|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: tašča na facebooku
4.1.2010 10:30:21   
ronja
Ustvari še en profil in reci, da imaš enega za sorodnike, drugega za prijatelje, pa se diplomatsko izognešuser posted image .

OMG

sicer pa bogsiga vedi, čigava tašča je še gor in bere, pa tega snaha ne ve

Jaz bi bila vesela, če bi kdaj kaj prebrala... Bi bila vesela tudi, če bi se lahko normalno kar direkt z njo pogovorila, karkoli se pač kdaj najde... Ampak pri njih tega niso navajeni... "če kdo teži, se delaj, da ne vidiš problema" sistem.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.1.2010 11:53:07   
ZARA
UUU, smooth...user posted image mislim to, s še enim profilom ...

< Sporočilo je popravil ZARA -- 4.1.2010 11:54:04 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.1.2010 12:04:18   
petrazg
Moja tašča me tudi zasleduje po rr in potem mojemu teži, če slučajno napišem kaj, kar gospe ni všeč. Meni ne upa rečit, ker bi ji povedala zakaj kaj napišem in stojim za tem kar napišem. Pa je to všeč komu ali ne...

Na fb pa ne potrdim  nikogar, ki ga ne želim... Zamera gor ali dol. In ni boga, ki bi me prepričal , da potrdim nekoga, ki ga sama ne želim. Gladko zavrnem prošnjo, če je treba večkrat, jo pa večkrat.

Ne vidim problema , da imaš sorodnike med prijatelji in neumno se mi zdi imeti dva profila. Poleg vseh prijateljev imam svojega gor, moje starše, tete... in ne vidim nič slabega v tem. Še več smo na vezi, tudi kakšne bedarije se zmenimo mimogrede... je pa res, da imamo tudi drugače super odnose.  Ampak vedno  potrdim res samo tiste, ki jih želim!!!!

< Sporočilo je popravil petrazg -- 4.1.2010 12:08:52 >

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.1.2010 12:08:18   
amii
user posted image user posted image tako dobro se že dolgo nisem nasmejala, kot sedaj ko sem prebrala naslov te teme user posted image user posted image

svašta...jaz pa sem mislila da so vse tašče iz kamene dobe

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.1.2010 12:49:27   
Anonimen
Moja je stara 68 let pa se še komaj v fon razume pa niti nima rač.hehe.Imam pa nekaj takih drugih pravih ja,ki me zasledujejo.Pa mi dol visi..

(odgovor članu amii)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
4.1.2010 15:08:14   
krfjolca
Saj jo lahko potrdiš. Pol si pa nastavi zasebnost, da ne bo mogla brat objav na zidu, pa gledat določenih slik, če tega ne želiš itd. Jaz imam samo en določen krog prijateljev, ki te stvari lahko vidijo, ostali, bolj znanci, službeni kolegi, in drugi, pa vidijo samo moj profil s praznim zidom.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.1.2010 15:30:17   
riba84
kak bi blo fajn če bi si jaz to znala naštimat. To ZASEBNOST.

namreč imam pol sorodstva gor, pa marsikdaj kakšno sliko ne objavim da nebi bila kdaj kakšna "fajna tema za pogovor" na kakšnem sorodsvenem pikniku

Kje si to zasebnost naštimam?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.1.2010 15:51:18   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

No, tle na RR je primer, ko je tašča našla snaho celo na Ringaraji in brala VSE, VSE, VSE, kar je reva pisala o njej, o otroku, o življenju.... o vsem, skratka. In ji vse to vrgla pod nos. Reva zdaj ne piše več user posted image .

OMG

sicer pa bogsiga vedi, čigava tašča je še gor in bere, pa tega snaha ne veuser posted image

kdor skriva, ga je strah... logika! jaz vem da kar me moti povem in tud ce bi moja tasca karkoli brala po forumih nebi nic novga zvedla... kot prvo niti o njej nc ne pisem po forumih... niti o komerkoli drugem... ce ze, pol vsak ve in nic novga ne zve... pisem izkljucno o sebi in nic tacga kar ne vejo ljudje katerim povem... za vse ostale mi je pa vseen! in si niti ne predstavljam, da bi mi blo bedno kej skrivat po forumih... izpovem se rajsi na kaksen drugacen nacin...

