Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Imam že pokvarjen vikend 25.6.2005 9:12:57
|
|
|
|
Tinna
|
:grrr::grrr:...me je že spravla na obrate...moja tašča:hudicek:. Včeraj smo povedali, da gremo v Portorož za dva dni. In zdej je nastala cela štala. Oni so imeli za it na nek izlet tudi danes popoldan in bi se vračali jutri. In v čem je problem? Z mojim :love: sta se spokala, ker nam je težila naj ostanemo doma ker kao hiše ne more bit prazna ????:zmeden::zmeden::zmeden: Halo? Jaz sem kar poblendala in vprašala, če še nikoli ni bila hiša prazna odkar so tukaj - pa že 25let živijo v hiši. In ko mi je grdo odgovorila nazaj da ona hiše ne misli pustit prazne in če smo mi navajeni, da je naša vedno prazna in smo okrog njo ne briga. Tako, da sem se samo umaknila, ker mi je že vrela kri in sta z mojim :love: nadaljevala sama prepir. V bistvu imajo ena psa, ki je že štirinajst let star in je prav ves bogi (ima podkožne zajedalce, in skoraj brez dlake- zame je to mučenje živali ..ampak to je že druga debata). Ampak saj se je moj dragi ponudil, da gremo mi popoldan v Portorož in se vrenemo v nedeljo tudi popoldan tako, da poskrbimo za psa. Malček se je pol potolažila a ni in ni mogla prit k sebi, da bo hiša čez noč samevala. Kaj pa če nas kdo okrade? Kaj pa če kdo kaj uniči? Ma sej itak jo vedno daje paranoja, da nas bodo okradli, pa nas zvečer kliče če smo vse zaklenili, ko kdo pride na obisk mora vprašat kdo je, ker ne vem lahko da bi spustili roparja v hišo al kaj..:grrr: Stanujemo pa v vasi in v ulici, kjer imamo same sosede okrog nas. Pol je že tako penila in težila, da je moj :love: , ki se skoraj nikoli ne razjezi in ki ima res mirne živce ji jasno in glasno povedal, da mi gremo na vikend pa če bo ona težila al pa ne. Imamo ločeno stanovanje tako, da mi bomo naše zaprli ona pa kot hoče. No sej po eni strani imam danes vsaj mir, ker drgač je bla že ob sedmih pri meni. Zdej pa sploh ne vem ma sem skoraj sigurna, da so oni odpovedali izlet. Joj sem naložila....sorry sam sem si mogla olajšat dušo. A vi imate vedno koga ki vam pazi na hišo?:zmeden:
|
|
|
|
Imam že pokvarjen vikend 25.6.2005 9:16:58
|
|
|
|
Primoza
|
Če je problem ubogi kuža, ki bi ostal sam, je kar razumljivo prilagajanje načrtov ubogi živalici. Če je pa problem hiša ki bi ostala sama, ta bo pa že poskrbela zase. Se pravi kuža ja, hiša ne.
|
|
|
|
Imam že pokvarjen vikend 25.6.2005 9:20:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne hišo ampak živali:kuza::kuza::kuza: Pol mora vedno kdo doma ostat...smo hoteli kolo?zdej pa mormo poganjat8):)- No pa seveda bol važno bolnega očeta,ki ne more nikamor še posebi v tej blazni vročini.:morje:
|
|
|
|
Imam že pokvarjen vikend 25.6.2005 9:20:15
|
|
|
|
tesa
|
Halooo?? Ta je pa dobra:zmeden2: Mi imamo tudi hišo in nikoli nismo iz tega delali cirkus ali je prazna ali ne. Še včasih ko smo zgoraj živeli z mojimi starši in spodaj stari starši smo večkrat šli vsi skupaj na morje in je bilo prazno tudi po štirinajst dni.Tako je tudi sedaj, ko so mogoče časi malo bolj čudni in nevarni.Ampak jaz vedno pravim, če te hoče nekdo ukrat te bo tudi takrat, ko boš imel vse stokrat zakljenjeno in boš doma. Mi ponavadi imamo še vse odklenjeno, pa smo vsepovsot okrog; hiša pa prazna. Ne vem no? Nekateri pa res komplicirajo. Lahko jim pa priporočaš naj pustijo eno majhno luč prižgano, da bo videt, da je kdo doma. Zaradi tega pa se res nikakor ne smete odpovedati lepemu vikendu! Mg. Kar se tiče pa psa. Peljite ga k veterinarju in bo videl kaj je potrebno naredit. Če je res bogi in mu ni pomoči bo že on predlagal osmrtitev ali pa kaj drugega. Lp; pa lep vikend;)
|
|
|
|
Imam že pokvarjen vikend 25.6.2005 9:22:04
|
|
|
|
Tinna
|
Ne sploh ni problem kuža, ker bi pršu tudi stric popazit nanj. Pa tudi hiša čez dan je lahko prazna a ponoči ???
