Zdaj ko pa je tu, pa bi jo vsem želela pokazat, vse zna povedat o njej... vglavnem škoda besed... In najprej sva z lubijem imela v planu, da bi si pri njih doma v zgornjem nadstropju naredila stanovanje, ampak je tašča rekla, da mladi in stari že ne pašejo skupaj in pa da kaj bo ona potem še s tistim stanovanje, češ da se bi midva potem takoj odselila in bi njej ostalo samo več čiščenja user posted image sva si potem raje pri meni doma naredila (čeprav je malo manj prostora) in sta moja ati in mami izredno vesela, da sma se tako odločila.

Pa hvala vsem za odgovore, bova jutri šla v BC kupit aspirator na sesalec, ker ta baterijski je fajn, ampak ne potegne ven vsega.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
7.4.2010 12:26:48   
anita goitan
danuser posted image
čitam da ga čez "ta stare" biksate, mislm tašča/tast..itd
jah, mi2 sva na svojem, daleč od mojih, nejgovih in se zeloo dobro razumemo, sicer pogrešam mamo za kako urco na dan, da bi se dala mal v mir..ampak čez svoje ga ni in seveda se tako poredko vidimo (vsaj z njegovimi) da je vse bpuser posted image

Smo fajn, prejšnji teden ble vse tri punce pri mami na vipavksemuser posted image

sedaj se je pa Ula nalezla prehlada od Zoje, Zoja je že ok, ampak Ula pa bošček, težko diha, ji s fiz.spiram in ven potegujem, pa se ji sluz zaleti pa kašlja...user posted image ja Zoja ni bla nikol tako mejhna prehlajena...

Bo, vse bo minilo
lep dan

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
7.4.2010 14:11:28   
poopek
živjo čvekice, lep dan je danes, a ne??user posted image

starši: najbolje je živeti daleč od svojih in njegovih, to mi je moja mami zmeraj govorila... odkar sem bila godna za ženitev user posted image . no, njegovi so res daaaaaaaaleč, moji pa 5 min stran. vendar verjemite mi, da paše... pa še dober, ker nama zmer pomagata na vse pretege, pa še punčko mi bosta čuvala, ko bom začela delat, kaj ni lepšega? user posted image so pa tudi pri nas viharji, ne vedno, vendar pa kar pogosto.. pa čeprav sta moja starša, se jaz kregam, nikoli moj. user posted image prijemi in nasveti mojih lastnih staršev mi gredo na živce, kaj šele da bi mi še kdo drug pametoval, hehe. user posted image user posted image ah jej, sej bo... se pa strinjam z žaži in zalo.. najbolj realno.

baby vac:
tu bi mela neki za vprašat. jz mam unga za na vdih. pa gre kar lepo vn. a priporočate, da je ta baby vac vseen boljši?? hvala punčke.

lep dan, pa ne se preveč razburjat, gubice ratujejo od skrbi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
7.4.2010 14:31:46   
mimikica
ja moja tašča tudi se tako dere v malega da se mali vedno prestraši, koza res, ko pa kaj rečem pa je jezna, vendar me ti niti najmanj ne gane, saj je otrok moj seveda.

za nazaj nisem brala, je preveč, saj smo spet bili brez neta, jah amis pač, nimaš kaj

trenutno sem zunaj stamalim, mali aja v vozičku jaz pa malo surfam :)user posted image user posted image user posted image

kako pa zaj  oblačite bibe ko je tako lepo vreme
no jaz mojemu dam bodi, žabike, soknčke majica in trenirka, in še malo z dekico prekrijem,  za v bundo je že prevroće

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
7.4.2010 15:51:38   
somic
moj pa danes kar spi in spi. se pozna da je imel včeraj večjo krizo. zdaj čakam, da se zbudi, potem pa greva ven, še malo ujet kar je ostalo od lepega dneva.

oblečem ga pa v body, potem pa ali ima pajacek ili pa hlačke in majčko in čez jopico, pa tudi ga pokrijem še z tanjšo dekico. pa kapico na glavo

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
7.4.2010 16:40:38   
nony
Jaz imam eno nevmesno vprašnje in sicer za dvačno št. od tamale....jaz sem dobila samo obvestilo, da je vpisana v davčni register...a št.ne dobim tako kot jo imam jaz?

< Sporočilo je popravil nony -- 7.4.2010 16:41:09 >

Upanje ostaja....

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
7.4.2010 17:31:08   
Zala01
jaz sem davčno dobila že zdavnaj, mislim da celo pred rojstnim listom. Tako, da ti priporočam, sa se pozanimaš, kaj je s tem.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......