bella02
|
Samo na hitro. Tudi meni se je včeraj vleklo, samo je šlo mimo. Se strinjam z vsemi, ki pravijo, da ne smemo stradat. Strinjam se pa tudi s tem, da je nesmiselno 90 dni hujšat, potem pa it na stare navade. Sama sem s to dieto prvič hujšala že nekaj let nazaj in od takrat ne potrebujem več zajtrka, le med nosečnostjo sem ga. To ti pride v kri. Vse tisto, da je zajtrk najpomembnejši, mi je tko tko. Mislim, da je bolj pametno jesti tako, kot me zdaj, kot pa da se nabutaš za zajtrk, potem pa čez dan nič. Je pa res, da vedno po končani dieti še naprej skušam ločevat, čeprav drobne pregrehe so (navadna pica, filane paprike, musaka, testenine s faširanim mesom, ...) Samo to je malokrat. Pa navadila sem se, da imam vedno ob sebi pollitrsko flaško vode in jo skoz pijem, četudi nisem žejna. Meni je ta način prehranjevanja všeč, saj dobi telo vse. Kakšnih beljakovinskih diet se ne grem. Sicer pa vsak misli s svojo glavo, mar ne? Sicer pa vsem čestitke za vsake pol kile Bo prišlo, ko ne bo šlo nič dol, samo to je proces hujšanja. Kam pridemo, če vsak teden izgubimo 2 ali 3kg? Na kliničnega . Bom bolj vesela končnega rezultata recimo okoli -15kg, kot pa -25kg, ker se zavedam, da je to šok za organizem in se zna hitro maščevat. Torej, gremo naprej, punce! Aja, za kosilo pečena piščančja bedrca in solata . No, pa ni blo na hitro Pa pa
|