|
|
|
|
Imam že pokvarjen vikend 25.6.2005 9:26:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Tinna tu na:morje:je gužva na cestah in kamor se obrneš,grozaa!:morje:
|
|
|
|
Imam že pokvarjen vikend 25.6.2005 9:29:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, taki so starejši ljudje...nekateri, tud moja stara mama je bla taka, ampak ona je bla itak vedno doma, tako da smo mi lahko okrog harali. je pa to res en :hudicek:
|
|
|
|
Imam že pokvarjen vikend 25.6.2005 9:30:34
|
|
|
|
digi
|
Eni pač morajo komplicirat!!!!! Mislim, čigav je pes? Vajin ali od staršev? To je prvo... Pa tud psa se da komu dat za pazit, če že... Hiša... Ali imate zavarovano ali ne? Imate sosede- ziher bodo imeli hio na oki... Ali ne? Mislim joj!!!! Kako me takšni ljudje razkurijo!!!!!! LP
|
|
|
|
Imam že pokvarjen vikend 25.6.2005 9:35:46
|
|
|
|
Maxica
|
Okradejo te lahko tudi, če ste vsi doma.:zmeden: Pes bi pa že potrpel en dan. Ne pustite se-tokrat bo to, drugič bo od vas zahtevala še kaj bolj glupega-vi ste svoja družinica in če imate v planu iti v Portorož, to storite, pa naj se sama znajde, saj je hiša njena, a ne?!
|
|
|
|
Imam že pokvarjen vikend 25.6.2005 9:53:01
|
|
|
|
Tinna
|
Semjo že imela na obisku. Zdej je pa ta malega peljala na obisk k sosedi pa čeprav sem ji rekla, da je ura za spat ma je odgovorila, da bojo takoj nazaj-dobro naj bo. No povedala mi je, da so se odločili, da oni ne grejo nikamor a da naslednjič bomo naredili obratno, da bomo mi ostali doma. HALO???? Nisem si upala niti besedice izrečt, ker sem vedela, da bi mi pol dajala kontra in bi nastal prepir. Tako raje požrem a pol v sebi premlevam. Vem pa točno, da je to izjavla, ker mojega srčka ni doma, ker pred njim si ne bi upala tega rečt. JAz bi razumela, da bi bla stara ženička tam pri sedemdesetih, ki tako razmišlja ma jih nima niti še petdest. Je pa res en pravi :hudicek: tako, da vedno bolj razmišljam, da bomo enkrat le na svojem pa čeprav polni kreditov. Samo, da imam mir. Aja glede psa pa je tako, da ga vsakih štirinajst dni pelje k veterinarju po inekcijo. Ji je pa tudi on povedal, da se mu bliža konec in da bo lahko postal napadalen. Saj tudi je, ker če te ne pozna se kar zažene v tebe. Tako, da ta malega ne pustim niti zraven pa čeprav se njej to ne zdi prav. Ampak to pa res ne popustim in pika. Sej verjamem, da se po tolikih letih zelo na vežeš na žival ampak to se mi zdi že malo muka. Neva6 mi gremo na obisk k Lin tako, da vseeno upam, da se bomo imeli super. Ob dvanajstih štartamo - bomo pa verjetno rabili kaj več, če je taka gužva. Vseeno upam, da bomo lepo preživeli vikend.:morje::bravo:
|
|
|
|
Imam že pokvarjen vikend 25.6.2005 10:00:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Če greste k Lin-no ne vem kje stanuje..če na vrhu Bernardina bejšte naokoli ne čez center Portoroža.
|
|
|
|
Imam že pokvarjen vikend 25.6.2005 11:41:28
|
|
|
|
mika
|
Ja koga se pa pol boji, če je pes hud???? Pri nas še nihče ni kopliciral, da bo hiša sama. Psa in mačko nam nahrani soseda , tujec pa k hiši tako ne bi mogel, ker imamo psa in nalaja vsakega neznanca, ki gre mimo .
|
|
|
|
Imam že pokvarjen vikend 25.6.2005 11:53:34
|
|
|
|
Tinna
|
Ma saj tud jaz ne vem koga se boji. Je pa res, da ubogi pesek, ko ni nobenega doma je vedno v hiši in tudi spi v njihovi sobi. Jaz sicer ne pustim, da mi hodi po stanovanju, ker pač se mi ne zdi prav. Kar neki časa pa ni mogla razumet zakaj ne pustim, da bi hodil po hiši a od tega ne odstopim pa pika, ker povsod kjer se valja pusti dlako, ki mu izpada že v šopih. Luka pa zdaj že veselo plazi po celem stanovanju in itak vse kar zagleda gre v usta. No sej zdej je problem rešen oni ostanejo doma mi pa kmalu štartamo na počitnice. Bom pa mojemu :love: povedala, da ne mislim se odpovedovat nobenim podaljšanim vikendom in počitnic zaradi njenega principa, da ne more bit hiša prazna. Saj v bistvu še edino vikende čakam, da smo skupaj, ker dragi dela cele dneve do sedmih zvečer. :( Lep vikend vsem.:)
|
|
|
|
Imam že pokvarjen vikend 25.6.2005 12:06:41
|
|
|
|
ZARA
|
Tinna,men je tole tud mem vse skupej!! A zato ker kuža nima varstva vi ne morete na morje,al kako?? Bolano...
|
|
|
|
Imam že pokvarjen vikend 25.6.2005 12:23:47
|
|
|
|
Pupica
|
Ja Tinna kako morete pustiti hišo samo??????????????Mi jo nikoli;):)-:)-:)-:)-:)-Če ne gre drugač najamemo varuško;)Se je namreč po tej bajti kolcar kar ene param :hudicek:Če ne po celi pa vsaj po polovici. Pa še zdejkremplček stegujejo. In se res bojimo da b nam jo spella;) Joke! Ne valda da gremo, sam imava babico ki je non stop doma, tko da pred temu :hudicek: k bi imeli našo hiško ona pazi.In točno ve, kdaj gremo, kdaj smo prišli, vse!Tko da če kdaj ne veva kar njo vprašava:)-:)- Men je blo na začetku čudno, k mene še starši niso nkol nadziral, kdaj grem pridem, ampak zdje pa če ne pokuka ko pridem takoj panika, da ni kej narobe:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?