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.1.2010 15:52:38   
baguSka
Kje si to zasebnost naštimam?

ja v nastavitvah zasebnosti!?

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu riba84)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.1.2010 16:11:07   
Di_Di
Hehehe ste me nasmejale z vašimi izjavami...
naj bl huda je tista: o tašči na misiji... ki povsej verjetnosti ni na mirovni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmm no ja pol sem tud jaz čudna... jaz mam tud mojo taščo na fb... celo jaz sem ji pokazala kje kaj lahko vidi in kaj nardi. Mi2 se za 1x dobro razumeva in upam da tako tudi ostane... Mam pa tud mojo mamo gor in moj mam tud svojo in mojo...

Kar se tiče žlalhte... ja to grejo pa tud men eni pošteno na jetra... sploh žena od bratranca, ki ni ene slike katere ona nebi komentirala z nekimi glupimi izjavami...

drugače pa jaz kr blokiram tiste, ki mi grejo na jetra ( če jih mam dodane), tko sploh ne vidijo da sem na fb user posted image user posted image , če jih pa nimam, pa sam prezrem povabilo za prijateljevanje...

edin 1x sem se pa zafrknla... najprej sem mela enaga od šefov gor,  pa sem ga blokirala, pol zbrisla blokado in pol mi je on čez neki časa dal spet povabilo katerega sem buša sprejela... no ja sej vseeno... pač gledam da ne pišem kakih bedarij gor pa je... čeprav bom en dan spet nardila čistko user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.1.2010 16:17:07   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

No, tle na RR je primer, ko je tašča našla snaho celo na Ringaraji in brala VSE, VSE, VSE, kar je reva pisala o njej, o otroku, o življenju.... o vsem, skratka. In ji vse to vrgla pod nos. Reva zdaj ne piše več user posted image .

OMG

sicer pa bogsiga vedi, čigava tašča je še gor in bere, pa tega snaha ne veuser posted image

kdor skriva, ga je strah... logika! jaz vem da kar me moti povem in tud ce bi moja tasca karkoli brala po forumih nebi nic novga zvedla... kot prvo niti o njej nc ne pisem po forumih... niti o komerkoli drugem... ce ze, pol vsak ve in nic novga ne zve... pisem izkljucno o sebi in nic tacga kar ne vejo ljudje katerim povem... za vse ostale mi je pa vseen! in si niti ne predstavljam, da bi mi blo bedno kej skrivat po forumih... izpovem se rajsi na kaksen drugacen nacin...

Se strinjam. Jaz tudi za tistim kar napišem stojim, lahko prebere kdor hoče - tudi tašča. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.1.2010 16:22:24   
Kliki
hvala bogu da moja ne ve kaj je to. Zna sam igrce špilat ma meil pogledat. To da se pa prek kake take strani da dopisovat je pa zanjo znanost.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 37
14.1.2010 14:04:30   
Kepica83
kaj vas res večina nima toliko jajc, da bi  osebo, katera vam gre na jetra preprosto skenclale? Ve bi si odpirale dvojne račune, opravičevale bi se, da ste zelo malo na Facebooko... in bla bla.Saj pa imate svoje življenje in pravico da v svoj krog spustite ljudi katere hočete. Meni če bi moja poslala prošnjo bi jo odstranila in če bi me na to ogovorila glede tega bi ji lepo povedala, da je enostavno nočem dodat, za kar pa imam svoje razloge in pika. Pa mi baš dol visi če bi bila gospa užaljena.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.1.2010 21:59:31   
ronja
Pa mi baš dol visi če bi bila gospa užaljena.

Ene imajo/mo pač svoje tašče rade. Komot ti dol visi za nekoga, ki ga ne maraš in ti dela samo štalo. Nekoga, ki ga imaš pa tudi rad, pa nočeš prizadet, čeprav mogoče nočeš delit z njim facebooka, pa karkoli se že gor dogaja...
problem je, če imaš nekoga rad včasih... Jaz s fanti nisem mela problemov, sem jih pa zato s prijateljicami, taščo,... ko včasih vidiš, da bi bilo boljše, če ne bi imel rad. Ampak to gre počasi, ne visi ti dol za nekoga čez noč, tudi tebi ni, pa ti je res štalo naredila...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.1.2010 22:22:39   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: freha

Oh my god, tašča mi je poslala prošnjo za prijateljstvo. Še na netu me bo preganjala in me gledala. Sva si dve popolnoma različni ženski, manj jo vidim raje jo imam. Mislim da jo bom ukenslala. A sem žleht?

