Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: freha Oh my god, tašča mi je poslala prošnjo za prijateljstvo. Še na netu me bo preganjala in me gledala. Sva si dve popolnoma različni ženski, manj jo vidim raje jo imam. Mislim da jo bom ukenslala. A sem žleht? Sama negativa vas je. Morda se je ponudila priložnost (če veste, da se niče ne zgodi z razlogom), da lahko sama ugovoriš in jo spožnaš kot ona tebe po neposredni varianti. To bi bil dober začetek, da se začneta razumevati ena drugi, če se že ne marata. Sicer pa, kako pa veš, da je to tvoja tašča? Če veš in jo *š, pač ni fer. Če ti veš, kdo je, ona pa ne, ne vem, v tebi so se nabrale zamere, ja, si žleht in pazi, da se ti ne obrne okrog, pa ni nujno skoz taščo, ker bo tebe morda tako kdo pogruntal in te bo kaj vem kaj in potem se boš tu jezila in jokala, ker bo morda tvoj dec. Nisem nič takega povedala, da bi moraklabiti jezna name, da bi moralabrughati, samo bodi pazljiva, kako se z drugimi igraš, da ne dobiš enako nazaj. In če je tu tašča, ti veš, ona pa ne, ne vem, premislim, kako boš sprejela ponmujeno priložnost. Če te pa testira, ker bi ti želela zaupati, pa pač, zaupanje jedvostranska cesta. Prilložnosti v življenju so dane, če jih človek vidi. Srečno.
< Sporočilo je popravil Repka -- 4.1.2010 4:48:47 >
|