Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj kupiti 4-letniku 4.1.2010 22:53:10
|
|
|
|
pravljica
|
to je nintendo ds
|
|
RE: Kaj kupiti 4-letniku 4.1.2010 23:05:10
|
|
|
|
rija
|
no evo....danes nismo pridelali nobene igrače jupi. cel dan je bil malči srečen, da je le kaj...še najbolj ga je razveselilo, da sva na okno nalepila napis happy birthday in da smo ustrelili eno tako bombico, ko padejo ven vsi možni svetleči trakci in pikice...in da je lahko okrasil svojo torto, jo razrezal in razdelil.... upam, da na ta nintendo le malo pozabi smo se zmenili za moratorij do drugega leta
|
|
RE: Kaj kupiti 4-letniku 5.1.2010 10:06:08
|
|
|
|
A & T
|
Točno takšen nintendo smo mi starejšemu kupili lani za 11. roj. dan, vendar zelenega, (jaz sem navijala za črnega, pa ni hotel) ima pa že dva prejšnja modela, enega je zaplenil mlajši 4-letnik, ki ga velikokrat igra. Pašejo pa v vse tri modele iste igrice.
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti 4-letniku 5.1.2010 12:16:10
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Drugače pa si je moj 4 letnik za božička zaželel žerjav na daljinca in zdaj se oba lepo igrata z njim. Nas tudi Pri nam je tud ful aktualna hot wheels proga. Ima ze kar nekaj kompletov,pa vsako soboto, ko gremo v trgovino, si lahko zbere se en hotwheels avtocek.
|
|
RE: Kaj kupiti 4-letniku 5.1.2010 14:44:16
|
|
|
|
alenkica
|
Hvala za ideje. To je tako težko izbirat, ker je toliko stvari na razpolago. Vam sporočim za kaj sem se odločila
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?