Ronja citiram post od avtorice. Kje ti tu vidiš kaj besed o ljubezni do tašče? Seveda imajo/imate ene tašče rade, hvala bogu. Ampak ve ne sprašujete kako jo naj skenclate in da jo manj vidite raje jo imate. Jaz sem vseeno dobila občutek pri avtorici, da hoče po ovinkih taščo skenclat. Torej tašča mogoče niti ne ve, da je pa snaha nima rada. Jaz sem za mojo 100% da mi nebi prošnje poslala, ker ve kako je na stvari in se nebi sprenevedala.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.1.2010 12:08:11   
ZARA
Freha, kaj je zdaj s tvojo FB - taščo?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.1.2010 23:32:08   
Anonimen
simpl ko pasulj...sprejmi, da ne bo zamere, potem pa samo pod nastavitve nastaviš kaj lahko vidi in kaj ne. Jaz sem tako naredila pri sestri od mojega, ker je na FB samo zato, da bi gledala kaj drugi pišejo in se iz njih pol norca delala-sem to že doživela verjemite mi-HB ne zame ampak za druge ki jih ima gor in vem da bi bilo tako tudi pri meni. Tako da zdaj lahko vidi samo moje osnovne podatke , albume pa samo tiste ko jaz hočemuser posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
29.1.2010 11:18:09   
mojamura
meni je ob tej temi padlo na pamet le to, da imam 2 sina in bom tudi jaz nekoč tašča...user posted image user posted image kje pa bodo potem moje snahe mene šinfale (upam sicer da me ne bo treba šinfat...ampak vseeno)....dvomim, da tukaj na RR

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 43
29.1.2010 11:20:59   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

meni je ob tej temi padlo na pamet le to, da imam 2 sina in bom tudi jaz nekoč tašča...user posted image user posted image kje pa bodo potem moje snahe mene šinfale (upam sicer da me ne bo treba šinfat...ampak vseeno)....dvomim, da tukaj na RR

Nekaj se bo že našlo za šinfatuser posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 44
29.1.2010 11:39:45   
gita10

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

Nekaj se bo že našlo za šinfatuser posted image user posted image

Vedno se kaj najde- jaz imam super tašču - ampak vse toliko pa najdem kakšno stvar, ki me na njej moti.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 45
30.1.2010 20:45:49   
Zofy
Jaz jo ne bi potrdila. Če pa kaj vpraša reči, da imaš n FB samo profil in da ga sploh ne uporabljaš... da nisi vidla njene prošnje.
In ja, HB, da je moja tašča stara in 300 let za kaktusi. Mislim, da še vklopit ne zna računalnika. vsaj ena dobra stvar...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 46
31.1.2010 20:40:33   
Zamima
jaz sem pred kratkim eno "sorodnico" skenslala....

mislim, da jim res ni treba vsega videt, prebrat.... :S

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 47
21.2.2010 22:43:00   
Lejla*
Kaj če te je našla še na ringaraji? user posted image user posted image user posted image user posted image c-c-c te tašče.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 48
24.2.2010 13:31:45   
Abbott
To pomeni, da so moderne. Vsaj upajo, da so.

(odgovor članu Lejla*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
24.2.2010 18:33:26   
meymey
ja... ta starejša generacija ni ti ni tak za na luno glede računalništva...

Medtem, ko sem moji familiji jaz nosla kazat filmčke iz 3D in smo skup pogledali, sta tast in tašča, ko sem jima prinesla filme na ključku sam rekla: "Ja, sva vidla filmček na FB!". user posted image

In pol me tast v eno gnjavi kak se naredi da folk doda spletno stran kot priljubljeno v profil... ena taka advanced vprašanja da sam user posted image .

Tašča se zdaj uči angleško, oni dela doktorat iz oglaševanja na FB... user posted image . Se vsaj manj z mojim življenjem ukvarjajo!

(odgovor članu Abbott)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?